Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

pokój jeszcze wyżej

Go down 
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

pokój jeszcze wyżej Empty
PisanieTemat: pokój jeszcze wyżej   pokój jeszcze wyżej Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:56

number 2
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój jeszcze wyżej   pokój jeszcze wyżej Icon_minitimeSro 25 Cze - 21:51

przyszli tutaj z żimi, vodka opadła na łóżko, naprawdę wykończona, ciekawe czego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój jeszcze wyżej   pokój jeszcze wyżej Icon_minitimeSro 25 Cze - 21:54

- chcesz spać? - spytał, stał zaraz nad nią i ściągał nawet jej buty, pd tego są przyjaciele <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój jeszcze wyżej   pokój jeszcze wyżej Icon_minitimeSro 25 Cze - 21:59

- nieee chcę, jimmy przepraszam - ja jak sie napiję też ciągle przepraszam, vodka pociągnęła żimiego na swoje kolana, wcale jej się nie połamały z tego powodu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój jeszcze wyżej   pokój jeszcze wyżej Icon_minitimeSro 25 Cze - 22:04

ja też xdddd napijmy się razem i przepraszajmy też. aha, jimmy wcale się nie dał wpakować vodce na kolana, tylko położył ją na łóżku nawet, sam usiadł obok, patrząc na nią z góry.
roześmiał się.
- jesteś śmieszna, jak się napijesz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój jeszcze wyżej   pokój jeszcze wyżej Icon_minitimeSro 25 Cze - 22:33

- jest mi niedobrze, jim. a tatuś zawsze mówił, że pić to trzeba umić - zamknęła na chwilę oczy, mój tatuuuś też tak mówi, hehs. połozyła głowę na jego udzie, bo tak było wygodniej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój jeszcze wyżej   pokój jeszcze wyżej Icon_minitimeSro 25 Cze - 23:55

- jesteś nienormalna, wiesz? - zaśmiał się, głaszcząc ją po głowie właściwie. i hej, nucił sobie coś, czego nazwy nie umiał skojarzyć, więc to pewnie jego było.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój jeszcze wyżej   pokój jeszcze wyżej Icon_minitimeSro 25 Cze - 23:58

- wiem, jimmy, wiem - uśmiechnęła się szeroko, może trochę za szeroko, bo pamiętała, że ma wysunięte w przód zęby ;d więc zamknęła usta i przeturlała się na brzuch - kto to był? ta czarna? jakiś twój towarex?
okej, wcale nie chciała żeby powiedział 'takkkk'.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: pokój jeszcze wyżej   pokój jeszcze wyżej Icon_minitime

Powrót do góry Go down

pokój jeszcze wyżej
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Imprezy organizowane. :: Organizowane. :: goooood shit.-