Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

stade de france.

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

stade de france. Empty
PisanieTemat: stade de france.   stade de france. Icon_minitimePon 5 Maj - 22:48

stadion narodowy
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
Gość
Gość

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeWto 6 Maj - 18:13

siedział przed stadionem, na ławce jakiejś i nie wiem czekał na zbawienie xd
Powrót do góry Go down
Hilary
zakon(n)ik
Hilary

Liczba postów : 60
Hobby : chłopaki oo.
Nastroj : zakręcony.
Związany/a z : był. się zmył. szukam. no.
Registration date : 06/05/2008

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeWto 6 Maj - 18:24

ona szła na stadion . z nudow i dużej ilości wolnego czasu . kamyk kopała sobie od co.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeWto 6 Maj - 18:31

którym była ona. sophie przechodziła, ubrana fajnie i bardzo letnio, w żółtą bluzkę i czarne rurki, ale nie wyglądała wcale jak z bema (to u nas taki targ ogromny, ogromny z rzeczami xdd taki margines xd). - armand! - zamachała do niego, podniegając trochę. - wiedziałam, że cię tu znajdę.
kiedyś cię znajdęęę, znajdę cięęę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeWto 6 Maj - 18:35

- sophie, ooo o oo - uśmiechnął się, wcale nie wstając, tylko posadził ją u siebie na kolanach, tak było wygodniej i pocałował w skroń - a ja miałem nadzieję, że mnie znajdziesz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeWto 6 Maj - 18:40

roześmiała się do jego policzka, którego potem dotknęła opuszkami palców. - uhuu, miałam cię uratować, tak? zabrać stąd - pstryknęła go w nos i pocałowała, delikatnie. miała na ustach błyszczyk, capuccino, więc zostawiła mu miły ślad. i zapach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeWto 6 Maj - 18:46

- mmmm, ale ładnie pachniesz - powiedział, przytulając ją do siebie, silnymi ramionami. boże ja bym oddała wszystko żeby być taką sophie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................xd - a gdzie mnie porwiesz? może ja porwę ciebie? mam kilka dni wolnego pojechalibyśmy gdzieś, gdzie jest ciepło?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeWto 6 Maj - 18:56

położyła dłoń na jego karku i drapała go delikatnie długimi paznokciami. - chcesz gdzieś ze mną jechać? - zdziwiła się, nie ukrywajmy tego.
ja też oddałabym wszystko, nawet torebki, telefon, ajpoda i w ogóle!!!!!!!!!!!!!!!! xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeWto 6 Maj - 18:57

- to naprawdę takie dziwne? - uniósł lekko brwi, uśmiechając się do jej szyi, którą właśnie całował.
no wszystkowszystkowszystko, japierdole ;d
Powrót do góry Go down
michael
groszek
michael

Liczba postów : 40
Związany/a z : crisem xd
Registration date : 11/06/2008

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeSro 11 Cze - 23:20

okej, przyszedł, w ręce trzymając redbula, tudzież tajger enerdżi drink, bo jednak podróż z sydney do paryża nie należy do krótkich. usiadł na jakiejś pobliskiej ławce przed stadionem, chciał poczuć się jak przyszły piłkarz grający właśnie na tamtejszej murawie.
Powrót do góry Go down
chanel
groszek
chanel

Female
Liczba postów : 30
Związany/a z : tyryryry
Registration date : 10/06/2008

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeSro 11 Cze - 23:24

przechodziła tędy, bo ne mogła zasnąć więc postanowiła zrobić sobie krótki spacer, a powiedzmy że mieszkała nieopodal stadionu. postukiwała wysokimi obcasami, szpileczek manola i była całkiem hat. jak to misza.
Powrót do góry Go down
michael
groszek
michael

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeSro 11 Cze - 23:31

bi hat, hat, hat, lajk dat. okej, powędrował wzrokiem za obcasami, które stukały mu dwa razy głośniej w uszach, co w ogóle nie było przyjemne. zmrużył oczy i wytężył wzrok, patrząc na jej sylwetkę. z czasem widział coraz wyraźniej, to chyba dobrze, bo wstał nawet i podbiegł do niej, wyrzucając enerdżi drinka po drodze. - chaneeeeel? - złapał ją lekko za łokieć, wcale nie chciał wyjść na jakiegoś pedofila, który łapie dziewczyny przed stadionem i próbuje je zgwałcić na murawie, pod bramką, czy coś.
Powrót do góry Go down
chanel
groszek
chanel

