|
|
|
| ma, majkelaaa | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
michael groszek
Liczba postów : 40 Age : 38 Skąd : sydney Związany/a z : crisem xd Registration date : 11/06/2008
| Temat: ma, majkelaaa Sro 11 Cze - 23:08 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: ma, majkelaaa Sro 11 Cze - 23:20 | |
| ale w tym paryżu? czy tym w ameryce, w stanie teksas? hm.
samerrrr |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: ma, majkelaaa Sro 11 Cze - 23:26 | |
| a my mamy jeszcze o czym ze sobą rozmawiać?
samer |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: ma, majkelaaa Sro 11 Cze - 23:38 | |
| tym razem sobie nie żartujesz? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: ma, majkelaaa Sro 11 Cze - 23:41 | |
| no więc o czym, hę?
summer |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: ma, majkelaaa Sro 11 Cze - 23:42 | |
| czyli nic się nie zmieniło. debil ;*! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: ma, majkelaaa Sro 11 Cze - 23:45 | |
| mam ci podziękować? i uwierz mi, naprawdę nie chcę żebyś do mnie wracał. myślisz, że przez ostatni rok, siedziałam i opłakiwałam nasze rozstanie? jeśli tak myślisz to się mylisz, bo jestem teraz cholernie szczęśliwa, i to, że do mnie napisałeś nie ma z tym nic wspólnego.
samerr |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: ma, majkelaaa Sro 11 Cze - 23:49 | |
| rodzinna chatka puchatka jak zawsze do usług. od biedy możesz spać na kanapie w moim pokoju, bo twój stary chyba zarósł pajęczynami. nie widziałam cię ze sto lat, majk!
c. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: ma, majkelaaa Sro 11 Cze - 23:54 | |
| to świetnie, że W KOŃCU wyrosłeś, michael. jeśli chcesz rozmawiać. to jutro, o piętnastej. przy rue spirtuel, redakcja elle, mam nadzieję, że trafisz. moje biuro jest na siódmym piętrze, powiedz sekretarce, że jesteś znajomym.
samer |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: ma, majkelaaa Czw 12 Cze - 17:19 | |
| okej to była twoja OSTATNIA szansa, na jakikolwiek kontakt ze mną. i teraz mam już naprawdę wyjebane na to co masz mi do powiedzenia. bo czekałam na ciebie i nie ma cie już godzinę i dwadzieścia minut. i zawsze tak było, obiecywałeś coś, a potem spierdoliłeś sprawę. dziękuję ci, że się pofatygowałeś, naprawdę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: ma, majkelaaa Sob 14 Cze - 15:10 | |
| majk, wpadnij do mnie. proszę, proszę.
c. |
| | | chanel groszek
Liczba postów : 30 Age : 36 Skąd : usa Związany/a z : tyryryry Registration date : 10/06/2008
| Temat: Re: ma, majkelaaa Nie 15 Cze - 17:58 | |
| skoro masz dobry humor - bardzo chętnie. w przeciwnym razie musiałabym się kilkakrotnie zastanowić. masz szczęście, że dzisiaj zrobiłam sobie wolne od pracy
szanel. | |
| | | chanel groszek
Liczba postów : 30 Age : 36 Skąd : usa Związany/a z : tyryryry Registration date : 10/06/2008
| Temat: Re: ma, majkelaaa Nie 15 Cze - 18:10 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: ma, majkelaaa | |
| |
| | | | ma, majkelaaa | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|