Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

pokój na górze.

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:56

number 1
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
dwight
crazy frog.
dwight

Liczba postów : 137
Registration date : 09/06/2008

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeSro 25 Cze - 21:56

przyprowadził latisz do pokoju, obejmując ją w talii. rozejrzał się i uśmiechnął do barku stojącego po przekątnej. czy jakoś tak.
-afterka!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeSro 25 Cze - 22:01

wyswobodziła się z jego objęć, z wielką niechęcią właściwie i rzuciła się na łóżku, uprzednio zdejmując buty. - mhm - mruknęła jeszcze, między jednym przewróceniem na bok, a drugim. - napijemy się? - spytała, retorycznie całkiem.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeSro 25 Cze - 22:16

-czekaj, sprawdzam co tu w ogóle jest - mruknął, przesuwając butelki - wino, szampan czy whisky? - zapytał, odwracając głowę przez ramię. uśmiechnął się lekko.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeSro 25 Cze - 22:18

a ona, w odpowiedzi na uśmiech posłała mu buziaka w powietrzu. - szampan? - spytała, przygładzając dłonią sukienkę, która odkrywała dużo. dużo za dużo.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeSro 25 Cze - 22:21

-niech będzie - dzisiaj dłajt był uległy, bo w końcu dawno się nie widzieli tyryryry. wyjął więc butelkę z wiaderka z lodem i ruszył w kierunku łóżka, ostatecznie wskakując na nie w butach, nie wiem jakich nawet. przyknął jej butelkę do odkrytych pleców -tssss.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeSro 25 Cze - 22:26

- auć, zimne! - odwróciła się więc jakoś inaczej, nie wiem jak, śmiejąc się do niego. przejechała palcem wskazującym po jego tułowiu. - hm, właściwie ja też się stęskniłam, dwight.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeSro 25 Cze - 22:34

-innej odpowiedzi bym nie zaakceptował - zaśmiał się, zsuwając buty z nóg. nie śmierdziały! tak tylko zaznaczam, no wiesz. rozpiął koszulę i rzucił ją obok łóżka. ziewnął - będziesz bardzo zła jeśli powiem ci, że dzisiaj nici z seksu?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeSro 25 Cze - 22:37

- no wiesz, biorąc pod uwagę fakt, iż mam dzisiaj dobry dzień i stopy mnie bolą w tych pieprzonych butach, to nie - uśmiechając się, położyła mu głowę na torsie.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeSro 25 Cze - 22:39

-chyba się starzeję, co latisz? - zapytał, chowajac twarz w jej włosach i obejmując gdzieś w okolicach talii.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeSro 25 Cze - 23:49

- chyba tak - mruknęła, robiąc palcem kółka wokół jego pępka. - ale to chyba dobrze, hm - pocałowała go jakoś w sam środek klatki piersiowej, ot co.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeSro 25 Cze - 23:53

-tak sądzisz? - uśmiechnął się, bo miał łaskotki i jej smyranko go łaskotało właśnie - hm, zapomniałem o szampanie - dodał, szczerząc się dłajtowo, co było jednoznaczne z tym, że jednak się nie starzeje. strzelił korkiem w sufit, chyba go nie dewastując i podsunął butelkę latiszji. chyba trochę się zalała, ale nie wiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeCzw 26 Cze - 0:04

usiadła więc, zatykając uprzednio uszy, bo bała się otwierania szampana strasznie. ulżyło jej, kiedy korek wyskoczył i przeżyli nawet, dlatego też uśmiechnęła się wdzięcznie, pijąc z butelki. - no to na zdrowie - mruknęła, wycierając usta dłonią i podając szampana dłajtowi właśnie.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeCzw 26 Cze - 0:08

-nasze zdrowie! - poprawił ją dłajt, przejmując butelkę i ciągnąc z niej solidnego łyka. oddał szampana latisz, a sam położył się na wznak i kontemplował sufit. był dzisiaj wyjątkowo otępiały. moze to przez tę trawkę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeCzw 26 Cze - 0:15

zasnęła, przytulona do niego właśnie, mrucząc coś, że chce do domu. bo idęęę.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitimeCzw 26 Cze - 0:18

to on też zasnął, obejmując ją i coś tam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

pokój na górze. Empty
PisanieTemat: Re: pokój na górze.   pokój na górze. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

pokój na górze.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Imprezy organizowane. :: Organizowane. :: goooood shit.-