Female

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeSro 11 Cze - 23:34

ale właśnie na takiego wyszedł w oczach szanel, która szybko wyrwała łokieć z jego uścisku.
-zostaw mnie - powiedziała w miarę spokojnie i starała się go wyminąć. odruchowo poprawiła swoją torebkę na ramieniu.
Powrót do góry Go down
michael
groszek
michael

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeSro 11 Cze - 23:39

dorównał z nią kroku, patrząc nieustannie na jej profil, bo może jednak pomylił osoby. - chanel baudelaire? - spytał dla pewności. wypiął swoją umięśnioną klatę, przypakował trochę od czasu kiedy widzieli się po raz ostatni, no ale bez przesady. okej, pewnie i tak wyszedł na totalnego dupka.
Powrót do góry Go down
chanel
groszek
chanel

Female

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeSro 11 Cze - 23:44

zatrzymała się i chwilę stała do niego tyłem przetwarzając jego słowa. znał jej dane osobowe. czekała, aż poda numer jej buta. a jeśli był wynajętym mordercą i tylko czekał na jakieś potwierdzenie jej tożsamości w celu wykonania egzekucji? czytała plo, wiedziała co stało się z hilcią, xdd!
odchrząknęła i odwróciła się przez lewe ramię, jak przy komendzie w tył zwrot.
-skąd wiesz? - przechyliła głowę, przygryzając pociągniętą czerwoną szminką wargę.
Powrót do góry Go down
michael
groszek
michael

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeSro 11 Cze - 23:48

zatrzymał się też, żałując, że wypił już enerdżi, bo przynajmniej miałby co zrobić z rękoma. podrapał się więc po karku, no dobra, trochę też i włosach, które swoją drogą, miał postawione na żel, tak jak cris dzisiaj, mrrrrrrrrrrrr <3 - poznałem cię przez summer kiedyś, pamiętasz? - nie chciał wchodzić w żadne szczegóły, poza tym włączyła mu się opcja chłopczyka z dobrego domu. i zawsze mi się podobałaś, chciał dodać, ale to by było złe bardziej niż bardzo, tak więc uśmiechnął się głupio, zupełnie tak jak cris na jutjubie xd
Powrót do góry Go down
chanel
groszek
chanel

Female

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeSro 11 Cze - 23:52

cris, cris, cris = orgasm, si
zaczerwieniła się, miała nadzieję delikatnie, aczkolwiek gorąco czuła nawet pod stójką białej koszuli. uśmiechnęła się przepraszająco, podchodząc do majkela w celu pocałowania go trzykrotnie, jak to się robi. nienawidzę kiedy kolejka cioć ślini mnie po trzykroć, xdxd.
-michael, bożę przepraszam. nie poznałam cię. co ty tutaj robisz? - przeczesała palcami długie włosy. kocham miszę!
Powrót do góry Go down
michael
groszek
michael

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeSro 11 Cze - 23:57

trzykrotnie całują chyba tylko w polsce, ale nie wnikam, bo może się nie znam, na międzynarodowym całowaniu xd tak więc ulżyło mu i było zupełnie miło, kiedy go pocałowała, trzy razy, właściwie to mogła każdego polika po trzy, ale cóż. z takiej a nie innej okazji wyciągnął się w górę, coby się przeciągnąć i tym samym pokazując wszystkim swoje bokserki calvina kleina i wydepilowany brzuch, tak jak i wszystko. jak dzisiaj zobaczyłam wydepilowane nogi mojego kolegi, to myślałam, że umrę xd - przyleciałem grać w drugiej lidze, nic specjalnego - uśmiechnął się przepraszająco, ale nie wiem czego i objął ją lekko w talii, jak stary znajomy. aha, jasne.
Powrót do góry Go down
chanel
groszek
chanel

Female

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitimeCzw 12 Cze - 0:00

-nadal bawisz się w piłkarza? - zapytała łaskocząc go delikatnie pod brodą. uśmiechnęła się jednokącikowo, wyswobadzając z jego objęć - jednak ludzie się nie zmieniają - cmoknęła powietrze tuż przed jego ustami i odeszła, nieznacznie kołysząc biodrami. misza ma ładne biodra. kobiece, xd.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

stade de france. Empty
PisanieTemat: Re: stade de france.   stade de france. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

stade de france.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» stade de france

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach