| sophie. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
sophie. buziaczek;3
Liczba postów : 677 Age : 124 Skąd : pariiiiiii. Związany/a z : z martinem trochę jakby. Twarz : fiona apple. Registration date : 13/06/2008
| Temat: sophie. Pią 13 Cze - 23:09 | |
| | |
|
| |
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: sophie. Nie 15 Cze - 12:55 | |
| hej, nudzi mi się, dziewczyno! wpadniesz do mnie, ale nie do mnie, tylko do szpitala? nie pytaj, dłuższa historia.
a. | |
|
| |
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: sophie. Nie 15 Cze - 12:59 | |
| | |
|
| |
veronique brzydaaaaaal.
Liczba postów : 374 Skąd : parri Związany/a z : hymhymhym Twarz : valentine fillol cordier Wiek postaci: : osiemnaście już! Registration date : 15/06/2008
| Temat: Re: sophie. Nie 15 Cze - 15:41 | |
| soph! x* czytasz mi w myślach. pisz gdzie :> ver. | |
|
| |
veronique brzydaaaaaal.
Liczba postów : 374 Skąd : parri Związany/a z : hymhymhym Twarz : valentine fillol cordier Wiek postaci: : osiemnaście już! Registration date : 15/06/2008
| Temat: Re: sophie. Nie 15 Cze - 21:29 | |
| ou. przypływ miłosierdzia, nie zabiję cię. ale w pierwszej chwili miałam ochotę. zabiję jego. ten to ma talent, pakować się w kłopoty i rozwalać mi plany. nie wie, co dla niego gorsze :> nie myśl sobie, jeszcze to odrobimy. xoxo. ver. ps. możesz mu powiedzieć ode mnie, ze nie jest mi go żal. (aż tak oberwał? ale powiesz mi, kto go tak urządził, jak się dowiesz?:>) | |
|
| |
veronique brzydaaaaaal.
| Temat: Re: sophie. Nie 15 Cze - 21:44 | |
| dwa słowa: o cholera. no, ładnie. ver. | |
|
| |
veronique brzydaaaaaal.
| Temat: Re: sophie. Pon 16 Cze - 23:57 | |
| soooooooooooooooooph. jak się ma ta sierota? jak ty się masz? co z willem? świat się ode mnie odwrócił. albo ja od świata. i w ogóle. umrę. dziwnie. mogę zacząć się nie lubić? rozczłonkowana emocjonalnie ver. p.s wiem, ze strasznie pierdole. naprawdę wiem.
[nuuuuudze się xd timi jest uzalezniony od trwaki, a ja od timiego, maj hart łil goł on xd] | |
|
| |
veronique brzydaaaaaal.
| Temat: Re: sophie. Wto 17 Cze - 0:03 | |
| jesteś ko-rkiem. wiesz? założę się, ze nie. niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic. dużo. to głupie, mam ochotę wszcząć poszukiwania mojego misia. boże. nie napisze ci, wypchaj się. jak już się wyżyjesz, to weźmiesz mnie na wielkie lody. ver. | |
|
| |
veronique brzydaaaaaal.
| Temat: Re: sophie. Wto 17 Cze - 0:07 | |
| awwww. spacyfikowałaś mnie. awww. dobra, dobra. xoxo ver. | |
|
| |
martin 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 895 Age : 33 Skąd : paryż. Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: sophie. Wto 17 Cze - 15:16 | |
| obiecałem, że napiszę, więc piszę. masz moją koszulkę. ściągaj ją!
martin | |
|
| |
| Temat: Re: sophie. Wto 17 Cze - 15:23 | |
| w takim razie przyjdę i sam ją z ciebie zdejmę. razem z pozostałymi rzeczami.
martin | |
|
| |
| Temat: Re: sophie. Wto 17 Cze - 15:28 | |
| praktyka wcale nie czyni mistrza, ale i tak jestem coraz lepszy. sama się przekonasz. wpaść? teraz? mam po drodze picę hat!
martin | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: sophie. | |
| |
|
| |
| sophie. | |
|