|
|
|
| pokój jeszcze wyżej | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: pokój jeszcze wyżej Sro 25 Cze - 18:56 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój jeszcze wyżej Sro 25 Cze - 21:51 | |
| przyszli tutaj z żimi, vodka opadła na łóżko, naprawdę wykończona, ciekawe czego. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój jeszcze wyżej Sro 25 Cze - 21:54 | |
| - chcesz spać? - spytał, stał zaraz nad nią i ściągał nawet jej buty, pd tego są przyjaciele <3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój jeszcze wyżej Sro 25 Cze - 21:59 | |
| - nieee chcę, jimmy przepraszam - ja jak sie napiję też ciągle przepraszam, vodka pociągnęła żimiego na swoje kolana, wcale jej się nie połamały z tego powodu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój jeszcze wyżej Sro 25 Cze - 22:04 | |
| ja też xdddd napijmy się razem i przepraszajmy też. aha, jimmy wcale się nie dał wpakować vodce na kolana, tylko położył ją na łóżku nawet, sam usiadł obok, patrząc na nią z góry. roześmiał się. - jesteś śmieszna, jak się napijesz. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój jeszcze wyżej Sro 25 Cze - 22:33 | |
| - jest mi niedobrze, jim. a tatuś zawsze mówił, że pić to trzeba umić - zamknęła na chwilę oczy, mój tatuuuś też tak mówi, hehs. połozyła głowę na jego udzie, bo tak było wygodniej. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój jeszcze wyżej Sro 25 Cze - 23:55 | |
| - jesteś nienormalna, wiesz? - zaśmiał się, głaszcząc ją po głowie właściwie. i hej, nucił sobie coś, czego nazwy nie umiał skojarzyć, więc to pewnie jego było. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój jeszcze wyżej Sro 25 Cze - 23:58 | |
| - wiem, jimmy, wiem - uśmiechnęła się szeroko, może trochę za szeroko, bo pamiętała, że ma wysunięte w przód zęby ;d więc zamknęła usta i przeturlała się na brzuch - kto to był? ta czarna? jakiś twój towarex? okej, wcale nie chciała żeby powiedział 'takkkk'. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: pokój jeszcze wyżej | |
| |
| | | | pokój jeszcze wyżej | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |