| ogórd. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: ogórd. Sro 25 Cze - 18:57 | |
| za basenem. drzewka, fontanny, ławeczki. | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 33 Skąd : Londyn Związany/a z : . Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 19:56 | |
| weszła i westchnęła cicho . usiadla obok fontanny i zanużyła w niej rękę | |
|
| |
Lee zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 33 Skąd : Londyn Związany/a z : . Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 20:02 | |
| po chwili wstała i poszła z tej imprezy | |
|
| |
dwight crazy frog.
Liczba postów : 137 Age : 38 Skąd : usa, chyba Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 20:14 | |
| tak więc przyprowadził ją tu, żeby za chwilę pociągnąć na ławkę ukrytą pod jakimś zwisającym drzewem. to znaczy pociągnął ją na swoje kolanko, bo jakto dłajt miał w zwyczaju, usiadł w rozkroku. -znacznie lepiej - szepnął, wsuwając ręce pod jej sukienkę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 20:18 | |
| - ty się chyba nigdy nie zmienisz - wyrwało jej się, kiedy zaczynała go całować, właściwie. hej, dawno się nie całowali, więc przyjemność miała jeszcze większą niż zwykle. głupia. |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 20:19 | |
| odsunął się od niej na moment, mrugając kilkakrotnie, bo nie za bardzo wiedział o co jej chodzi. -słucham? - wyjął ręce spod jej sukienki i podrapał się w kark. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 20:23 | |
| zmarszczyła brwi, patrząc na niego przez dłuższą chwilę, bo jakby nie patrzeć, mógł to uznać za komplement, albo coś takiego, dlatego położyła dłoń na jego udzie, blisko dłajta juniora [xddddd] i szepnęła mu nad uchem coś, co przypominało ciche ćśśś. |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 20:27 | |
| -aha - wzruszył ramionami i ujął jej twarz w dłonie, całując z początku delikatnie, żeby potem robić to coraz bardziej łapczywie. bo dłajt w ten sposób pokazywał jak bardzo tęsknił, o. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:18 | |
| usiadła na nim okrakiem, no bo sori, jakby nie było, tak było lepiej i wygodniej. całując go łapczywie również, wsadziła dłoń w jego dość gęste włosy. |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:23 | |
| nie łysiał jeszcze, to było pewne. najchętniej ściągnąłby sukienkę z latisz tu i teraz, ale się opanował, bo jakiś znajomy powiedział mu że jest za bardzo narwany, hihi. masował więc jej ramiona co jakiś czas całując w usta. -i co robiłaś przez ten cały czas, latisz? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:31 | |
| Przyszła do ogrodu. usiadła na zielonej trawie i rozglądała sie. Marzyła o wkacjach i o rodzicach którzy juz dawno byli w innym świecie.
Ostatnio zmieniony przez Hilcia_18 dnia Sro 25 Cze - 21:35, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:34 | |
| rowniez wszedl do ogrodu, spacerujac w wysokich trawach, ktore laskotaly go w nosek. wtem jego oczom ukazala sie jasnowlosa, krucha istota, ktora siedziala i rozgladala sie, marzac o.. no wlasnie, o czym, dowiedzenie sie tego zostalo celem jego zycia. przycupnal obok hilci.... .. . - mozna? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:36 | |
| - tak...- odparła sumtnie patrzac sie gdzies hen daleko. Myśląc o swoich rodzicach. " co by było gdyby żyli: pewnie nie musiała by wyjeżdżać ze stanów.
Ostatnio zmieniony przez Hilcia_18 dnia Sro 25 Cze - 21:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:39 | |
| -to milo.. to znaczy ciesze sie, moje serce sie raduje, gdybys tylko sie usmiechnela, moja pani, odlecialbym na skrzydlach radosci-usmiechnal sie do niej, patrzac na jej subtelnie wykrojony ksztalt ust i rzesy dlugie niczym hmm.. krowie, bo krowy maja sympatyczne rzesy. zamrugal swoimi-o czymze rozmyslasz, hilciu? nie pytaj, skad znam twe imie, moja najdrozsza, wszystko stworzyl pan, mnie i ciebie, nie po to, zebysmy mieli przed soba jakies tajemnice.. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:40 | |
| - jaki czas, hm? - przestała więc go całować, no bo co i oparła czoło o jego czoło, patrząc w jego bystre jednak oczy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:41 | |
| - Jak masz na imię?- spytała patrząc na niego. |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:42 | |
| -ten w którym się nie widzieliśmy - spojrzał na majkela i hilcię i wstał - nie lubię tłoku ;c - taka trauma z dzieciństwa, bo matka zgubiła go na jarmarku dominikańskim w gdańsku kiedy był mały! | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:43 | |
| -to niewazne, hilary. jezeli jeszcze nie dane bylo ci sie dowiedziec, to najwyrazniej nie bylo to nam pisane-znow sie usmiechnal, przyjacielsko i pogodnie i spojrzal na nia oczyma nieco zasnutymi mgla objawienia.-hil, powiesz mi wiec, o czym myslalas? moze moglbym ci jakos pomoc. tak bardzo bym chcial... | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:44 | |
| oni byli w zbozu! nie widzial ich ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:47 | |
| - Nikt nie jest w stanie przywrócić do życia moich rodziców...- odparła smutnie patrząc sie w niebo, bo kiedyś jej babcia opowiedziała, że rodzice na nia patrząc z nieba i ze byli by z niej dumnii, że tyle zrobiła dobrego dla dzieci z sierocińca i dla starców w hospicjum i dla zwierząt, które były wykorzystywane jako chomiki doświadczalne. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:48 | |
| zrobiła myślącą minę, bawiąc się jego koszulką, polo, czy cokolwiek on na sobie miał. jakoś nie bardzo ją to obchodziło, tak szczerze. - hm, właściwie długo się nie widzieliśmy - rzekła w końcu, wstając. - ja też nie, chodźmy stąd. |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:49 | |
| -hmm, sugerujesz, ze czesto rozmyslasz o sprawach zycia i smierci?-zainteresowal sie, ...-wiesz, moglbym ci opowiedziec nieco o tych sprawach... myslalas kiedys, ze gdzies tam na gorze jest ktos, to nami rzadzi? to znaczy wiesz, pytam, czy wierzysz w boga.. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:51 | |
| - Myślałam...i stwierdziłam, że jest taki ktoś kto nas strzeże przed wszystkim chociaż nie do końca...- powiedziała patrząc na niego ukradkiem." ładny jest" pomyslała w sobie. |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:53 | |
| -hm, hilary.. moglbym cie wziac w jedno miejsce? wiesz, moglibysmy spokojnie porozmawiac-wzial ja za dlon, patrzac z usmiechem w jej oczyy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:54 | |
| - Dobrze...-odparła uśmiechajać się do niego. |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: ogórd. Sro 25 Cze - 21:55 | |
| -wiec chodz-wstal, trzymajac ja nadal za reke i zaczne. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: ogórd. | |
| |
|
| |
| ogórd. | |
|