Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

colonne morris

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 5 Maj - 22:28

colonne morris 250px-ColonneMorris
ogłoszenia kurturarne, głównie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:10

opierał się o plakat catherine deneveu jakkolwiek to się pisze plecami się opierał nawet uuuuaaa wybacz mi brak znaków interpunkcyjnych, aczkolwiek cierpię na chroniczną depresję z niedoboru snu i niedoboru seksu i nadoboru złych słów ze strony mamusi, ale nieważne, wracając do aime'a to palił papierosa, ale już nie.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female
Liczba postów : 1449
Twarz : Amanda Peet
Wiek postaci: : 19
Registration date : 09/05/2008

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:16

podeszła i stanęła obok, zaciągnęła się miętowym slimem,

/znamy sie czy sie nie znamy?/
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:21

znająą sięęę, powiedzmy z liceum ;x
czując w nozdrzach zapach dymu i uświadamiając sobie, że zgasił już swojego papierosa z poczatku pomyślał, że podpalił sobie koszulę, bo miał koszulę, ale potem obrócił się i zobaczył burzę włosów hilary.
-mała howk, cześć!-zawołał, stojąc blisko niej, ale jej nie ogłuszył.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:25

-Zaraz, zaraz sobie przypomnę .. Aime? /z tym przecinkiem ale nie chce mi sie go szukać/ - uśmiechnęła się - co ty tu znaczy no a y - nie umiała się wysłowić bo cały dzień jechała na kawie, kofeina w dużych ilościach jej nie służyła

/sorry że tak długo ale starsi zatrudnili mnie jako kelnerkę/
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:27

nie przejmujmy się przecinkami, xd
-tak, aime-przytaknął z uśmiechem zupełnie mrawym, chociaż nie wiem czy jest takie slowo-tęskniłem za toba, moja droga hilary!
może trochę kłamał. ;x
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:29

>>kłamczuch<< pomyślała
-Jak Ci się, ten no życie ułożyło czy jakoś tak - pomyślała że takie pytanie zadaje się po latach niewidzenia ze znajomym z liceum
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:31

-brzmisz jak jakaś tetryczka na spotkaniu emerytów-zauważył, zabierając jej papierosa, dwa w ciągu piętnastu minut to i tak nie za wiele, zaciągnął się też-ale całkiem okej, tylko nie studiuję, jestem za leniwy, to źle?
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:33

-myślę że to bardzo dobrze, no może nie aż tak bardzo ale ja też nie studiuję ;P - odparła pesząc sie przez uwagę o stetryczałej staruszce, ale zauważyła że skoro jest młodsza o trzy lata od aime, to on musi być dawno w grobie skoro ona stetryczała ;P
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:38

haha ;x był już przeżarty przez robaki i wogle.
-jesteś jeszcze w liceum, czy tak czy nie? jezu, hilary, ile ty masz lat? to nie jest czasem pedofilia, że z toba rozmawiam?-zaśmiał się trochę i rzucił papierosa na chodnik, zgniótł go nawet butem, a potem poprawił grzywkę xd i przyjrzał jej się uważnie, bo ładne dziecko z niej było.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:40

-Dziecko? No teraz to poczułam się urażona, ja mam 20 lat kolego! - warknęła trochę ze złością i trochę rozbawiona, takie coś na kształt wahania nastrojów xP
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:45

sori że tak długo, bejb
-już dwadzieścia?xd-zdziwił się, ale nie przeszkadzało to mu w niczym-więc chodźmy to opić!
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:47

trochę się zdziwiła, opijanie dwudziestki nie w urodziny i w całkiem ciemną noc? ale co tam, każdy powód dobry do opicia. Uśmiechnęła się szeroko.
-Dobra Oćmy - ucieszyla się
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:54

podał jej ramię, bo to gentelman i poszli, i zacznij gdzieś <3
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 0:56

więc polazła by zacząć gdzieś
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePon 12 Maj - 1:03

soł ... viva la le sunside ;P
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePią 16 Maj - 16:25

miał wrażenie, że zaraz się upiecze na tym gorącym słońcu i sam właściwie nie potrafił powiedzieć, dlaczego się tu znalazł. ach, właściwie to może głównie dlatego, że właśnie wracał z uczelni, po tym jak dostał ostatni wpis w tym roku do indeksu i poczuł wolność.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePią 16 Maj - 16:31

już dostał? -,- to nie jest fair.
w każdym razie, michelle z nowym numerem woga pod pachą, przechodziła właśnie tamtędy. miała za sobą cięzką noc nowy jork - paryż, więc chciało jej się spać. stanęła obok nathana, przeglądając nowinki kurturowe.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePią 16 Maj - 16:34

- o, hej - nagle zdał sobie sprawę, że jej twarz wydaje mu się całkiem znajoma. nie pamiętał tylko jej imienia, ale to się zdarza, cnie. pamiętał za to doskonale jak się z nią seksił gdzieś koło liceum.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePią 16 Maj - 16:47

podniosła głowę, spoglądając na niego nieprzytomnie.
- hm, nathan? tak? - zagadnęła, uśmiechając się i wkładając woga do swojej torby, żółtej zaznaczę, którą miała na ramieniu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePią 16 Maj - 16:50

- jasne, że ja - odparł, uśmiechając się do jej dekoltu. - miło cię znów widzieć eee, michelle - powiedział, bo wreszcie przypomniał sobie jej imię.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePią 16 Maj - 17:01

- o wof, pamiętasz moje imię - uśmiechnęła się nieco zgryźliwie - co tutaj robisz? nie wyglądasz na kogoś kto buja się po teatrach?
przestąpiła z nogi na nogę, odgarniając włosy z czoła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePią 16 Maj - 17:14

- hm, stoję - odpowiedział bardzo inteligentnie. - poza tym to tak tędy przechodziłem i zastanawiałem się, czy nie wywiesili niczego ciekawego, ale nic tutaj nie ma. za to ty jesteś ciekawa - skomplemencił jej i posłał miły uśmiech.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePią 16 Maj - 17:33

zarumieniła się lekko i pokręciła głową, zsuwając na nos okulary.
- hm, pójdźmy gdzieś? - zapytała, poprawiając torebkę na ramieniu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePią 16 Maj - 17:40

- mam miły apartamencik! - pochwalił się błyskotliwie, błyszcząc zębami w słońcu. - możemy do niego pójść, jeśli, hmm, masz ochotę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitimePią 16 Maj - 17:45

rozejrzała się, uśmiechając jednak.
- jasne, prowadź, książke - pogłaskała go jakoś po klatce piersiowej i oblizała usta, z pomadki ochronnej o smaku pomarańczowym.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

colonne morris Empty
PisanieTemat: Re: colonne morris   colonne morris Icon_minitime

Powrót do góry Go down

colonne morris
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: