| krzaki | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: krzaki Pon 5 Maj - 22:33 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 14:27 | |
| stał koło krzaków, z rękami w kieszeniach i szukał szczęścia w paryżu. choć wcale mu się tutaj nie podobało, postanowił przygotować się do sprawdzania drużyny lacrosse'a, czy lacrossa? nvm. miał na sobie polo, różowe w dodatku i wcale nie był gejem, chociaż jak tak dalej pójdzie, rozmyślał zmianę orientacji seksualnej. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 14:28 | |
| / lacrosse chyba się nie odmienia wcale! |
|
| |
sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 14:40 | |
| tak sobie tutaj saszi przyszła i nie znała tego chrisa, wcale nie. a tak poza tym to dalej była w majteczki sponczbobowate, bo rurki jeszcze jej się suszyły. tak jakby w ogóle się nie krępowała, tylko uśmiechnęła do chłopaka. - nowy? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 14:41 | |
| /to znaczy, że nie miała spodni? xd obejrzał ją sobie uważnym, ale zainteresowanym uśmiechem, bo to tylko facet i uśmiechnął się jednokącikowo, przewracając skręta w kieszeni. - aha, tak. jestem chris. |
|
| |
sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 14:45 | |
| / to znaczy, że nie miała spodni
- to ja ci współczuję.- rzekła z takim niebywałym uśmiechem.- no wiesz, trudno wspiąć się na szyt elity, jeśli o to ci chodzi. trzeba robić różne rzeczy, które nie mieszczą się nawet człowiekowi w głowie.- dodała.- no wiesz, ja cię nie chcę straszyć tak na dzień dobry, sasza jestem.- dodała i usiadła sobie na soczystej trawie, bo skoro sobie w krzakach siedzieli, to w porządku. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 14:49 | |
| a on usiadł obok, obciagając nieco nogawki spodni khaki. przyjrzał jej się i stwierdził, że ma całkiem ponętne usta, uda też, więc uśmiechnął się szeroko. - hm, myślę, że będzie trochę łatwiej, mam tutaj kuzynkę. jej znajomi i ona to ta rzekoma elita. w stanach elity to tylko sportowcy i cheerleaderki - wyjasnił, przekrzywiając głowę w prawą stronę. |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 14:53 | |
| zrobiła coś w stylu zalotnego uśmiechu numer stoo i podrapała się po udzie, bo jak ją swędziało. - jeśli uważasz, że kuzynka pomoże ci wspiąć się na szczyt to życzę powodzenia, ale zawsze możesz działać solo.- przybliżyła się trochę do niego i powiedziała, że jego koszulka zapewne bardzo będzie pasować do jej majtek sponczbobowych. tak, | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 14:55 | |
| - to co, mam ci pożyczyć? - sori, chris to tylko niedomyślny facet, jak każdy. obciągnął nawet swoje polo, lustrując ją spojrzeniem, raczej żarliwym. |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 14:58 | |
| - jeśli chcesz, to pomogę ci nawet ściągnąć.- a saszi zorientowała się nawet, że krisiu taki niedomyślny jest, więc postanowiła działać. przybliżyła się do niego znacznie bliżej i zaczęła zdejmować jego różowe polo, takie gejpolo można powiedzieć. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 15:00 | |
| uśmiechnął się do jej zgrabnych dłoni, które złapał w swoje większe i przyciągnął ją tym samym do siebie, by pocałować, płytko, ale w usta. |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 15:03 | |
| nie opierała się, w ogóle. w sumie czy kiedykolwiek się tak stało? nie dała się chłopakowi? płytko, bo płytko, ale miło. odwzajemniła jego pocałunki, z minuty na minutę co raz to silniejsze, mocniejsze. przerwała na chwilę. - a ty jakie masz majtki?- zapytała tak fajnie, xd | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 15:11 | |
| - sprawdź sama - zamachał do niej dwa i pół raza brwiami, wcale nie krzaczastymi, tylko ładnymi, całując ją teraz bardziej żarliwie. |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 15:13 | |
| - mhm.- w takim razie zamruczała ładnie jak kotka i zaczęła pozbywać się jego spodni, wcześniej mocując z paskiem. po kilku nieudanych próbach się rozpiął, więc dziewczyna przystąpiła do dalszego działania. ściągnęła mu piękne bokserki w żyrafki i prawą ręką przyciskała go do siebie, nakazując, żeby ten również pozbył się jej ubrania. nareszcie oboje nadzy zaczęli się seksić w krzaczkach, <3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 15:20 | |
| no i ten on poszedł, bo miał internaszynal rozmowę z rodzicami. |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: krzaki Pon 2 Cze - 15:21 | |
| a wymienili się wcześniej numerami, żeby się jeszcze spiknąć?/
to ona na koniec mu pomachała, z numerem (?) or bez sobie poszła. | |
|
| |
pascal ko-rek.
Liczba postów : 117 Age : 34 Skąd : klikasz? Związany/a z : nią Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 17:39 | |
| siedział i pił z piersiówki, taki lans. xd | |
|
| |
szandra groszek
Liczba postów : 22 Age : 33 Skąd : ląąądą? Nastroj : buziaczek w pysiaczek Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 17:41 | |
| oja krzaki, ehe. a tam była taka miła droga nie daleko tych krzaków, co on tam siedział, to ona po niej szła nerwowo zerkając na czubki swoich czerwonych szoksów. | |
|
| |
pascal ko-rek.
Liczba postów : 117 Age : 34 Skąd : klikasz? Związany/a z : nią Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 17:43 | |
| czemu czerwonych?! ;cccccc pewnie jeszcze śpiewał do siebie, bo to taki muzyczny chłopiec! | |
|
| |
szandra groszek
Liczba postów : 22 Age : 33 Skąd : ląąądą? Nastroj : buziaczek w pysiaczek Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 19:07 | |
| nie wiem czemu, może lubi czerrrrwony, czy nie? oja, i usłyszała znajomy głos, pomimo stukotu obcasów. | |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 19:08 | |
| i co zrobiła? bo on sobie znowu pociągnął łyka i wstał. pewnie dupa go od siedzenia bolała. ;c | |
|
| |
szandra groszek
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 19:10 | |
| ów teraz podeszłaaa, - hej ser lanselocie. - zamachała dłonią, z cienkim papierosem między palcami. | |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 19:13 | |
| wystraszył się jej! ale tak idiotycznie jęknął, jak jakaś barbie, blond włosy, różowa mini. hm? nie wiem, czy to dobre porównanie, ale jakoś tak pisnął. i zupełnie ją poznał! - cześć, hm. - odparł po przesunięciu dłonią po włosach oraz wybitnym, szerokim uśmiechu. do niej! | |
|
| |
szandra groszek
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 19:17 | |
| oja, wygląąądał jak ten niemiecki piłkarz co zajebał głową w słupek bramki, milczę ;x tak jej się skojarzył, i nawet przypomniała sobie co mówił wtedy rozbawiony pan komentator, tupneła nogą, i poczuła jak obcasy wbijają się w ziemię. - nie chlaj bezemnie, co? - podrapała się po nosie, i nawet papieros wypadł jej z ręęki. | |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 19:18 | |
| na którego on nie zerknął nawet! chociaż zaraz, zerknął. bo tym właśnie sposobem miał pretekst, żeby rzucić okiem na dłuuugie nogi szandry. - myślałem, że już nie pijesz. - mruknął cicho i ucałował jej kącik ust. lewy! | |
|
| |
szandra groszek
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 19:24 | |
| - nie piję. - poprawiła go, oblizując ów kącik. - już to złe określenie. - nie lubiała jak wszyscy wmawiali jej chorobę alkoholową. | |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 19:25 | |
| wmawiali x33333 -to świetnie! jestem z ciebie dumny. - ścisnął dłonią jej ramię i przysunął do siebie. - jak tam w wielkim świecie? czemu wróciłaś? - nie żeby jej to wypominał! xd | |
|
| |
szandra groszek
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 19:33 | |
| wypominał! ;o - zajebiście. - mruknęła, wyciągając z prawej kieszeni paczkę papierosów, w sumie to nie wiedziała, była zbyt zajęęta pieprzeniem się z kolegą z oddziału ;x oja z oddziału jak to brzmi! | |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 19:40 | |
| -tak? to cieszę się. - przesunął dłonią po jej tyłkuuuu. ;o - a wróciłaś, ponieważżżż? - znaczy on nie wiedział, że ona tam była tylko w celach towarzyskich! znaczy właściwie to w nią nie wierzył. ;c i nie wierzył w to, że ją stamtąd wypuszczą! już dawno temu schował piersiówkę, żeby mu jej nie zabrała. ;c i tak stał wpatrzony w nią. miala jeszcze więcej piegów niżeli wtedy! uwielbiał jej piegi. ;c | |
|
| |
szandra groszek
| Temat: Re: krzaki Pon 9 Cze - 19:43 | |
