|
|
|
| pizza hut | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: pizza hut Pon 5 Maj - 19:56 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 15:53 | |
| przyszli tutaj, bo cecilie mieszkała blisko, całkiem blisko przynajmniej i delano zajął dla nich jeden ze stolików w kącie, tak, żeby mogli spokojnie porozmawiać. a że to delano, odsunął więc przed nią krzesełko i sam opadł naprzeciw, sięgając menu. - jaką chcesz cecilie? pamiętam, jak mieszkałaś ze mną w ritz, poszliśmy jeść i nic nie zjadłaś - uśmiechnął się, obukącikowo, poza tym pamiętał jeszcze wiele rzeczy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 16:13 | |
| - mój boże, bo ja nie potrzebuję jedzenia - pokręciła oczyma, odgarniając włosy za ucho. oparła się przedramionami o stolik, z którego najpierw zdmuchnęła rozsypane kryształki cukru. - ale chcę zwykłą, margeritę. - hej, bo nie lubiła udziwnianych pizz, ja też nie lubię, kopnęła go przypadkiem pod stołem, mrucząc coś o tym, że te małe stoliczki to zmora dla wysokich osób. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 16:19 | |
| on też był wysoki, wyższy od niej. - racja, w ritz są raczej duże stoły - pokiwał głową i podszedł do lady, bo chyba nikt nie zamierzał do nich przyjść. zamówił dwie margarity i pićku, by zaraz zapłacić i to na razie tyle bo jem, heh. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 16:21 | |
| smacznego. - znów tam mieszkasz? w zasadzie, nie wiem czy pamiętasz, bo może to tylko ja pamiętam takie drobiazgi, ale miałeś mieszkać u mnie. znaczy, kiedyś kiedyś tak się umówiliśmy - przypomniała mu i sobie, kiedy już wrócił do stolika oczywiście. - i w zasadzie to mógłbyś teraz nawet u mnie mieszkać, jeśli byś chciał. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 16:24 | |
| zrobiło mu się ciepło i to pewnie nie dlatego, że kucharz otworzył piec. sztuchnął cecilie kolanem pod stołem, uśmiechając się, szeroko. - jasne, że pamiętam - jak mógłbym zapomnieć, chciałoby się dodać, ale jeszcze uznałaby go za frajera, więc nie mówił nic - i jeśli nadal mnie chcesz, to ja bardzo chętnie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 16:27 | |
| - nadal cię chcę, jakkolwiek to brzmi - zaśmiała się perliście, chociaż miała chore, wiecznie chore, gardło. - tylko będę musiała poszukać dla ciebie poduszki, jedna na dwie osoby to zdecydowanie za mało. - owszem, mi moje cztery nie wystarczają, xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 16:30 | |
| - to chyba nie będzie potrzebne, śpię bez poduszki, zawsze - ja też xd - albo ukradę jakąś z hotelu, mają naprawdę ładne poduszki. przynieśli im picę, więc zabrał się za jedzenie, nbie był przyzwyczajony, bo na hawajach jedli bardziej wymyślne rzeczy, ale dawno nie jadł. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 16:33 | |
| - bez poduszki? - spytała, jakby pytała 'jesteś głupi?'. wzięła się za pierwszy, i pewnie w jej wypadku ostatni, kawałek pizzy, dużo dużo sera, już robiło jej się niedobrze. - aha i na którą ta kolacja ze snobikami? - spytała, żeby zaraz zapchać się kawałkiem pizzy, nawet się specjalnie nie ubrudziła. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 16:39 | |
| zastanowił się, bo naprawdę nie mógł się teraz przy niej skupić. nie zakrztusił się, ani nic z tych rzeczy, tylko teraz konsumował drugi kawałek, dokładnie przeżuwając, ale nie jak krowa. - na dziewiętnastą, cecilie - naprawdę tęsknił za nią, a nawet za głupim wypowiadaniem jej imienia. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 16:41 | |
| - oho, a co z dobranocką? - westchnęła, serio zmartwiona i dodała, że ona już się najadła, a resztę mogą zapakować, to delano sobie zje potem, bo pewnie go nie karmili na wakacjach, bo chyba schudł. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 16:44 | |
| powiedział, że mu się wydawało inaczej, ale zawołał kelnerkę, coby im zapakowała picę. - pójdźmy gdzieś - dodał wstając i wyciągając w jej stronę rękę - gdziekolwiek. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 16:46 | |
| - na koniec świata i jeszcze dalej? na spacerek, ostatnio kisiłam się cały czas w domu - wyznała mu, wstając, łapiąc go za łapkę. ostatnio miała depresję, zaopatrzyła się wcześniej w papierosy i całą resztę, dużo czerwonego wina, oglądała w kółko tańcząc w ciemnościach, żyć nie umierać. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pizza hut Sro 11 Cze - 16:46 | |
| okej i poszli, a ja zacznę. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: pizza hut | |
| |
| | | | pizza hut | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |