| coulée verte | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: coulée verte Pon 5 Maj - 22:54 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Sob 10 Maj - 16:41 | |
| tu jest seksy, więc szli sobie, szli, a eleonore pewnie ględziła mu o tym, jak to lubi słońce. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Sob 10 Maj - 16:43 | |
| ale milutko. a on tak jakoś obejmował ją w talii, czując hm, gorąco? nie był przyzwyczajony do wysokich temperatur, przynajmniej nie aż takich, klimat w londynie był raczej umiarkowany, o czym zaraz jej powiedział. |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:17 | |
| Hayden nie miała co robić,więc wybrała się na spacer po Paryżu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:21 | |
| szedł trochę zdenerwowany i dobił do hajdę -sorry - mruknął i podniósł głowę, olśnienie - znaczy przepraaszam - odparł nieco przyjaźniej |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:23 | |
| A Hayden z lekka się zachwiała,bo za wysokie szpilki miała.Znowu. -Gdybym powiedziała,że nic się nie stało,to bym skłamała,ale ja lubię kłamać więc skłamię.Nic się nie stało. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:25 | |
| -na pewno? - zapytał udając zainteresowanie jej stanem zdrowia, właściwie bardziej zainteresował go jej stan poduszek powietrznych xD |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:27 | |
|
-Na pewno. - rzuciła i zaczęła z powrotem wgapiać się w przestrzeń kosmiczną. -Dlaczego zawsze ja? - mruknęła pod nosem. -Zresztą co cię to tak interesuje?!
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:29 | |
| zaśmiał się pod nosem, to był 'ciężki przypadek' - co mnie interesuje? prawie staranowałem piękną kobietę, wolałbym żeby nic jej się nie stało - odparł biorąc się na łatwy podryw / patrz jakie zaproszenie dostałam na naszej klasie : https://2img.net/h/oi31.tinypic.com/330qrgy.jpg |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:33 | |
| -Posłuchaj kolego,jeżeli masz ochotę na szybki numerek to ze mną zawsze,tylko nie dzisiaj.Idź sobie do jakiejś agencji,nawet za ciebie zapłacę. - mruknęła,oparła się o barierkę i westchnęła.
/haha o ja xDDD emo-gaye xD/ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:35 | |
| -ej , ej zaraz moja droga, po pierwsze jaki numerek - udawał zaskoczonego - po drugie jestem Ryan, a po trzecie, co się stało - zapytał, tym razem na prawdę chciał wiedzieć dlaczego ona na niego nie leci, i dlaczego akurat dziś |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:38 | |
| -Po pierwsze- dobrze znam takich jak ty,bo już z niejednym podobnym spałam.- powiedziała unosząc brew. -Po drugie,a ja Hayden i po trzecie Paryż jest do-du-py. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:39 | |
| zaśmiał się ponownie, nie wiedział że aż tak bardzo widać że jest podrywaczem, podrapał się po głowie i przeciągnął - paryż do dupy? no nie wiem, może pokażesz mi jak bardzo jest do dupy, jestem tu pierwszy dzień |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:44 | |
| -Przecież samo spotkanie takiej jak ja wystarczy by stwierdzić,że Paryż jest miejscem do dupy. - oświadczyła wystawiając twarz do słońca. -A więc panie Ryanie,skąd przybywasz? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:46 | |
| -oj no nie przesadzaj , w sumie, jesteś jedyną dobrą .. 'rzeczą' jaka mnie spotkała w paryżu - odparł i stwierdził że głupio to zabrzmiało - jestem z Nowego Jorku , a Ty? - zapytał |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:50 | |
| Hayden uśmiechnęła się do siebie na dźwięk słowa ,,Nowy Jork''.W końcu jakiś swojski facet. -Ja też.Kocham Nowy Jork! - odparła. -I nie przesadzam,wiem,że jestem wredną suką,która wyjątkowo dzisiaj nie da się przelecieć,a szkoda. ;d | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:52 | |
| -taak, nowy jork jest .. wyjątkowy - musiał znaleźć odpowiednie słowa - nie przejmuj się, mogę poczekać do jutra - odparł i zaśmiał się |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:56 | |
