|
|
|
| weir house | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: weir house Pon 5 Maj - 22:48 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: weir house Wto 10 Cze - 22:07 | |
| przyszedł w celu bezcelowego siedzenia na łańcuchu pomiędzybramkowym, my zawsze z jasiem w braniewie tak siedzimy. co za bezsens! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: weir house Wto 10 Cze - 22:13 | |
| i niech sie znają, czoo. wracała ze sklepu, gdzie nic nie kupiła (bo tak to bywa, jak się nie weźmie portfela) i wcisnęła tyłek obok niego, prawie wypadając na ulicę, przywitała się, bo dawno nie widziała żakotka, jako że ten drugi przestał przychodzić na zajęcia z origami. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: weir house Wto 10 Cze - 22:24 | |
| jezu, to powazna postać, nie wciskaj mu jakiegoś jebanego origami. sory, jestem wkurwiona na mamę i nie mam czym ogolić nóg, bo mi nie kupiła maszynek, a przecież nie mogę golić nóg jutro, kurwakurwa, ale jest pojebaną suką. mruknął w odpowiedzi jakieś cześć i zaczął się odpychać nogami od chodnika, prowizoryczna chuśtawka, generalnie był zamyślony, bo ma takiego avatara. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: weir house Wto 10 Cze - 22:28 | |
| okej. - spadniesz i się zabijesz - stwierdziła, trochę się bojąc o zdrowie jego i innych ludzi, złapała go za ramię, najwyżej ona spadnie z nim i może, jakimś szczęśliwym trafem, nic ich nie rozjedzie/rozdepcze. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: weir house Wto 10 Cze - 22:41 | |
| - masz gorączkę, naomi? - przyłożył dłoń do jej czoła, jak się okazało chłodnego. więc musi to być choroba psychiczna. bo przecież te łańcuchy wiszą najwyżej trzydzieści cm nad ziemią. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: weir house Wto 10 Cze - 22:43 | |
| - gorączkę złota! - westchnęła i podrapała się po nosie. - hm, nie siedzi ci się tu niewygodnie? - spytała. ona dopiero przecież usiadła, a już te łańsuszki wżynały jej się w tyłek. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: weir house Wto 10 Cze - 22:53 | |
| -nie. powinno? - spojrzał na nią wzrokiem którego nie powstydziłaby się sama eva tudzież jess tudzież którekolwiek inne jej 'ja' i odgarnął jej włosy za ucho i pocałował w policzek, przecież są parą, która aktualnie ma przerwę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: weir house Wto 10 Cze - 22:55 | |
| - tak. to znaczy, nie wiem, mi jest niewygodnie. - ale jednocześnie było jej trochę zimno, a jak wstanie to nie będzie miała grzejnika, a swojego rodzaju grzejnikiem był teraz żakot, do którego się uśmiechnęła, wcale nie chciała go zmuszać, żeby poszedł z nią gdzieś, co nie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: weir house Wto 10 Cze - 23:03 | |
| -to chodź, zabiorę cię właśniee taaam - zanucił i wstał! :< zaraz będę pisała dłuższe, jezu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: weir house Wto 10 Cze - 23:04 | |
| wstała też, spoko oko i zacznij. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: weir house Nie 15 Cze - 22:38 | |
| pierre stanął sobie na rogu, mając nadzieję,że ktoś się nad nim zlituje i go przejedzie. palił. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: weir house | |
| |
| | | | weir house | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|