Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

pók.

Go down 
AutorWiadomość
Puk
ko-rek.
Puk

Liczba postów : 119
Związany/a z : /
Registration date : 19/06/2008

pók. Empty
PisanieTemat: pók.   pók. Icon_minitimePon 23 Cze - 19:00

hmm generalnie to latała w samym podkoszulku i majtkach, z jabłkiem w ręce jeszcze i szukała drugiej skarpetki, bo wydawało jej się, że ma jeszcze mnóstwo czasu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pók. Empty
PisanieTemat: Re: pók.   pók. Icon_minitimePon 23 Cze - 19:01

ale nie miała. eddie podjechał swoim ałdi i wszedł na górę, stukając osiem i pół raza w drzwi, żeby usłyszała.
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

pók. Empty
PisanieTemat: Re: pók.   pók. Icon_minitimePon 23 Cze - 19:07

i usłyszała tylko ostatnie dwa, bo przecież musiała sprawdzić jeszcze baterię w ipodzie. i momentalnie się przelękła tego pukania, bo tak ją wyrwało z zamyslenia i podskoczyła do tych drzwi w sekund trzy i gdy ukazał jej się edi, gdy już otworzyła, to poinformowała go mówiąc szybko [jak ty!] i głośno, że już jest prawie gotowa, tylko ta cholerna szafa zżarła jej spodnie i zostawiła go przy tych drzwiach i sama poszła do drugiego pokoju, nadal mówiąc o tej szafie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pók. Empty
PisanieTemat: Re: pók.   pók. Icon_minitimePon 23 Cze - 19:12

eddie natomiast, poprawił zjeżdżające z tyłka spodnie i zamknął za sobą drzwi, rozglądając się po pomieszczeniu. okej, spodziewał się, że puk weźmie dużo rzeczy, ale jej walizka była ogromna, większa od tej co nawet moja mama bierze, czyli naprawdę duża.
- to nie bierz tych spodni, puk - powiedział ostrożnie, łapiąc walizkę w jedną rękę i podnosząc. okej, wcale nie była taka ciężka.
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

pók. Empty
PisanieTemat: Re: pók.   pók. Icon_minitimePon 23 Cze - 19:22

Wychyliła samą głowę z pokoju i spojrzała na niego z perspektywy głowy przekrzywionej i trochę głupio. - Mam jechać w majtkach? - I to fioletowych figach, ale siara, chociaż czy ja wiem, fiolet jest modny teraz. Okej, znalazła spodnie i wyszła, zapinając rozporek jeszcze, drugą ręką odgarniając włosy za ucho, trzecią.. a nie, sory. - Okej, to ja już. - Dmuchnęła jeszcze w grzywkę ;c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pók. Empty
PisanieTemat: Re: pók.   pók. Icon_minitimePon 23 Cze - 19:27

żałował w sumie, że puk nie może jechać w majtkach, bo podobał mu się jej tyłek, w owych figach, zaraz jednak złapał walizkę, mówiąc, że schodzą na du!
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

pók. Empty
PisanieTemat: Re: pók.   pók. Icon_minitimePon 23 Cze - 19:29

Więc podreptali na dół i zacznij gdzieś xd
Powrót do góry Go down
Sponsored content