| stade de france. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: stade de france. Pon 5 Maj - 22:48 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stade de france. Wto 6 Maj - 18:13 | |
| siedział przed stadionem, na ławce jakiejś i nie wiem czekał na zbawienie xd |
|
| |
Hilary zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 35 Skąd : Toronto. Hobby : chłopaki oo. Nastroj : zakręcony. Związany/a z : był. się zmył. szukam. no. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: stade de france. Wto 6 Maj - 18:24 | |
| ona szła na stadion . z nudow i dużej ilości wolnego czasu . kamyk kopała sobie od co. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stade de france. Wto 6 Maj - 18:31 | |
| którym była ona. sophie przechodziła, ubrana fajnie i bardzo letnio, w żółtą bluzkę i czarne rurki, ale nie wyglądała wcale jak z bema (to u nas taki targ ogromny, ogromny z rzeczami xdd taki margines xd). - armand! - zamachała do niego, podniegając trochę. - wiedziałam, że cię tu znajdę. kiedyś cię znajdęęę, znajdę cięęę. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stade de france. Wto 6 Maj - 18:35 | |
| - sophie, ooo o oo - uśmiechnął się, wcale nie wstając, tylko posadził ją u siebie na kolanach, tak było wygodniej i pocałował w skroń - a ja miałem nadzieję, że mnie znajdziesz. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stade de france. Wto 6 Maj - 18:40 | |
| roześmiała się do jego policzka, którego potem dotknęła opuszkami palców. - uhuu, miałam cię uratować, tak? zabrać stąd - pstryknęła go w nos i pocałowała, delikatnie. miała na ustach błyszczyk, capuccino, więc zostawiła mu miły ślad. i zapach. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stade de france. Wto 6 Maj - 18:46 | |
| - mmmm, ale ładnie pachniesz - powiedział, przytulając ją do siebie, silnymi ramionami. boże ja bym oddała wszystko żeby być taką sophie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................xd - a gdzie mnie porwiesz? może ja porwę ciebie? mam kilka dni wolnego pojechalibyśmy gdzieś, gdzie jest ciepło? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stade de france. Wto 6 Maj - 18:56 | |
| położyła dłoń na jego karku i drapała go delikatnie długimi paznokciami. - chcesz gdzieś ze mną jechać? - zdziwiła się, nie ukrywajmy tego. ja też oddałabym wszystko, nawet torebki, telefon, ajpoda i w ogóle!!!!!!!!!!!!!!!! xd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: stade de france. Wto 6 Maj - 18:57 | |
| - to naprawdę takie dziwne? - uniósł lekko brwi, uśmiechając się do jej szyi, którą właśnie całował. no wszystkowszystkowszystko, japierdole ;d |
|
| |
michael groszek
Liczba postów : 40 Age : 38 Skąd : sydney Związany/a z : crisem xd Registration date : 11/06/2008
| Temat: Re: stade de france. Sro 11 Cze - 23:20 | |
| okej, przyszedł, w ręce trzymając redbula, tudzież tajger enerdżi drink, bo jednak podróż z sydney do paryża nie należy do krótkich. usiadł na jakiejś pobliskiej ławce przed stadionem, chciał poczuć się jak przyszły piłkarz grający właśnie na tamtejszej murawie. | |
|
| |
chanel groszek
Liczba postów : 30 Age : 36 Skąd : usa Związany/a z : tyryryry Registration date : 10/06/2008
| Temat: Re: stade de france. Sro 11 Cze - 23:24 | |
| przechodziła tędy, bo ne mogła zasnąć więc postanowiła zrobić sobie krótki spacer, a powiedzmy że mieszkała nieopodal stadionu. postukiwała wysokimi obcasami, szpileczek manola i była całkiem hat. jak to misza. | |
|
| |
michael groszek
Liczba postów : 40 Age : 38 Skąd : sydney Związany/a z : crisem xd Registration date : 11/06/2008
| Temat: Re: stade de france. Sro 11 Cze - 23:31 | |
