| majkela-ela-ela-e, e. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 1:14 | |
| | |
|
| |
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 21:56 | |
| przyprowadzil hilary wlasnie tutaj i szukal kluczy w kieszeni spodni, znalazl i otwieral teraz drzwi.-swietnie, ze sie zgodzilas. mysle, ze moge ci powiedziec, jestem majkel, a wlasciwie to michail, ale gdy sie urodzilem, mojej matce objawiono przepowiednie, jakoby na jego syna wszyscy beda mowili majkel i tak sie stalo. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 22:06 | |
| - ale mi sie ta pierwsza wersja podoba...- powiedziała uśmiechając sie. |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 22:09 | |
| -ktora to pierwsza?-bo sam sie zaplatal, otworzyl wreszcie drzwi i wprowadzil hilcie do salonu, sam zdjal z szyi szalik i kurtke tez zdjal, bo zimno! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 22:10 | |
| - Majki...podoba mi się..-rzekła ściągając kurteczkę i wchodząc do środka. - ładnie masz w domu...- powiedziała. |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 22:17 | |
| -świetnie.-usiadł na kanapie, czekając, aż ona też usiądzie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 22:18 | |
| Usiadła na kanapie. - Opowiesz mi coś o sobie?- spytała. Chciała sie o nim cos dowiedzieć, bo go polubiła. |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 22:19 | |
| -to jeszcze nie czas na to, hilary. zapytaj mnie teraz, co porobimy.-uniósł brew w oczekiwaniu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 22:21 | |
| - Nie wiem. to jest twój dom nie mój...-rzekła rozglądając się w koło. / ja zaraz musze lecieć. więc powoli kończmy chyba ze dokończymy jutro?/ |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 22:22 | |
| -myślałem o czytaniu biblii, tak właściwie-zerknął na półkę z książkami.-bo moja dziewczyna mogłaby się obrazić, gdybyśmy robili coś innego. /nie kończymy jutro, bo jutro mnie nie ma chyba. a może, nie wieeem, ;d | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 22:23 | |
| - Nie lubie czytać bibli. Masz jakieś ciekawe książki/- spytała. / to co robimy? bo jak ciebie nie ma byc jutro/ |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 22:28 | |
| /to niech ona idzie xddddddddddddddddddddddddddd zaraz.
-mam, kubusia puchatka, lubisz?-uśmiechnął się szeroko-możemy też zjeść lody, mam roladę lodową xd. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Sro 25 Cze - 22:30 | |
| - Wiesz co ja juz jednak musze lecieć....-powiedziała uśmiechając sie. - dzieki za zaproszenia mnie do swojego pięknego domku...- dodała. Przez przypadek wyleciała jej wizytówka z kieszeni jak w kładała kurtkę no i poszła. |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
Liczba postów : 364 Age : 33 Skąd : parysz Związany/a z : tuniemagwiazdki Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Czw 26 Cze - 23:15 | |
| zapukpukała w rózowe drzwi. hilcia zostawiła całuski na ścianie w korytarzu. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Czw 26 Cze - 23:23 | |
| jak ja się śmiałam z 'przez przypadek wypadła jej wizytówka' xd był plan żeby zabić hilcię albo sprzedać ją satanistą ale doszłyśmy do wniosku, że to zbyt brutalne. majki akurat oglądał jakiś serial w stylu one three hill, czyli niefajnie i nieelitarnie, a skoro tu teraz wszystko elita elity to wyłączył, bo nie chciał wyjść na hm fajfusa. niemiałmuśnego. więc poprawił koszulkę z nadrukiem patti smith <3<3 i otworzył, nie zdziwił się skoro zapowiedziała, no, może nie wizytę, ale się ogólnie-cześć, perin, mam do wypróbowania nigeryjską herbatę-przesunął się, żeby weszła. to znaczy wcale nie twierdzę, że zajmował 3/4 domu. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
Liczba postów : 364 Age : 33 Skąd : parysz Związany/a z : tuniemagwiazdki Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Czw 26 Cze - 23:32 | |
| była zrobiona na bustwo, więc weszła do domku dla lalek, którego majkel zajmował 3/4. różowego, czego nie dałaś zdjecia marai.... - lipton z etykietą w swahili? - okej nie wiem w jakim języku porozumiewają się w nigerii, ale mniejsza z tym. w drodze do salonu podnisoła z podłogi wizytówkę hilci i teraz obracała ja w palcach, może zadzwoni jak będzie potrzebowała porady. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Czw 26 Cze - 23:40 | |
| zaraz dam-tak. co znalazlas? nie mialem czasu na lazenie po bazarkach, mowilem ci, ale lepsza lipton z nigerii niz jakies suszone robaki z plywajacymi oczyma. w tej herbacie, niewazne-zamkl za nia drzwi na lancuszek taki jak w amerykanskich filmach, gdzie nikt nikogo nie chce wpuszczac, ale w koncu wpuszczaja i oni ich zabijaja. niewazne xd podreptal do kuchni, podciagajac spodnie. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Czw 26 Cze - 23:45 | |
| -wizytówkę hilary. różową. -podreptała za nim do kuchni, skoro już miała pewność, że nikt ich nie zabije, bo drzwi są zamknięte na łańcuszek. -dawali ci tam herbatę z suszonymi robakami? co właściwie tam robiłeś, jeżeli nie miałeś czasu na łażenie po bazarkach? pewnie się prostytuował, albo szczepił nosorożce przeciwko sepsie. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Czw 26 Cze - 23:50 | |
| prostytuowal, a teraz ma hiva i te inen takie i powoli umiera!-pracowalem-mruknal, bo tak wlasciwie to nie pamietam co on robi i nie chce mi sie myslec-z jakimis starymi dziadami, ktorymi nic sie nie podobalo, niewazne, perrine, jestes na mnie zla?-za cokowliek, nauczyl sie juz zyc z wiecznym poczuciem winy, jak jakis benedyktynczyk. odgarnal jej wlosy z czola, chcialam napisac z nosa. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Czw 26 Cze - 23:55 | |
| - nie jestem. powinnam? - mięła w dłoni brzeg jego koszulki z patti. może miał coś na sumieniu, na przykład czytał hilci jakieś sprośne wersety z biblii. w każdym razie nie była zła, bo nie domyśliła się, że się prostytuował, myślała, że liczył paski na zebrach, albo coś równie pożytecznego. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Czw 26 Cze - 23:58 | |
| -nie-powiedzial zupelnie pewny siebie, bo nie przypominal sobie zeby mial nieczyste mysli z ktorych powinien sie wyspowiadac. bo zabicie hilci planowane przez minut pietnascie chyba sie nie liczylo-nastepnym razem wezme cie ze soba, co? napiszemy ci usprawiedliwienie do szkoly. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Pią 27 Cze - 0:01 | |
| - nie wiem czy to dobry pomysł. nie lubię robaków ani spania w szałasie. - chociaż nigdy nie spała w szałasie (napisałam 'nawiasie' a potem poprawiłam na 'hałasie'), mogłaby najwyżej zbudować szałas pod wieżą ajfla, chociaż to nie byłby najlepszy pomysł. poza tym nie lubiła chodzić boso, jak cejrowski... | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Pią 27 Cze - 0:04 | |
| mariah nastawiła wodę na herbatę. cejrowski jest kochanyy, prawie jak kuba wu-spałem w hotelu, perrine. pięciogwiazdkowym-to taki lansik peel. ostatnio na kotku pisali o edzie w ze jest rozpieszczona mloda gwiazda bo mial zdjecia z imprezy xd kocham kotka! a teraz niech robi im sie herbata albo nie wiem, niech ida spac bo ja musze isc, pa. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Pią 27 Cze - 0:06 | |
| marajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poszli spac pa | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Pią 27 Cze - 12:33 | |
| zwlókł się z łóżka i poszedł pod prysznic, nie znalazł pod nim maraję, bo okazało się, że maryja wstała piętnaście minut wcześniej, przeczuwająć że zaraz wstanie on i robiła mu śniadanie. fajnie. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Pią 27 Cze - 12:44 | |
| tak naprawdę to ona wstała wcześniej, bo obudziło ją drapanie marai do drzwi. więc wypuściła ją, zeby sobie pobiegała po sklepach z gadżetami hello kitty, a sama robiła w kuchni tosty. fajniej. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Pią 27 Cze - 13:00 | |
| niech ci będzie. okej, to dopiero wyszedł spod prysznica, ale z racji, że hilcia może czytać to dodam, ze był kompletnie ubrany. to znaczy nie mył się w ubraniach. wszedł do kuchni, albo możę i weszedł, wiedziony zapachem niczym ci panowie w reklamach kawy czibo-cześć, perin-rzekł, chociaż rzekł podobno jest wieśniackie. zaśpiewał więć niczym hilcia w ostatnim teledysku. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Pią 27 Cze - 13:06 | |
| to niefajnie wpaść w ciuchach pod prysznic, rly. nie bło kawy, albo już była i były też tosty gotowe i perin siedząca na blacie i machająca nogą. miała nadzieję, że majkel nie zauważy, że ukradła mu koszulkę. -cześć. - rzekła więc i zapomniała dodać, że hilcia o siódmej rano śpiewała jakieś smętne serenady pod oknem. dopóki nie zwinęła jej straż miejska. | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Pią 27 Cze - 13:08 | |
| ostatnio widziałam hilcię a hameryckim ju ken dens. miała fajne fatałaszki, egibzgie. dzola ciągle mówi a'la, to powiem, że miała a'la egipskie ciuszki-kawa-stwierdził, bo powiedział już a) cześć, b) perrine, więc mógł przejść do konkretów. wziął sobie nawet i usiadł obok niej tam tego na parapecie-o której wstałaś?-zainteresował się. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Pią 27 Cze - 13:12 | |
| -wcześnie. - bo kopnął ją przez sen w nogę i musiała przeprowadzac operację, jak w grach medycznych. - masz niewygodne poduszki. to ta pościel bella. jak na tym spać?!?!!??!!? | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. Pią 27 Cze - 13:17 | |
| -od belli swan na urodziny-wzruszył ramionami, pewnie zauważyła że to się zmieniło po jego urodzinach, wcześniej dłużej u niego spała. sypiała? cokolwiek-nie wiedziałem, że umiesz robić kawę, perin xd. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: majkela-ela-ela-e, e. | |
| |
|
| |
| majkela-ela-ela-e, e. | |
|