| colonne morris | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: colonne morris Pon 5 Maj - 22:28 | |
| ogłoszenia kurturarne, głównie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:10 | |
| opierał się o plakat catherine deneveu jakkolwiek to się pisze plecami się opierał nawet uuuuaaa wybacz mi brak znaków interpunkcyjnych, aczkolwiek cierpię na chroniczną depresję z niedoboru snu i niedoboru seksu i nadoboru złych słów ze strony mamusi, ale nieważne, wracając do aime'a to palił papierosa, ale już nie. |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:16 | |
| podeszła i stanęła obok, zaciągnęła się miętowym slimem,
/znamy sie czy sie nie znamy?/ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:21 | |
| znająą sięęę, powiedzmy z liceum ;x czując w nozdrzach zapach dymu i uświadamiając sobie, że zgasił już swojego papierosa z poczatku pomyślał, że podpalił sobie koszulę, bo miał koszulę, ale potem obrócił się i zobaczył burzę włosów hilary. -mała howk, cześć!-zawołał, stojąc blisko niej, ale jej nie ogłuszył. |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:25 | |
| -Zaraz, zaraz sobie przypomnę .. Aime? /z tym przecinkiem ale nie chce mi sie go szukać/ - uśmiechnęła się - co ty tu znaczy no a y - nie umiała się wysłowić bo cały dzień jechała na kawie, kofeina w dużych ilościach jej nie służyła
/sorry że tak długo ale starsi zatrudnili mnie jako kelnerkę/ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:27 | |
| nie przejmujmy się przecinkami, xd -tak, aime-przytaknął z uśmiechem zupełnie mrawym, chociaż nie wiem czy jest takie slowo-tęskniłem za toba, moja droga hilary! może trochę kłamał. ;x |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:29 | |
| >>kłamczuch<< pomyślała -Jak Ci się, ten no życie ułożyło czy jakoś tak - pomyślała że takie pytanie zadaje się po latach niewidzenia ze znajomym z liceum | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:31 | |
| -brzmisz jak jakaś tetryczka na spotkaniu emerytów-zauważył, zabierając jej papierosa, dwa w ciągu piętnastu minut to i tak nie za wiele, zaciągnął się też-ale całkiem okej, tylko nie studiuję, jestem za leniwy, to źle? |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:33 | |
| -myślę że to bardzo dobrze, no może nie aż tak bardzo ale ja też nie studiuję ;P - odparła pesząc sie przez uwagę o stetryczałej staruszce, ale zauważyła że skoro jest młodsza o trzy lata od aime, to on musi być dawno w grobie skoro ona stetryczała ;P | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:38 | |
| haha ;x był już przeżarty przez robaki i wogle. -jesteś jeszcze w liceum, czy tak czy nie? jezu, hilary, ile ty masz lat? to nie jest czasem pedofilia, że z toba rozmawiam?-zaśmiał się trochę i rzucił papierosa na chodnik, zgniótł go nawet butem, a potem poprawił grzywkę xd i przyjrzał jej się uważnie, bo ładne dziecko z niej było. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:40 | |
| -Dziecko? No teraz to poczułam się urażona, ja mam 20 lat kolego! - warknęła trochę ze złością i trochę rozbawiona, takie coś na kształt wahania nastrojów xP | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:45 | |
| sori że tak długo, bejb -już dwadzieścia?xd-zdziwił się, ale nie przeszkadzało to mu w niczym-więc chodźmy to opić! |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:47 | |
| trochę się zdziwiła, opijanie dwudziestki nie w urodziny i w całkiem ciemną noc? ale co tam, każdy powód dobry do opicia. Uśmiechnęła się szeroko. -Dobra Oćmy - ucieszyla się | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:54 | |
| podał jej ramię, bo to gentelman i poszli, i zacznij gdzieś <3 |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 0:56 | |
| więc polazła by zacząć gdzieś | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: colonne morris Pon 12 Maj - 1:03 | |
| soł ... viva la le sunside ;P | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pią 16 Maj - 16:25 | |
| miał wrażenie, że zaraz się upiecze na tym gorącym słońcu i sam właściwie nie potrafił powiedzieć, dlaczego się tu znalazł. ach, właściwie to może głównie dlatego, że właśnie wracał z uczelni, po tym jak dostał ostatni wpis w tym roku do indeksu i poczuł wolność. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pią 16 Maj - 16:31 | |
| już dostał? -,- to nie jest fair. w każdym razie, michelle z nowym numerem woga pod pachą, przechodziła właśnie tamtędy. miała za sobą cięzką noc nowy jork - paryż, więc chciało jej się spać. stanęła obok nathana, przeglądając nowinki kurturowe. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pią 16 Maj - 16:34 | |
| - o, hej - nagle zdał sobie sprawę, że jej twarz wydaje mu się całkiem znajoma. nie pamiętał tylko jej imienia, ale to się zdarza, cnie. pamiętał za to doskonale jak się z nią seksił gdzieś koło liceum. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pią 16 Maj - 16:47 | |
| podniosła głowę, spoglądając na niego nieprzytomnie. - hm, nathan? tak? - zagadnęła, uśmiechając się i wkładając woga do swojej torby, żółtej zaznaczę, którą miała na ramieniu. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pią 16 Maj - 16:50 | |
| - jasne, że ja - odparł, uśmiechając się do jej dekoltu. - miło cię znów widzieć eee, michelle - powiedział, bo wreszcie przypomniał sobie jej imię. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pią 16 Maj - 17:01 | |
| - o wof, pamiętasz moje imię - uśmiechnęła się nieco zgryźliwie - co tutaj robisz? nie wyglądasz na kogoś kto buja się po teatrach? przestąpiła z nogi na nogę, odgarniając włosy z czoła. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pią 16 Maj - 17:14 | |
| - hm, stoję - odpowiedział bardzo inteligentnie. - poza tym to tak tędy przechodziłem i zastanawiałem się, czy nie wywiesili niczego ciekawego, ale nic tutaj nie ma. za to ty jesteś ciekawa - skomplemencił jej i posłał miły uśmiech. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pią 16 Maj - 17:33 | |
| zarumieniła się lekko i pokręciła głową, zsuwając na nos okulary. - hm, pójdźmy gdzieś? - zapytała, poprawiając torebkę na ramieniu. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pią 16 Maj - 17:40 | |
| - mam miły apartamencik! - pochwalił się błyskotliwie, błyszcząc zębami w słońcu. - możemy do niego pójść, jeśli, hmm, masz ochotę. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: colonne morris Pią 16 Maj - 17:45 | |
| rozejrzała się, uśmiechając jednak. - jasne, prowadź, książke - pogłaskała go jakoś po klatce piersiowej i oblizała usta, z pomadki ochronnej o smaku pomarańczowym. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: colonne morris | |
| |
|
| |
| colonne morris | |
|