| bi hat, hat, hat, lajk dat. okej, powędrował wzrokiem za obcasami, które stukały mu dwa razy głośniej w uszach, co w ogóle nie było przyjemne. zmrużył oczy i wytężył wzrok, patrząc na jej sylwetkę. z czasem widział coraz wyraźniej, to chyba dobrze, bo wstał nawet i podbiegł do niej, wyrzucając enerdżi drinka po drodze. - chaneeeeel? - złapał ją lekko za łokieć, wcale nie chciał wyjść na jakiegoś pedofila, który łapie dziewczyny przed stadionem i próbuje je zgwałcić na murawie, pod bramką, czy coś. | |
|
| |
chanel groszek
Liczba postów : 30 Age : 36 Skąd : usa Związany/a z : tyryryry Registration date : 10/06/2008
| Temat: Re: stade de france. Sro 11 Cze - 23:34 | |
| ale właśnie na takiego wyszedł w oczach szanel, która szybko wyrwała łokieć z jego uścisku. -zostaw mnie - powiedziała w miarę spokojnie i starała się go wyminąć. odruchowo poprawiła swoją torebkę na ramieniu. | |
|
| |
michael groszek
| Temat: Re: stade de france. Sro 11 Cze - 23:39 | |
| dorównał z nią kroku, patrząc nieustannie na jej profil, bo może jednak pomylił osoby. - chanel baudelaire? - spytał dla pewności. wypiął swoją umięśnioną klatę, przypakował trochę od czasu kiedy widzieli się po raz ostatni, no ale bez przesady. okej, pewnie i tak wyszedł na totalnego dupka. | |
|
| |
chanel groszek
| Temat: Re: stade de france. Sro 11 Cze - 23:44 | |
| zatrzymała się i chwilę stała do niego tyłem przetwarzając jego słowa. znał jej dane osobowe. czekała, aż poda numer jej buta. a jeśli był wynajętym mordercą i tylko czekał na jakieś potwierdzenie jej tożsamości w celu wykonania egzekucji? czytała plo, wiedziała co stało się z hilcią, xdd! odchrząknęła i odwróciła się przez lewe ramię, jak przy komendzie w tył zwrot. -skąd wiesz? - przechyliła głowę, przygryzając pociągniętą czerwoną szminką wargę. | |
|
| |
michael groszek
| Temat: Re: stade de france. Sro 11 Cze - 23:48 | |
| zatrzymał się też, żałując, że wypił już enerdżi, bo przynajmniej miałby co zrobić z rękoma. podrapał się więc po karku, no dobra, trochę też i włosach, które swoją drogą, miał postawione na żel, tak jak cris dzisiaj, mrrrrrrrrrrrr <3 - poznałem cię przez summer kiedyś, pamiętasz? - nie chciał wchodzić w żadne szczegóły, poza tym włączyła mu się opcja chłopczyka z dobrego domu. i zawsze mi się podobałaś, chciał dodać, ale to by było złe bardziej niż bardzo, tak więc uśmiechnął się głupio, zupełnie tak jak cris na jutjubie xd | |
|
| |
chanel groszek
| Temat: Re: stade de france. Sro 11 Cze - 23:52 | |
| cris, cris, cris = orgasm, si zaczerwieniła się, miała nadzieję delikatnie, aczkolwiek gorąco czuła nawet pod stójką białej koszuli. uśmiechnęła się przepraszająco, podchodząc do majkela w celu pocałowania go trzykrotnie, jak to się robi. nienawidzę kiedy kolejka cioć ślini mnie po trzykroć, xdxd. -michael, bożę przepraszam. nie poznałam cię. co ty tutaj robisz? - przeczesała palcami długie włosy. kocham miszę! | |
|
| |
michael groszek
| Temat: Re: stade de france. Sro 11 Cze - 23:57 | |
| trzykrotnie całują chyba tylko w polsce, ale nie wnikam, bo może się nie znam, na międzynarodowym całowaniu xd tak więc ulżyło mu i było zupełnie miło, kiedy go pocałowała, trzy razy, właściwie to mogła każdego polika po trzy, ale cóż. z takiej a nie innej okazji wyciągnął się w górę, coby się przeciągnąć i tym samym pokazując wszystkim swoje bokserki calvina kleina i wydepilowany brzuch, tak jak i wszystko. jak dzisiaj zobaczyłam wydepilowane nogi mojego kolegi, to myślałam, że umrę xd - przyleciałem grać w drugiej lidze, nic specjalnego - uśmiechnął się przepraszająco, ale nie wiem czego i objął ją lekko w talii, jak stary znajomy. aha, jasne. | |
|
| |
chanel groszek
| Temat: Re: stade de france. Czw 12 Cze - 0:00 | |
| -nadal bawisz się w piłkarza? - zapytała łaskocząc go delikatnie pod brodą. uśmiechnęła się jednokącikowo, wyswobadzając z jego objęć - jednak ludzie się nie zmieniają - cmoknęła powietrze tuż przed jego ustami i odeszła, nieznacznie kołysząc biodrami. misza ma ładne biodra. kobiece, xd. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: stade de france. | |
| |
|
| |
| stade de france. | |
|