| Telephone cabin. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Telephone cabin. Pon 5 Maj - 22:25 | |
| czyli, że takie o. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 20:52 | |
| stał koło budki tel., sam nie wiedząc tak naprawdę, co tu robi. wiedział tylko, że nie ma tu tych żulów, co go gonili przez całą drogę z uniwersytetu, prosząc o kasę na papierosy. |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 20:53 | |
| podeszła do nathana od tyłu i zasłoniła mu oczy -zgadnij kto ? - zapytała z uśmiechem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 20:57 | |
| przestraszył się nieco, że to jednak te żule, ale głos brzmiał niepokojąco znajomo. - hm, jean? żuliet? patrish? a może ta, no kałczynszugla? - roześmiał się, po czym odwrócił się w ją stronę i złapał ją za ręce. - wiedziałem, że to ty! |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 20:57 | |
| zaśmiała się, popatrzyła mu w oczy - co tam? - zapytała | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 21:01 | |
| - nic, pomijając to, że właśnie skończyłem z zaliczeniami i mam któryśtamrok studiów z głowy - odpowiedział, mierząc ją spojrzeniem i zatrzymując wzrok na jej biuście. - a co u ciebie? dalej nie palisz papierosów? |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 21:03 | |
| spojrzała na niego smutnie - paliłam dzisiaj - urwała i nagle się rozchmurzyła - ale tylko jednego, uwolniła ręce z jego uścisku, - i w ogóle gratuluję z tymi studiami - odparła i rzuciła mu się na szyję | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 21:07 | |
| na szczęście utrzymał równowagę, zdążył się też roześmiać i złapać ją za pośladki, zanim jej podziękował. - więc palisz, wiedziałem, że tak będzie - powiedział, uśmiechając się tryumalnie do jej włosów, które zatkały mu po części dopływ powietrza. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 21:10 | |
| tylko niech sie nie udusi xD -to nie moja wina, to to .. to wina hmm no dobra to moja wina - odparła zrezygnowana - dobra, koniec tematu, jak ci minął dzień - zapytała | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 21:12 | |
| - w sumie całkiem nieźle, pomijając to, że wstałem o szóstej, żeby się uczyć - mruknął do jej szyi, której skórę potem delikatnie przygryzł. - a tobie? - zapytał, bo wypadało. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 21:17 | |
| zaśmiała się bo miała łaskotki na szyi
-U mnie? w zasadzie nic ciekawego, cały dzień szlajałam się po Paryżu - odparła i przygryzła wargę | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 21:20 | |
| odsunął się w końcu od niej, nie ukrywam, że zrobił to z trudem. - bolą mnie plecy - poinformował ją. - i wiesz, hm, jestem zmęczony jak cholera - nie miał wprawdzie pojęcia, czy cholera jest zmęczona, ale fajnie to brzmiało. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 21:22 | |
| -zaniosę Cię do domu - zażartowała - to może hmm pójdziesz odpocząć - zaproponowała | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 21:27 | |
| - jeśli byłabyś tak dobra, to może poszlibyśmy do mnie i zrobiłabyś mi jakiś przyjemny masaż... - rozmarzył się, dopiero po chwili zastanawiając się, czy to w ogóle może być realne. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 21:29 | |
| uśmiechnęła się - myślę że to dobry pomysł - odparła | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 21:30 | |
| odetchnął z ulgą, że szykuje się mu jakiś przyjemny wieczór. objął ją ramieniem w pasie i poszli do niego, amen.
zaczniiiij? |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Telephone cabin. Czw 15 Maj - 21:33 | |
| no i poszli nie? i zacznę xD | |
|
| |
martin 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 895 Age : 33 Skąd : paryż. Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 11:34 | |
| stał przy kabinie, przeszukując kieszenie w poszukiwaniu swojej komórki, bo kiedy tylko zobaczył ową telefoniczną kabinę, od razu przypomniało mu się, że nie wziął ze sobą eriskoniacza i świat runął mu pod nogami. | |
|
| |
ginger rodzynek.
Liczba postów : 260 Skąd : anglija Twarz : kaya s. Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 11:36 | |
| dramat obyczajowy nam się kłania. natomiast ginger przechodziła obok z papierową torbą z logo jakiejś miłej w obyciu piekarni, bo zapragnęła kupić sobie na śniadanie nic innego jak croissanty. znali się? | |
|
| |
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 11:39 | |
| nie xd. oderwał wzrok od swojej kieszeni, kiedy tylko zobaczył papierową torbę. - oja, to teraz paryż jest ekologiczny? - wypalił, podnosząc oczy na właścicielkę torby, ogólnie zawsze był nieśmiały, ale cóóż. | |
|
| |
ginger rodzynek.
Liczba postów : 260 Skąd : anglija Twarz : kaya s. Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 11:42 | |
| również spojrzała na torbę i z wrażenia podrapała się w skroń. -hm - zaczęła dyplomatycznie i odwróciła wzrok na martina - na to wygląda - uśmiechnęła się przystępnie i w miarę zachęcająco. | |
|
| |
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 11:44 | |
| - okej, problem ratowania świata zostawmy tym tam na górze! - stwierdził, przypominając sobie zaraz, że jego tata jest ministrem, jaka wtopa. przygładził swoje zielone polo, jako że był troszkę, ale tylko ciupinkę pedantyczny, jeśli chodzi o takie sprawy. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 11:47 | |
| podeszła bliżej, bo naszła ją ochota na poprawienie kołnierzyka jego polo, ale przecież mu tego nie powie, bo bywała nieśmiała kiedy było trzeba, lub kiedy tak po prostu wyszło. -zdecydowanie - a jednak poprawiła ów kołnierzyk, wieszając sobie torbę z croissantami na nadgarstku. ładnie pachniał, może używał aksa i to dlatego nie mogła nie podejść bliżej, hihi. namieszałam. | |
|
| |
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 11:50 | |
| tak, używał aksa i to wszystko dlatego! - ejejej - przypomniał sobie nagle i odsunął się od niej szybko, aczkolwiek niechętnie. - jestem martin, tak nawiasem mówiąc - wyciągnął rękę w jej stronę, a może tak bardziej w stronę jej cycek. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 11:56 | |
| 'a to moje cycki' pomyślała, patrząc na jego dłoń. złapała ją jednak i uśmiechnęła się odpowiadając, że ona nie jest martinem nawiasem mówiąc, ale ginger i miło jej go poznać. | |
|
| |
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 12:00 | |
| - haha, no ta, mi też miło! - i naprawdę powiedział, że haha, to nie żadna onomatopeja ani inne gówno, ojezu, co za trudne słowa piszę. - właściwie, to bardzo miło nawet - dodał, uśmiechając się uśmiechem świętego mikołaja, czyli coś w stylu, hoho, mam prezenty, ale ich nie oddam. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 12:04 | |
| skoro nie chciał oddać prezentów, gin pomyślała że może przez chwilę robić za elfa i poczęstowała go croissantem w ramach dzielenia się żywnością z biednymi i rozdawania prezentów przedświątecznych we wrześniu. | |
|
| |
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 12:06 | |
| bardzo mu się to spodobało, sie znaczy to, że jakieś nieznajome dziewki częstują go przed budką telefoniczną, o czym ją poinformował, dumny z siebie i w ogóle zadowolony z życia. - nie jadłem śniadania - stwierdził. - ale czekaj, przecież nie jadam śniadań, nie czeka mnie śmierć głodowa, nie czekają mnie skutki ocieplenia globalnego, czeka mnie tylko pewna śmierć w polu, bo nie umiem kopać ziemniaków. xddd. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 12:09 | |
| zamrugała kilkakrotnie, patrząc na niego nieco zdziwiona i zbita z tropu. rozejrzała się dookoła, bo może budka telefoniczna znajdowała się obok szpitala psychiatrycznego, którego stałym bywalcem tudzież mieszkańcem był martin. -tak tak, ziemniaki to dobra rzeczy - odpowiedziała, niepewna swojego dalszego losu. a co jeśli wyciągnie zza pleców wielkiego pyra i rzuci się na nią zadając jej śmiertelny cios w głowę? xd | |
|
| |
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 12:11 | |
| aha, więc teeen, wuaśnie. wyciągnął zza pleców wielkiego pyra i zadał jej śmiertelny lub też nieśmiertelny cios w głowę, ale to się zaraz okaże, prawda? prawda? | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 12:15 | |
| nie zabijaj mi dżindżer, zaraz dostaniesz moim moherowym beretem po głowie! -ej! - to były jedyne słowa na jakie było ją stać, bo właściwie zabolało i aż odsunęła się do tyłu, patrząc na martina przymrużonymi oczami - pojebało cię? xd | |
|
| |
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 12:16 | |
| - przepraszam, to moje drugie ja, nic ci się nie stało? - zapytał, wymachując rękoma i ogólnie był przerażony, przerażający również, hihi. lubię moherki <3. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 12:22 | |
| wymruczała coś pod nosem i zaczęła się wycofywać, masując bolące czoło. będzie miała siniaka, hoho. -nie zbliżaj się do mnie, nie zbliżajcie cokolwiek.. | |
|
| |
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 12:24 | |
| - przepraszam - przeprosił xd. poczuł się głupio, to pewnie przez to, że nie wziął ze sobą komórki, teraz był kompletnie wybity z równowagi i w ogóle. - chciałem tylko sprawdzić, czy złapiesz mojego ziemniaka - wytłumaczył dobitnie. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 12:30 | |
| -ciekawe - odpowiedziała chłodno, zmierzyła go wzrokiem od dołu do góry, nie inaczej i poszła, bo i ja muszę iść do babci, pa! | |
|
| |
| Temat: Re: Telephone cabin. Nie 8 Cze - 12:31 | |
| a on poszedł do domu, a ja dziwnie krejzi pisałam, no ale okej xd. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Telephone cabin. | |
| |
|
| |
| Telephone cabin. | |
|