| zarzuciła mu ręce za szyjęę. -wróciłam bo nie pijęę, a może wolał byś, eeee żebym nie wracała? - zmarszczyła nos, i szybko zdjęła ręce z jego szyji. nie była tam tylko w celach towarzystkich, przecież się leczyła, mniej więęcej. - tak? a ty co robiłeś? - w sumie to przeczuwała, co. oja. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Wto 17 Cze - 17:54 | |
| siedziała w krzakach, wcale nie załatwiała tam swoich potrzeb fizjologicznych, lecz szukała swojego kolczyka, musiał jej się odczepić. a to były jej ulubione! |
|
| |
damon stół z powyłamywanymi nogami
Liczba postów : 1627 Skąd : nyc, yep. Związany/a z : karmę,o. Twarz : jamie strachan Wiek postaci: : 20 Registration date : 17/06/2008
| Temat: Re: krzaki Wto 17 Cze - 17:56 | |
| przechodził akurat obok tych krzaków i zauważył jakaś dziewczynę, czegoś szukającą najwidoczniej. podszedł do niej, paląc jakiegoś tam papierosa. - może Ci pomóc ? zapytał się, bo akurat mógł jej pomóc. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Wto 17 Cze - 17:59 | |
| zanim zobaczyła samego damona, doszedł do niej zapach papierosów, który uwielbiała. bierne palenie wydawało jej się kolejnym wymysłem naukowców i lekarzy, poza tym sama paliła, więc co jej szkodzi rozkoszować się dymem? podniosła głowę, uśmiechając się do niego niepewnie. - to chyba nic nie da. przepadł! |
|
| |
Liczba postów : 1627 Skąd : nyc, yep. Związany/a z : karmę,o. Twarz : jamie strachan Wiek postaci: : 20 Registration date : 17/06/2008
| Temat: Re: krzaki Wto 17 Cze - 18:01 | |
| ukucnął przy niej i popatrzył na nią. - zależy czego szukamy. to czego szukamy ? zapytał zaciągając się papierosem i delektując się jego smakiem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Wto 17 Cze - 18:06 | |
| - kolczyk, musiał się odczepić. był naprawdę ładny, wygrałam go za jakąś krzyżówkę - westchnęła, zerkając na niego bardzo smutno. - byłam do niego przywiązana, a nie będę przecież chodziła w jednym! - nie podobało jej się to, sesese. |
|
| |
| Temat: Re: krzaki Wto 17 Cze - 18:08 | |
| pomyślał chwilkę i poszukał chwilę w trawie. nagle znalazł coś twardego i błyszczącego, ale bynajmniej kamień to nie był. zaciągnął się ostatni raz papierosem, zgasił go i podał kolczyk Cecilie. - prosze, to chyba twoje, prawda ? spojrzał się na jej ucho, które było ładne i takie kruche, w którym znajdował się drugi kolczyk. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Wto 17 Cze - 18:10 | |
| - jeju, dziękuję - popatrzyła na niego, jakby był conajmniej jakimś bogiem i wzięła od niego kolczyk, żeby ów obejrzeć dokładnie i założyć, zaraz potem rzuciła sie damonowi na szyję, była uczuciową dziewczyną. - mogę ci postawić za to kawę, jak chcesz! |
|
| |
| Temat: Re: krzaki Wto 17 Cze - 18:12 | |
| uśmiechnął się pod nosem, kiedy to ona rzuciła mu się na szyję. objął ją delikatnie. - wiesz, nie ma za co. to drobiazg na prawdę. a mogę najpierw znać Twoje imię, tajemnicza dziewczyno ? uśmiechnął się. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Wto 17 Cze - 18:17 | |
| - nie jestem tajemnicza - zaśmiała się, poprawiając ramiączko swojej sukienki w barwie kwiatów dzikiego bzu. - cecilie. a ty jak masz na imię, chłopcze? |
|
| |
| Temat: Re: krzaki Wto 17 Cze - 18:19 | |
| przyjrzał się jej trochę. miała bardzo ładne kości policzkowe, w ogóle cała ładna była. - damon, baardzo mi miło cecilie. to co, idziemy na kawę ? puścił jej oczko. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: krzaki Wto 17 Cze - 18:21 | |
| - idziemy. nie mam portfela, więc jednak ty stawiasz, mój drogi - uśmiechnęła się jednokącikowo, nigdy nie brała portfela, to taki trik. potem przynosiła dużo pieniędzy, które wybałamuciła na toaletę, czy cokolwiek innego. wzięła damona pod rękę. |
|
| |
| Temat: Re: krzaki Wto 17 Cze - 18:22 | |
| - oczywiście, moja droga. i poszli. i zacznę. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: krzaki | |
| |
|
| |
| krzaki | |
|