|
|
|
| szaną do tej no | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
shannon crazy frog.
Liczba postów : 147 Age : 36 Skąd : newyork, new york Związany/a z : chusteczkami velvet Twarz : no bojd Wiek postaci: : 21 Registration date : 07/06/2008
| Temat: szaną do tej no Nie 22 Cze - 17:55 | |
| wykręcil jej numer i czekał .................. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: szaną do tej no Nie 22 Cze - 17:59 | |
| przewróciła się prawie, zbiegając po schodach na dół. - tak słucham? - zapytała, opadając w wielkim fotelu. |
| | | shannon crazy frog.
Liczba postów : 147 Age : 36 Skąd : newyork, new york Związany/a z : chusteczkami velvet Twarz : no bojd Wiek postaci: : 21 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: szaną do tej no Nie 22 Cze - 18:04 | |
| on był na razie w mieście, miał przerwę, nie wiem, w pracy. chociaż on chyba studiuje, ale kogo to obchodzi. - cześ, tu szanon. - to by było na tyle! dobra, nie. - właśnie jestem w przerwie i tak się zastanawiałem, no wiesz, o której się widzimy? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: szaną do tej no Nie 22 Cze - 18:11 | |
| przetarła oczy ręką, chyba ją bolały od komputera, cały ranek spędziła nad papierami, ale do cholery jasnej chyba to naprawdę lubiła. - widzimy? ahaaa. no w sumie kiedy chcesz, muszę się tylko przyszykować. |
| Temat: Re: szaną do tej no Nie 22 Cze - 18:15 | |
| - hm, to dam ci trzy godziny? podjadę pod ciebie. -ej, będzie elegancko, a wymyśliłam, że on ma jednak samochod, bo chujowo bez, jak mieszka za miastem. i z trzech godzin zrobimy dziesięć minuttt. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: szaną do tej no Nie 22 Cze - 18:16 | |
| spojrzała na zegarek, przyglądając się nieco w kominku, wiesz o co cho, wiesz na pewno. - okej, trzy godziny może być! tlyko powiedz, gdzie idziemy. |
| Temat: Re: szaną do tej no Nie 22 Cze - 18:29 | |
| zawsze wiem! - do restauracji, w ritzu. - pokoju na razie nie wynajmował, ale któż wie, nie chciał kusić losu. ;d | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: szaną do tej no Nie 22 Cze - 18:30 | |
| - okej, restauracja może być - pokiwała powoli głową, mrugając energicznie oczami - więc będę czekać. i zacznę. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: szaną do tej no | |
| |
| | | | szaną do tej no | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|