|
|
|
| cinema | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: cinema Pon 5 Maj - 22:38 | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 17:52 | |
| stała pod kinem i nerwowo paliła papierosy, bo nikogo tu nie znała. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 17:56 | |
| okej nie widziałam twojego posta i tak sobie czekam i czekam. seth spacerował sobie, poranny spacerek wychodzi tylko na zdrowie, od zarania dziejow i generalnie to, bedę brutalna, ale nic ciekawego nie robił podczas tego spaceru, nawet nie palił i teraz stawiam kropkę, bo piszę za długie zdania. w każdym razie znudziło mu się i przystanął obok blanki, bo on intyicyjnie znajdował się w pobliżu uroczych młodych dam, nawet gdy nie zamierzał i tak dalej, uwierzysz? wrodzony dar. -gorąco, co?-zapytał, patrząc gdzieś przed siebie, stojąc z nią wiesz, ramię w ramię. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 17:58 | |
| - co? - odparła, bo z jego wypowiedzi usłyszała tylko "co". odgarnęła włosy za ucho i poprawiła bluzkę, bo dekolt podjeżdżał jej do góry, a ona chciała mieć akurat duży. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 18:37 | |
| -mówię, że-odwrócił się samą głową, wcale nie skręcił karku, w jej stronę i jak to się mówi, zmierzył ją-gorąco dzisiaj, nawet bardzo. chociaż słońce już zachodziło, ale kto powiedział, że seti (seti xddd) mówi o pogodzie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 18:39 | |
| też na niego popatrzyła, stwierdziła nawet, że ma ładny kształt brwi i zaczęła się zastanawiać, czy nie zapytać go o kosmetyczkę xdd - rzeczywiście ciepło - skłamała, bo było jej zimno, co było chyba widać, bo na jej karku i ramionach pojawiła się gęsia skórka. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 18:43 | |
| haha ;d uśmiechnął się wyrozumiale i kącikiem ust prawym i wyciągnął dłoń do niej, ucałuje zaraz. -zresztą nieważne, seth. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 18:45 | |
| poprzedni av był lepszy, jeśli chcesz wiedzieć xdd podała mu dłoń, ciesząc się, że zrobiła sobie dzisiaj tipsy i nikt się nie dowie o tym, że obgryza paznokcie. - blanca jestem - uśmiechnęła się uroczo, przynajmniej w jej mniemaniu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 18:48 | |
| :c zaraz wezmę jeszcze inny, mam 38138123918519412. -miło poznać, bardzo miło-nachylił się więc i ucałował jej dłoń, zewnętrzną stronę jak się łatwo domyślić, ale już napiszę, żeby nie było powątpiewań. przynajmniej dowiedział się, że blanka ma ładnie pachnący krem do rąk, chyba cytrynowy, cytrynowe są najseksowniejsze ;d-więęc, blanko, co tu robisz? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 18:49 | |
| albo nie zmienię, ten jest fajny~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 18:51 | |
| - umówiłam się z kimś, ale nie przyszedł dupek ;c - powiedziała całkiem szczerze. to nie była cytrynka, tylko truskawka, ale mniejsza z tym. - a ty? - spytała. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 18:54 | |
| cytrynka i truskawka to to samo. xd -szukam kogoś interesującego, jakkolwiek żalośnie by to nie brzmiało, ale uwierz, moja d r o g a blanko, że osoby poznane przypadkowo bywają bardzo ciekawe-oparł się o jakiś murek i wyciągnął z kieszeni hm, skręta pewnie i obracał go w dłoni prawej, patrząc na jej profil, a potem na te swoje elo zadbane dłonie-masz jakąś ciekawą historię? jesteś z dubaju? masz trzech mężów? bili cię rodzice i trzymali w piwnicy? cokolwiek? mam ostatnio OCH, bardzo nudne życie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 19:00 | |
| - ekhm - westchnęła, nieco zbita z tropu jego pytaniami. oparła się obok niego o murek, przyrzekając sobie, że już nigdy nie ubierze TYCH białych spodni, bo szybko się brudzą. - szczerze mówiąc, to chciałabym mieć trzech mężów - powiedziała w końcu, uznając, że jakkolwiek głupio to brzmi, na pewno jest ciekawe. - ale ciekawej historii brak, może jesteśmy tak samo nudni - zmarszczyła nos. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 19:02 | |
| -nienie, nie twierdzę, że jestem nudny, bo nie jestem-roześmiał się trochę, bo oczywiście, OCZYWIŚCIE że nie byl nudny, gdyby był, to by sobie poszedł i w ogóle to wcale by nie zagadywał-wręcz przeciwnie. i umiem wróżyć z ręki. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 19:04 | |
