|
|
|
| dżeja. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: dżeja. Sob 21 Cze - 17:36 | |
| apartament, dwupoziomowy w le defense. wjechali windą na siódme piętro, bot o moje ulubione. dżej nawet przepuścił ją przodem w drzwiach, a to miło z jego strony i zapytał czy chce kocyk, skoro jej zimno, xd |
| | | lacey zakon(n)ik
Liczba postów : 67 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 17:42 | |
| roześmiała się miło i niespecjalnie donośnie i zrzuciła swoje wyżej tudzież wcześniej wspomniane konwersiki, bo wychowana była, że trzeba ściągać buty u kogoś w domu. ja się wkurzam jak ktoś wchodzi mi w buciorach do pokoju. rozejrzała się po jakimś takm korytarzu, chyba i zatrzymala wzrok na nim. -nie, tu jest cieplej.-chociaż może wypadałoby trzymać pozory w ryzach, ze jej zimno i to tylko dlatego tu jest.-sam mieszkasz? w razie czego zapytała,nie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 17:44 | |
| pokiwał głową, układając ręce gdzies na jej biodrach i pchając w stronę salonu. polecił jej nawet by usiadła na kanapie, a sam opadł na stół, niewielki. - a z kim niby, huh? nieważne. co chcesz pić? |
| | | lacey zakon(n)ik
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 17:52 | |
| pomijając to, że o mało nie przewróciła się, zaczepiając stopą o dywan, to dotarła zupełnie bezpiecznie. poprawiła tylko brzeg sukienki, zielonej ;c -nie wiem, z drużyną koszykarską, siostrą, babcią.-wzruszyła ramionami i zwilżyła językiem usta.-nic, dzięki. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 17:56 | |
| - nie mam kontaktu z rodziną - odparł lakonicznie, przyglądając jej się z góry, bo kanapa była niższa niż stół, on wyższy od lejsi, no wiesz! uśmiechnął się, zmieniając temat - a ty, moja droga lejsi, mieszkasz sama? |
| | | lacey zakon(n)ik
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 18:15 | |
| -taaak.-zmrużyła oczy, przyglądając mu się, a musiała unosić głowę w górę, jak się zresztą domyślasz zapewnie.-na szczęście-dorzuciła nawet, żeby nie pomyślał, że lejs marzy [maży he] o mieszkaniu z babcią.-nawet sama sprzątam!-pochwaliła mu się, kątem oka zauważając, że on też sprząta. to się chwali ;x | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 18:22 | |
| wygrzebał z kieszni spodni nimm dwa ;c i zapytał, czy lejsi chce. - ja mieszkam sam od szesnastego roku życia. to w anglii względny próg, do którego musisz mieszkać z rodzicami - wyjaśnił, wzdychając. przysunął się nawet do niej i położył ręce na jej kolankach, głaszcząc je kciukami. |
| | | lacey zakon(n)ik
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 18:28 | |
| -tak bardzo ich nie cierpisz?-też westchnęła, bo to podobno zaraźliwe, tak samo jak ziewanie i skoro hm, był bliżej to wplotła mu palce we włosy, uśmiechając się trochę przekrzywiła głowę też. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 18:33 | |
| ja zawsze usypiam jak ktoś się bawi moimi włosami ;d ale on to nie ja, ja to nie on w związku z tym, przeciągnął ją silnie na swoje kolana, bo pewnie nie była ciężka czy coś, by teraz dla odmiany smyrać ją po udzie, szczupłym. - zgadza się. |
| | | lacey zakon(n)ik
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 18:37 | |
| zamknąwszy [imiesłów przysłówkowy uprzedni!] oczy, przesunęła nosem po jego policzku, nie mogąc się powstrzymać od powąchania goo. i nawet dodam, że nie zawiodła się wcale-a-wcale. oparła też dłoń prawą na jego ramieniu. -chyba nie znam nikogo, kto lubi swoich rodziców. nie wiem, może jakoś usilnie usiłowala przedłużyć rozmowę? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 18:55 | |
| boję się jej avków. - moi to raczej wyjątek, kiedyś ci opowiem, lejsi - kiedyś, jak już ją przeleci, hihi. okej, nie wcale o tym nie myślał, choć położył prawą dłoń na jej prawym pośladku i musnął wargami delikatną skórę szyjną lejsi! |
