| stacja metra | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: stacja metra Pon 5 Maj - 22:30 | |
| w paryżu jest ich około dziesięciu. to was do nich zaprowadzi, si. |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: stacja metra Sob 31 Maj - 0:17 | |
| siedziała sobie na stacji paląc papierosa, chyba goździkowego. Ale wcale nie mieszkała na stacji metra, nie, po prostu czekałaaa. bo biedna nie posiadała samochodu :C | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stacja metra Sob 31 Maj - 0:20 | |
| armand jak najbardziej posiadał samochód, ale zostawił go rano w garażu, bo nie wiem co i wracał teraz ze swoją wielką torbą najacza, treningową, claro. usiadł obok juliette, chociaż w londynie na stacjach metra wcale nie ma gdzie siedzieć. |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: stacja metra Sob 31 Maj - 0:22 | |
| to siedziała na torach albo jakichś schodach, xd. kątem oka przyjrzała się armandowi, stwierdzając, że go chyba nie zna. - co masz w tej torbie? - zapytała, bo może planował zamach na metro i miał tam bombę :C | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stacja metra Sob 31 Maj - 0:25 | |
| - śmierdzącą koszulkę, buty i spodenki - powiedział, uśmiechając się jednokącikowo. pomyślał, że nie zaszkodzi mu rozmowa z kimś innym niż trener, koledzy z drużyny czy sophie. przypomniwszy sobie o sophie, pomyślał o maleństwie, które w sobie nosiła i uśmiechnął się z tej okazji. na torach też nie mogła siedzieć, bo one są jakieś naelektryzowane sratatata moja soph mi tłumaczyła, a schody są ruchome xd nvm, zrobili tam dla nich ławeczkę xd |
|
| |
juliette krakersik.
| Temat: Re: stacja metra Sob 31 Maj - 0:29 | |
| dobra. xd. a metro w ogóle kocham <3. mogłabym nim jeździć całe życie, nawet w nim zamieszkać. - aha, trenujesz coś? - zapytała rozglądając się za jakimiś zamachowcami którzy mogliby zagrażać życiu niewinnych ludzi. żuliet oglądała za dużo telewizji, xd. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stacja metra Sob 31 Maj - 0:31 | |
| to na pewno ;d - ahaaaaa, piłkę nożną gram w paris saint germain - powiedział, spokojnie raczej i opanowanie. poprawił się na ławeczce, kładąc torbę gdzieś na ziemi. |
|
| |
juliette krakersik.
| Temat: Re: stacja metra Sob 31 Maj - 0:34 | |
| - łaał. - powiedzała, może zobaczy go kiedyś na Euro 2012. - piłka nożna jest fajna, tylko że mało kto z osób które znam ją lubi. kiedyś nawet grywałam. - wyprostowała nogiiii. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stacja metra Sob 31 Maj - 0:37 | |
| - serio? nie znam dziewczyn, które grywają w piłkę nożną - powiedział zgodnie z prawdą przyglądając się jej. wyobraził sobie sophie biegającą za piłką i to nie było dobre wyobrażenie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stacja metra Pią 20 Cze - 21:02 | |
| pierre czekał na metro, chociaż zazwyczaj wybierał naziemne środki komunikacji, odkąd jego kot świętej pamięci kot zaklinował się pod podłogą i zdechł. długa historia. usiadł na zdezelowanej ławeczce, bawiąc się paczuszką papierosów. |
|
| |
Alex groszek
Liczba postów : 22 Age : 35 Skąd : London Związany/a z : nie związana Registration date : 20/06/2008
| Temat: Re: stacja metra Pią 20 Cze - 21:13 | |
| Alex skorzystała z wolnego dnia i postanowiła wybierać się w pod po mieść więc wybrała się do metra to jej ulubiony środek komunikacji miejskiej. Tam spotkała mężczyznę siedzącego na ławce „ale przystojniak” pomyślała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stacja metra Pią 20 Cze - 21:16 | |
| kiedy uznał, że chyba zabawa papierosami, kiedy to zapomniało się głupiej zapalniczki, jest bezsensowna, bo nijak nie wyczaruje ognia, rozejrzał się. zauważył urocze dziewczę o długich blond włosach, które chętnie by dotknął, jednakże teraz musiał się zadowolić tylko drobnym uśmiechem posłanym w jej kierunku. |
|
| |
Alex groszek
Liczba postów : 22 Age : 35 Skąd : London Związany/a z : nie związana Registration date : 20/06/2008
| Temat: Re: stacja metra Pią 20 Cze - 21:29 | |
| Uśmiech posłany w jej stronę zwalił ją z nóg. Znała samą siebie i wiedziała, że nie przejdzie obojętnie koło tego mężczyzny ”moje plany o podróży mogą poczekać”pomyślała. Zmierzała w jego stronę, a raczej w stronę ławki. Przysiadła się do nieznajomego czekając na jego ruch. - Przepraszam, jak dojechać do centrum? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stacja metra Pią 20 Cze - 21:35 | |
| - do centrum? to kawałek - powiedział, kierując wzrok gdzieś w okolice jej biustu, lecz zaraz odwrócił głowę, nie chciał wyjść na impertynenta. - masz sprawy w mieście do załatwienia? - spytał, niby od niechcenia, ale chciał wiedzieć, czy alex nie musi na przykład zawieźć lekow dla swojego chłopaka, czy coś w ten deseń. |
|
| |
Alex groszek
| Temat: Re: stacja metra Pią 20 Cze - 21:41 | |
| -A jak daleko?Mam malutką sprawę do załatwiania na mieście. Uśmiechnęła się słodko. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stacja metra Pią 20 Cze - 21:43 | |
| - troszeczkę. w zasadzie można tam iść miłym spacerkiem, jeśli byś chciała, mogę cię zaprowadzić. - luźna propozycja, wyciągnął w jej stronę dłoń. - jestem pierre. pierre wasilij. |
|
| |
Alex groszek
| Temat: Re: stacja metra Pią 20 Cze - 21:49 | |
| -Miło mi, Alex Roberts. Chętnie wybiorę się na mały spacer w tak piękny dzień. Podała dłoń nowemu znajomemu” jakie zadbane dłonie,to dobrze o nim świadczy” pomyślała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stacja metra Pią 20 Cze - 21:51 | |
| - więc cię porywam, droga alex! - złapał ją za dłoń, wstając. pociągnął ją w stronę światła, hoho, zacznę ;d. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: stacja metra | |
| |
|
| |
| stacja metra | |
|