| - naprawdę? - zapytała, może trochę dziecinnym tonem. - powróżysz mi? - wyciągnęła swoją dłoń w jego stronę, zastanawiając się, czy kłamał czy rzeczywiście wróżył z ręki. no cóż, blanka była trochę głupia, trzeba ją zrozumieć xdd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 19:16 | |
| wybaczamy, xd wziął więc jej dłoń w swoje obie, miał fane dłonie, ani nie gorące ani nie zimne, aaaha -naprawdę, więc co mam ic powiedzieć? jakieś pytanie xd? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 11 Maj - 19:18 | |
| - czy dzisiaj w nocy ktoś mnie przeleci? xddd - zapytała dość niesmiało, bo niecodziennie zadaje się takie pytania i to chłopakowi, cnie. od tych jego dłoni przeszły po niej dreszcze. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 8 Cze - 23:32 | |
| przyszli więc. właściwie szkoda mi popularnych, natury i tak dalej, bo wszyscy prędzej czy później idą sobie do apartamentów. oparła się o barierkę przed kinem i zapytała, czy wybiera noc horrorów, noc komedii romantycznych, czy noc z nią tutaj właśnie. ale bez skojarzeń!!!! to ma być przyjacielskie spotkanie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 8 Cze - 23:48 | |
| myślałam, że masz monę lizę na awatarze. - hm - zamyslił się. westchnął jeszcze kilka razy i stwierdził,że w kinie chyba nie można palić, więc wybiera bramknę numer trzy, wyciągnął papierosy i spytał, czy i ona zapali, bo on sam palić nie lubi sam. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Nie 8 Cze - 23:56 | |
| xdxd -zapalę, skoro dla towarzystwa - uśmiechnełą się, nie powiem że wyszczerzyła, bo tak sobie myślę że przy nikłym świetle latarenek taki uśmiech mógłby sprawiać niemiłe wrażenie. posadziła tyłek na murku, który tam nagle wyrósł, bo barierka mogłaby okazać się nieprzyjazna. jutro na jedenasto. <3 - neeejti, jak studia? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:00 | |
| omg, na jedenastą :c! podał jej papierosy więc i podpalił, nie jej włosy, lecz papierosa, o matko, chociaż to oczywiste trochę. oparł się o murek obok niej, nie wiem czyto był wysoki czy niski murek, więc mi powiedz. - studia? dobrze, tak sądzę. dawno nie byłem, to znaczy, ostatnio wróciłem po sporej przeerwie. - co się dzieje co się dzieje, nate nie chodził na wykłady przez długodługo. mój tato mnie oprowadzał dzisiaj po wydziale anglistyki i skandywistyki na uniwersytecie w gda :3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:02 | |
| niski. taki jak w brzeszczynach xd czyli z metr, a za nim rzeczka i śmieci i my tam skakaliśmy z kotletem. i co? -co za przerwa? - zainteresowała się, w końcu tyyyyle ciekawych rzeczy musiało się w jego cieeekawym życiu zdarzyć podczas jej powiedzmy abstynencji. poprawiła mu kołnierzyk z tylu, skoro była wyżej. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:07 | |
| a rzucaliście też kotletem czy co xd. i było fajnie bo tam na drzwiach są papierowe karteczki z numerami sal i się nimi mocno podniecałam. - bo byłem na wakacjaaaach na jakiś wyspach, nie pamiętam jak się nazywały - wyjaśnił. nie musiał chyba od razu jej się zwierzać, że był tam ze swoją drogą dziewczyną samer pozdro, prawda? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:09 | |
| kotlet to jolka kotleska xd. omg zuzia poznaje cyferki! -to musialo być szalenie ciekawe! - zaciągnęła się papierosem, który nie był dżulingiem, a szkoda, bo dzulingi to najlepsze papierosy na całej kuuuli ziemskiej. i zamachała nogą lewą na prawej, nie kopnęła go. - masz fajne włosy. planujesz afro? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:13 | |
| - nie, nie, ottille, nie planuję - westchnął ciężko, opierając głowę o jej ramię, bo czuł się zmęczony i w ogóle z tego wszystkiego to zrobił jej papierosem dziurę w nodze albo nie, tylko w sukience. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:17 | |
| zgasiła swojego o murek i wyrzuciła gdzieś w tył. co do dziuryy to nie zauważyła, oprawi w ramkę tę sukienkę, tymczasem tylko zeskoczyła z murka skokiem zgrabnym i baletniczym wręcz, chociaż pragnę dodać, że nigdy nie tańczyła ani nawet nie była na castingu do ycd, nigdy też nie podobał jej się rufi, i przygryzając dolną wargę oparła głowę o jego ramię i wsunęła dłoń w jego kieszeń. samer nas zje! -a dzieci? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:24 | |
| /owszem zje, albo i gorzje, hehe. ale ja raczej ni krzycze na kogoś, tylko sama sie dołuje i potem płacze w poduszke. staram sie trafiac w literki, ale ejst ciemno. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:34 | |
| jaką kieszeń, taką na piersi xd? cicho wiem, ze w spodniach chyba. przeszło mu przez myśl, że przecież prawie miał dziecko, ale nie miał najmniejszego zamiaru powiadamiać o tym otylii, uśmiechnął się więc tylko i prawie pocałował ją za uchem, ale stwierdził, że nie powinien więc nie.... - dzieci tym bardziej nie. masz męża, ottille? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:39 | |
| skasowałam sobie posta, <3 moze bluzę miał? xd bluzy bywają fajne. -mam. jareda, ale byliśmy pijani. a nie chcieli nam uniewaznić małżeństwa, więc na razie jest jak jest. - tak, ona to trisz. wydało się. mhm. - wąchasz moje uszy? bo i skąd miała wiedzieć o istnej burzy w jego głowie? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:43 | |
| lubię bluzy mru - jak można mieć na imię jared - mruknął, wcale nie był zazdrosny, bo i czemu. może i włosy ottille pachniały wybitnie ładnie, może i jej usta wyglądały jak z cuekierków, a włosy jak z waty cukrowej, ale nie ża takie napuszone ale raczej lśniące jak złoto w blasku księżyca, w ogóle to teraz candyfloss hair są modne, jak wyczytałam na vogue.co.uk dzisiaj. - wącham, chyba myłaś, co? - miał nadzieję, a poza tym nie wywąchał brudu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:49 | |
| candyfloss hair czyli takie poskręcane i klejące się? -nie śmiej się, nie wypada - zaśmiała się sama, do jego hm, piersi, bo gdzieś w tych okolicach miała twarz. przekręciła trochę głowę, spoglądając na niego z tej perspektywy i uznała, że do twarzy mu z kurewsko czerwonymi światełkami niedalekiego najt clubu, czytaj przez 'c' i uważaj na półpauzy. - myłam. a ty się myjesz? xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:52 | |
| nie takie letkie jak u trupa. przypominają mi tego z salad fingers, oglądałaś salad fingers<3? - myję się codziennie, dwa razy dziennie, cały! możesz powąchać - zaproponował. taka atrakcja, powąchaj nejta za jedyne pół euro, ewentualnie pięć funtów egipskich, albo innych fajnych pieniążków. poczochrał jej włosy, chociaż i tak nie wyglądały tak, jakby jakoś specjalnie je układała, sesese. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:53 | |
| i wciąż masz monę lizę na awku |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 0:59 | |
| nie xd -jesteś pewien? - uśmiechnęła się, za nejta i za siebie, bo nejt się chyba nigdy nie uśmiecha. i stanęła na palcach, oparła dłoń na jego ramieniu i wtuliła nos w jego szyję, zaciągając się jego zapachem. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 1:03 | |
| http://www.fat-pie.com/salad.htm ej to oglądaj je wszystkie miał nadzieje, że nie obsmarka mu szyi. okej, wcale jej o coś tak niefajnego nie podejrzewał ottille. splótł dłonie nad jej tyłkiem i powiedział,że jest całkowicie pewien, bo mydło i żel pod prysznic i cała cała calutka reszta nie zużywa się sama po czym pocałował ją w czoło, raczej czule. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 1:06 | |
| okej, ładuje się. pogłaskała go po policzku, z pozdrowieniami dla samer xd i już nie stała na palcach, co za dużo to niezdrowo, chociaż rzeczywiście zazdrościła rose z titanika jej niebywałych umiejętnośći. i wymruczała coś o tym, że nie ma pojęcia o czym on mówi. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 1:10 | |
| - ja też nie mam pojęcia, otti - to prawie otton trzeci, xd. pogłaskał ją po główce i spytał, czy ją odprowadzić, bo jestem śpiąca i on też, o czym ją powiadomił. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 1:17 | |
| -jeżeli ci się chce. - bo przecież może być tak zmęczony że nie miałby ochoty, czego pewnie by mu nie wybaczyła, ale na razie udawała matkę teresę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 1:19 | |
| - jasne, że mi się chceeee - zapewnił ją, chociaż w zasadzie wolałby leżeć już pod kołdrą. złapał ją w talii i spytał, czy nie marznie, bo on może jej pożyczyć bluzę, bo pewnieserio miał. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Pon 9 Cze - 1:22 | |
| -nie trzeba - chociaż miała na ramionach gęsią skórkę & that stuff, chociaż nie wiem co jeszcze, ale potrzebowałam użyć "& that stuff" bo dawno tego nie robiłam. przynajmniej będzie miała powód, żeby się przytulić! i zacznij gdzieś. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cinema Sob 21 Cze - 16:27 | |
| więc merci i gilles przyszli, stali teraz w kolejce do kasy, a właściwie ona siedziała na murku i jadła trzy bita. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: cinema | |
| |
| | | | cinema | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|