| | | lacey zakon(n)ik
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 19:22 | |
| cicho xd. skąd wiesz, może ona jest facetem. - w porządku. - trudno, najwyżej wszystkie moje postaci teraz będą tak mówić. ciągle leci mi w głowie jedna piosenka i nie wiem, co to jest, kurczę, dlatego nie mogę myślęć, sori, zaraz się narprawię. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 19:25 | |
| wczoraj jak byliśmy u sop własnie na bro, to chłopacy rozkręcili pleja jej brata, a potem jak już sie napili, nie umieli skręcić ;d wcale mi nie pomagasz w pisaniu postów, aczkolwiek jacob, przesunął opuszkami palców po owej szyi i uśmiechnął się szeroko, mówiąc coś o ładnych perfumach. |
| | | lacey zakon(n)ik
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 19:32 | |
| - hm, dzięki. ty też masz .. niezłe. perfumy, hm. - zakłopotała się nieco, ale nie zwracajmy na to uwagę. przyjrzała mu się i przesunęła palcem wskazującym po jego kości policzkowej. tej na policzku xd | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 19:34 | |
| a gdzie jest jeszcze kość policzkowa? ;d niezłe to mało powiedziane, bo on miał hot lacoste red, mrurururuurururuurururuurururuu, gejowy tego używa, uwielbiam go za to i okej nie tylko za to. ale on nic o tym nie mówił, tylko huh pocałował ją. i wcale nie jak jakiś cielak, bo należał do osób odwaznych. niech go odepchnie, czy coś bo tak to takie trelemele. |
| | | lacey zakon(n)ik
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 19:44 | |
| nigdzie, dlatego wstawiłam 'xd'. wiem, właśnie chciałam to napisać, że go odepchnie, bo tak sobie nad nią myślałam, że to raczej trudne dziecko z niej i niespecjalnie wiadomo, co jej chodzi po głowie, więc zanim doszło do językoczynów odsunęła się od niego, ale nie gwałtownie, tylko spokojnie i jakoś tak e_elegancko, rany. żeby się nie obraził w każdym razie. zmarszczyła nieco czoło, trochę się zastanawiając, nie wiem nad czym i powiedziałą, że ona lepiej już pójdzie ;x | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 19:53 | |
| a on się zmartwił tym niemiłosiernie, myśląc, że będzie musiał się teraz jakoś dowartościować, biedny! spojrzał na nią smutno i no cóż, wstał, pytając czy da mu swój numer. |
| | | lacey zakon(n)ik
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 20:05 | |
| - jasne, dżej, przepraszam. - pomyślała, że wypada, wstała więc, o ile wcześniej nie wstała i uśmiechnęłą się zakłopotana. poza tym nie chciała, żeby pomyślal, że jest lesbijką, czy ze śmierdzi mu z ust, ale nie wiedziała za bardzo, jak mu to wyjaśnić, więc tylko przygryzła dolną wargę, co było kolejnym odruchem lejs. - odprowadzisz mnie? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 20:09 | |
| nie usłyszał jej pytania, z początku, był raczej zajęty rozmyślaniem nad tym, co jest z nim nie tak i patrzeniem w okno. zaraz jednak przekomunikował sobie je do mózgu i uśmiechnął się blado. miał już powiedzieć, że nie, ale serce xd mówiło inaczej. - oho, jasne, tylko znajdę jakaś bluzę - bo nie zdążył się jeszcze rozpakować, poszedł więc w stronę walizek. |
| | | lacey zakon(n)ik
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 20:14 | |
| spojrzała więc za nim hmm, tęsknie, nie mam pojęcia dlaczego i poszła do przedpokoju tudzież korytarzyka, ale wcześniej nazwałam go chyba korytarz, więc niech już będzie. oparła się o zimną ścianę [może dlatego, że pomalowana farbą olejną?xd] i czekałą na niego. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 20:23 | |
| a on szybko wziął bluzę i powiedział, że mogą iść bo serio nie miał nic więcej do powiedzenia ;x czuł się raczej głupio. |
| | | lacey zakon(n)ik
| Temat: Re: dżeja. Sob 21 Cze - 20:35 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: dżeja. | |
| |
| | | | dżeja. | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |