Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

la vilette.

Go down 
+5
Philip
dwight
Ashley
Viki
adm
9 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

la vilette. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 19:16

- no to już wiesz! - roześmiał się dość ładnie jak na niego i otoczył ją ramieniem, bo wydawało mu się, że robi się już zimno. on też nie należał do elity, ale się przynajmniej wczuwał, więc wiedział o imprezie. - ale jeśli chcesz, to możemy zostać w domu, czy coś.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 19:23

Wzruszyła ramionami. Było jej naprawdę wszystko jedno, ale mogą pójść, bo Summer jest z Nate'm na Seszelach, a Manolo i Nanette w Barcelonie.
- Możemy iść, dawno nie byłam na żadnej imprezie. To będzie uh, od czasu, kiedy wróciłam do Paryża. Bo jak mieszkałam w Nowym Jorku, to Steve, odbierał mnie z lotniska, jechaliśmy do znajomych do Williamsburga i imprezowaliśmy w zasadzie codziennie. Ale to nie jest dobre, źle się kończy - na wspomnienie o widoku przyjaciółki i byłego chłopaka, zrobiło jej się całkiem niefajnie, więc zamilkkła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 19:31

jakoś tak instynktownie pogłaskał ją po ramieniu i przycisnął do siebie nieco bardziej.
- dlaczego się rozstaliście? - zapytał, choć nie był pewny, czy to dobry moment do rozdrapywania wspomnień.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 19:38

- Wróciłam któregoś dnia wcześniej, bo mieliśmy wcześniej lot z Nevady i zastałam moją przyjaciółkę z nim, razem. W naszym łóżku - pokręciła głową, jakby chciała samą sobie przekonać, że nic takiego sie nie wydarzyło.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 19:46

uśmiechnął się cynicznie, nie do niej, tylko do siebie i westchnął cicho.
- chyba byli z nich dupki, co? on był ciebie kompletnie niewarty, ona to dziwka, bardzo proste... - mruknął, przesuwając rękę na jej plecy, gładkie, jak zauważył z zachwytem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 19:49

- Wiesz, ja po prostu nie chcę o tym myśleć, to tak cholernie boli - przewróciła oczami, przytulając się do niego mocniej, bo był ciepły, a jej brakowało czułości, mru.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 19:55

objął ją, błądząc rękoma w okolicach jej talii. przesunął nosem po jej czole, był w końcu wyższy, co chyba jest dobre w tym wszystkim.
- nie myśl o tym, pomyśl lepiej o mnie, hm? - mruknął w jej włosy. - wyjedźmy dokądś, miszęl.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:11

- Dokąd, hm? - zaczęła się zastanawiać nad tym, czy dostanie urlop, ale uznała, że to na razie nie jest problem. Pocałowała go w szyjkę, huh.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:15

- nie wiem, gdzieś, gdzie będzie ciepło i nikt nam nie będzie przeszkadzał - powiedział, unosząc trochę głowę, bo było mu miło w szyję ;x. - chodźmy już na tą imprezę, co? jesteśmy spóźnieni już.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 20:23

i zaczniesz na imprezie, skarbie : *
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:20

Siedziała sobie wpatrując sie w błękitne niebo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:23

uśmiechnął się szeroko gdy ją zobaczył i usiadł obok niej na ławce (?)
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:26

Spojrzała w jego kierunku i uśmiechnęła się.
- Znamy się?- spytała życzliwie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:29

-Ryan. - uśmiechnął się - teraz już tak
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:31

- Hil...- rzekła uśmiechając się.
- Skąd jesteś?- spytała po chwili. Nie chciała palnąć przy nim głupoty, bo był przystojny. no.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:36

- z nowego jorku - urwał na chwilkę - a ty?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:38

- Z Anglii...- powiedziała uśmiechając się i patrząc na niego.
- Opowiedz mi coś o sobie...- rzekła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:42

miał teraz mały dylemat. nawciskać kitów i olać to czy powiedzieć prawdę. bo z niego taki zły chłopiec raczej był - co konkretnie? - zapytal mierząc ją wzrokiem
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:43

- Czym sie interesujesz?- rzekła uśmiechając się i popijała herbate mrożona, która wcześniej kupiła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:47

>kobietami<- już miał wypalić ale w porę ugryzł się w język - podróżami. i właściwie wszystkim co z nimi związane - uśmiechnął się szeroko
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:49

- Rozumiem... Wiesz co wydajesz się fajny... Dasz sie zaprosić na kawę i ciacho?- spytała.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:51

zaśmiał się w duchu. w końcu zwykle to on zapraszał gdzieś dziewczyny a nie na odwrót. tak czy inaczej zaskoczony tym pytaniem był w stanie odpowiedzieć tylko krótkim - jasne
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:54