| -Gdybyś zjawił się wczoraj wieczorem miałbyś dużo łatwiejsze pole do popisu,bo byłam kompletnie pijana. - uśmiechnęła się do niego. -No,jest wyjątkowy,bo mój. <3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 20:59 | |
| zaśmiał się - mam zasadę, nie sypiam z pijanymi dziewczynami, taką swinią nie jestem - skłamał |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 21:01 | |
| -A ja mam zasadę że nie rozmawiam z nieznajomymi. ^^ - uśmiechnęła się słodko. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 21:02 | |
| - przecież my już się znamy - uśmiechnął się szeroko do hajdę, bo spodobał mu się jej uśmiech |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 21:06 | |
| -Nieprawda,nie znamy się.A wiedziałeś,że nienawidzę mrożonek? - pokazała mu język. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 21:08 | |
| -jak to nie, ty jesteś hajdę i jesteś z nowego jorku i nie lubisz mrożonek, a ja jestem rajan też z nowego jorku i nie lubię oliwek - odparł urażony |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 21:10 | |
| -Przecież oliwki są pyszne!Pizza z oliwkami. <3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 21:13 | |
| zaśmiał się - jak co to zjesz moje |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 21:16 | |
| -Okej,a ja z mrożonek lubię tylko...hm,lody i mrożoną herbatę.I frytki. - dodała po chwili i znowu się uśmiechnęła. Eloel,chyba poprawił jej humor. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 21:17 | |
| a ona jemu, bo był zły do czasu gdy ją spotkał, - skusisz się na jakąs kawę? - zapytał |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 21:23 | |
| -Na kawę i babeczkę. - odpowiedziała. -No to chodźmy.
napiszz pierwsiejsza. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Pią 23 Maj - 21:24 | |
| |
|
| |
chanel groszek
Liczba postów : 30 Age : 36 Skąd : usa Związany/a z : tyryryry Registration date : 10/06/2008
| Temat: Re: coulée verte Czw 12 Cze - 16:52 | |
| siedziała na murku tuż przed tunelem, tak właśnie i paliła mentolowego slima. na głowie miała duże słoneczne okulary, które jednak się nie przydały. trochę zmarzła w swojej gramatowej tunice i czarnych leginsach, bo nie oceniła pogody. a aa termometr się zepsuł. | |
|
| |
michael groszek
Liczba postów : 40 Age : 38 Skąd : sydney Związany/a z : crisem xd Registration date : 11/06/2008
| Temat: Re: coulée verte Czw 12 Cze - 16:56 | |
| majkel przebiegał akurat tędy, no wiesz, taki popołudniowy jogging i te sprawy. w końcu musiał dbać o swoją kondycje i to wszystko. więc przebiegł tunel i oparł się o murek zaraz za nim, dusząc dość głośno. nawet jej nie zauważył, choć siedziała nieopodal. to pewnie przez to zmęczenie. | |
|
| |
chanel groszek
Liczba postów : 30 Age : 36 Skąd : usa Związany/a z : tyryryry Registration date : 10/06/2008
| Temat: Re: coulée verte Czw 12 Cze - 16:59 | |
| -wody? - przysunęła się kawałek, tak więc znajdowała się vis a vis niego. dobrze, że nie miał nieświeżego oddechu, xd. wyjęła z dużej skórzanej torby butelkę evian i podsunęła mu - znowu się spotykamy, huh? | |
|
| |
michael groszek
Liczba postów : 40 Age : 38 Skąd : sydney Związany/a z : crisem xd Registration date : 11/06/2008
| Temat: Re: coulée verte Czw 12 Cze - 17:05 | |
| - huuuh, dzięki mała! - pocałował ją nawet w policzek, biorąc wodę. a wargi miał lekko wilgotne, tak baj de łej! xd - no właśnie, znowu - podrapał się po świeżo ogolonej brodzie, która nadal pachniała nivea for men xd - właściwie to nie rozumiałem, o co ci chodziło wczoraj, chanel. | |
|
| |
chanel groszek
| Temat: Re: coulée verte Czw 12 Cze - 17:06 | |
| -oh - machnęła ręką jakby chodziło o coś mało istotnego. właściwie tak było - po prostu myślałam, że no wiesz ustatkujesz się, czy coś - uśmiechnęła się kobieco i zagadkowo, poprawiając włosy. tak naprawdę lubiła, że grał ale cii. spojrzała na zegarek i wstała - przepraszam, mam ważne spotkanie. wpadaj na mnie częściej - dodała całując go na pożegnanie w usta. i poszła, bo ja idę więc ona też, conie. | |
|
| |
michael groszek
| Temat: Re: coulée verte Czw 12 Cze - 17:24 | |
| poszedł, bo właściwie to nie mam pomysłu na coś więcej. | |
|
| |
andrew ko-rek.
Liczba postów : 110 Skąd : pariii Związany/a z : zależy od godziny Twarz : santiago figueras Wiek postaci: : 19 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: coulée verte Nie 22 Cze - 18:23 | |
| siedział pod mostem, jak na rasowego bezdomnego przystalo [chociaż nim nie był, ale cóż!], opierając się o ścianę i z wyciągniętymi nogami. miał tym większe szczęście, że nie jechały akurat żadne rowery, które mogłyby sprawić, że byłoby dwóch endru. | |
|
| |
martini ko-rek.
Liczba postów : 123 Skąd : paryżewo Twarz : blejkuwa! nie blejkurwa.. Wiek postaci: : 18 Registration date : 21/06/2008
| Temat: Re: coulée verte Nie 22 Cze - 18:25 | |
| co nie byłoby takim złym rozwiązaniem ;3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Nie 22 Cze - 18:32 | |
| a mimolette siedziała obok niego, znaczy parę metrów dalej, ale pod tym samym mostem, licząc, że spotka pod nim bezdomnego iwsa. ale nie spotkała, co zresztą nie wydało jej się aż tak straszne po tym, jak ją potraktował. więc tylko się kiwała trochę w wyciągniętym śliwkowym swetrze z grubej włóczki, pochylając się nad tomikiem verlaine'a, którego nie znosiła, ale chwyciła na szybko przed wyjściem z domu. |
|
| |
andrew ko-rek.
Liczba postów : 110 Skąd : pariii Związany/a z : zależy od godziny Twarz : santiago figueras Wiek postaci: : 19 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: coulée verte Nie 22 Cze - 18:41 | |
| przykładając wierzchnią dłoń do nosa, pociągnął owym, co wcale nie oznacza, że wciągał kołkę czy coś z tej tematyki, tylko po prostu tak jest bardziej efektownie, hyyy. z racji braku towarzystwa przez ostatnie kilka dni spowodowanego niekoniecznie przeleniuchowanym kolokwium podszedł do mimolette i przycupnął [fajne słowo] obok, zaglądając jej przez ramię. a niech sobie o nim myśli co chce, wykrzyknik buntowniczy i anarchistyczny. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: coulée verte Nie 22 Cze - 18:48 | |
| -verlaine-rzuciła, spoglądając na niego kątem oka. przewróciła stronę, miała dłonie umazane fioletową farbą, akwarelą nawet-nie lubię gnojka, nie znoszę. za to, co zrobił rimbaud'owi!-jęknęła. zawsze brała to wszystko na poważnie, prawie się utożsamiała z poetami przeklętymi. prawie robi dużą różnicę, choć w tym wypadku chyba nawet mniejszą niż byśmy wszyscy chcieli. |
|
| |
andrew ko-rek.
| Temat: Re: coulée verte Nie 22 Cze - 19:01 | |
| - ostatnio oglądałem film o rimbaudzie i verlainie, z dicaprio. - pochwalił się zupełnie niepoetycko i nieadekwatnie może też, skoro mim [?!] wyskakuje tutaj z rozmowami o poezji, a on o dicaprio. cóż poradzić, gdybyś była taka zmęczona jak on, to też byś tak powiedziała. - zresztą ja zawsze wolałem jeana rochepina. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: coulée verte | |
| |
|
| |
| coulée verte | |
|