- Bardzo sie ciesze to co... Idziemy?- spytała wstajac z ławki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 19:55

wstał również - prowadź - odparł /zacznij gdzieś
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimePią 30 Maj - 21:36

lubię la vilette bardziej niż bardzo, więc tutaj właśnie zaczęłam. esti i fabien przyszli w celu spaceru i oznajmiła mu, żeby poszukali pana z watą cukrową, bo dawno nie jadła, pieprzyć te wszystkie diety, których miała szczerze dość. nie to, żeby było z czego dietować, bo z g. żywiły się raczej suchymi płatkami do mleka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimePią 30 Maj - 21:44

hilcia jaki av. okej, przyszedł, w ręce trzymał żarzącego się skręta, tak, pozwolił sobie zajarać. szedł bardzo blisko niej, czuł jej perfumy zmieszane z dymem od skręta, właśnie. - są kolorowe, wiedziałaś? - spytał, z czystej głupoty i pociągnął ją za rękę, lekko, żeby przyspieszyli odrobinę.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

Liczba postów : 137
Registration date : 09/06/2008

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 17:46

siedział na nienaturalnie zielonej trawie i przypalał. tak właśnie, znany i kochany dłajt powrócił do paryża po roku spędzonym w londynie i nic a nic się nie zmienił.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 17:51

przechodziła tędy, w swoich nowych różowych szpilkach, tak, tak, jak zwykle piękna i niewinna. właściwie czuła się lepiej niż zwykle, po powrocie z beverly hills, dlatego z tej okazji nałożyła okulary na głowę.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 17:57

-taliszja! - mruknął chrapliwie, wypuszczając dym z ust, aktualnie rozciągniętych w uśmiechu na jej widok.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 18:05

obróciła się jak na zawołanie. dobrze znane, właściwie. zmrużyła oczy, zdecydowanie potrzebowała okularów, nałożyła je z powrotem. uśmiechnęła się widząc jego sylwetkę. - dłejt? dłajt? - zawsze miała problem z zapamiętaniem jego imienia, nawet po tym, jak powiedział, że ją lubi!
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 18:08

-a gdzie przedrostek 'ulubiony'? - zapytał nie wiem czy w ogóle z sensem. wstał i otrzepał z trawy i jakichś liści swoje spodenki w kratę. podszedł do niej i objął ręką w talii, przyciągając do siebie w celu pocałowania dłejtowo w usta - wróciłem do cioci taliszji. tęskniłaś?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 21:17

- uhu, jasne ulubiony dłejcie? dłajcie? - zmrużyła oczy, ironizując. wcale nie chciała być niemiła. szczególnie dlatego, że tak ładnie pachniał. pozwoliła nawet, żeby jej dłonie opadły gdzieś w okolicach jego tyłka, zupełnie przez przypadek. - szczególnie wtedy, kiedy wyjechałeś. bez p o ż e g n a n i a.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 21:25

-mała, nie dramatyzuj. nie powiesz mi chyba, że jakoś cię ten fakt bardziej obszedł? - zmierzwił jej włosy i zaciągnął się, wstrzymując dym z błogim uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 21:33

klepnęła go w ramię, uśmiechając się głupio. - oczywiście, że nie - podrapała go lekko tuż nad kieszenią jego spodni, w kratę. - ale sam f a k t.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimePon 9 Cze - 21:38

-nie musisz literować, może nie wyglądam zbyt zachęcająco - przesunął dłonią po opdbródku na którym widniał jednodniowy zarost - ale resztki mózgu chyba jeszcze pozostały nietknięte przez wszelakie używki - rzucił skręta na ziemię i przydeptał brązowym erforsem, przeciągając się leniwie, przez co jego polo podjechało do góry odsłaniając płaski brzuch i ścieżkę do leszka, która mnie podnieca osobiście.
Powrót do góry Go down
Philip
cze-ko-la-da.
Philip

Male
Liczba postów : 219
Nastroj : c'mon baby ;)
Związany/a z : samotnością.
Registration date : 23/05/2008

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:21

Przyszedł tutaj bo mu sie baardzo nudziło. Usiadł gdzieś i przypatrywał się ludziom tak z nudów.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female
Liczba postów : 706
Nastroj : apple juice
Twarz : rihanna
Wiek postaci: : 17
Registration date : 06/05/2008

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:24

Przyszła w swoich nowych butach. Tak, tak tych, które widziała Vivian. Szła sobie w tych bucikach i bidulka się potknęła i spadła na ziemię chyba.
Powrót do góry Go down
Philip
cze-ko-la-da.
Philip

Male

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:25

On szybko do niej podbiegł, bo widział że się dziewczyna przewróciła.

- Nic Ci nie jest ? Zapytał się z troską, wyciągając rękę do niej.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:27

- Nie - powiedziała. Uśmiechnęła się tez i złapała jego rękę.
- Nic mnie nie boli na szczęście - zamrugała ślepkami.
Powrót do góry Go down
Philip
cze-ko-la-da.
Philip

Male

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:29

- To dobrze. Szkoda by było takiej ładnej dziewczyny. Uśmiechnął się tak jak na avatarku, a co. - Właściwie to mam na imię Philip. Ładnie się ukłonił.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:31

Znów się uśmiechnęła, bo miły był. Odgarnęła włosy z czoła.
- Ja jestem Viki - przedstawiła się.
Powrót do góry Go down
Philip
cze-ko-la-da.
Philip

Male

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:32

- Miło mi. Pocałował ja w grzbiet dłoni. - Co taka dziewczyna robi tutaj sama ? Zapytał się patrząc na nią.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:35

Popatrzyła się na niego. "Dżentelman czy jak?" pomyślała.
- Chodzę sobie - odpowiedziała zgodnie z prawdą.
Powrót do góry Go down
Philip
cze-ko-la-da.
Philip

Male

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:38

- Sama ? Uśmiechnął się jednokącikowo. - Skoro jesteś sama, to chyba mogę Cię zaprosić na kawę ?? Zapytał się z nadzieją że jednak da się zaprosić.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:40

- Sama - znowu powiedziała prawdę. Coś ostatnio prawdomówna się zrobiła. - Właściwie to...mogę iść.
Powrót do góry Go down
Philip
cze-ko-la-da.
Philip

Male

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:43

- Noo, to świetnie. Podał jej rękę i poszli. i zacznę.
Powrót do góry Go down
susanne
pozdrawiam mamę.
susanne

Female
Liczba postów : 648
Związany/a z : danielem
Twarz : devynne scilingo
Wiek postaci: : 18
Ostrzeżenia : 3
Registration date : 16/06/2008

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 17 Cze - 20:01

siedziała na trawie na swoim zielonym żakiecie i jadła żelki haribo. te wisienki, bo też takowe jem. trochę irytowała się tym, że wiatr co i rusz zwiewa jej niesforne jak zwykle włosy na twarz, ale nic to. nigdy nie będzie idealnie, prawda? i powiedzmy, że słuchała ajpoda. myslovitz, bo miała ciocię z polski i przekazała jej tajniki dobrej muzyki. patrz jaki rym!
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

Liczba postów : 45
Związany/a z : sokolicą
Registration date : 08/06/2008

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 17 Cze - 20:09

przystanął nad nią, żeby powiedzieć 'cześć',ale była zbyt zajęta żelkami, żeby go zauważyć. co wydało mu się całkiem zabawne, więc stał tak i obserwował jak pochłania te żelki. ale na dłuższą metę nie było to szczególnie fascynujące, więc postanowił sprawdzić, czy jeżeli usiądzie obok niej też pozostanie niezauważony. ostatnio nawet złożył swoje ubogie cv w instytucie badań nad niewidzialnością.
Powrót do góry Go down
susanne
pozdrawiam mamę.
susanne

Female
Liczba postów : 648
Związany/a z : danielem
Twarz : devynne scilingo
Wiek postaci: : 18
Ostrzeżenia : 3
Registration date : 16/06/2008

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 17 Cze - 20:12

-hm? - wzdrygnęła się kiedy usiadł obok, ale bynajmniej nie z odrazą czy czymś tam takim tylko trochę ją przestraszył. doszłam do wniosku, że susą ogólnie jest strachliwa. paranoiczka! no może bez przesady. w każdym razie spojrzała z ukosa na teofila-zoofila i uśmiechnęła się jednym kącikiem, pozwalam ci nawet wybrać którym, prawda.
-theo, debilu - przywitała go serdecznie & sympatycznie i nachyliła się, żeby pocałować go w policzek na przywitanie.
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

Liczba postów : 45
Związany/a z : sokolicą
Registration date : 08/06/2008

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitimeWto 17 Cze - 20:20

i to by był koniec jego badań nad niewidzialnością, bo oto został zauważony. zabrał jej jedną słuchawkę, ale nie płynęło z niej nic co mogłoby go zainteresować, odrzucił więc myśl o wspólnym słuchaniu muzyki, skupiając się raczej na wspólnym jedzeniu żelków.
-muszę zauważyć, że od naszego ostatniego spotkania urosły ci włosy i efekt jest całkiem uroczy, chyba że dałaś doczepić sobie sztuczne, jak ta dziewczyna z amerikas nekst tap madel , której potem je wycinali, prawdopodobnie razem ze skórą głowy, bo krzyczała przy tym wniebogłosy. -naturalnie miał na myśli włosy na głowie, nie na przykład na nogach sus.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: la vilette.   la vilette. - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

la vilette.
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» la vilette

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach