Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Little Nymphet. Ja, czyli.

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
LittleNymphet
mario forever
LittleNymphet

Female
Liczba postów : 1757
Hobby : Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek.
Nastroj : Irradiacja uczuć.
Związany/a z : Tobą?
Twarz : Hayley Williams.
Wiek postaci: : 16.
Registration date : 05/07/2008

Little Nymphet. Ja, czyli. Empty
PisanieTemat: Little Nymphet. Ja, czyli.   Little Nymphet. Ja, czyli. Icon_minitimeSob 5 Lip - 13:30

1. Imię i nazwisko postaci.
Sara Dolores Humbert. Chwała interpersonalnemu kiczowi, a jakże!
2. Osobowość.
Wieczne Dziecko. W świecie, i sekrecie, w umyśle, i ciele. Rozdygotana, cyniczna, pazerna na łakocie, i nowe łaszki, chociaż w parkach lubi zgrywać intelektualistkę za książką. Cóż, że rozpieszczona – bo w głębi duszy przeżywa najmniejsze zadraśnięcie po stokroć. Sowita samotniczka, prychająca na ludzi. Rękoma odgania ich smród. Buntowniczka bez powodu. Wciąż niezadowolona pesymistka, której czarny humor i fajtłapctwo nie raz się dały we znaki. Regularnie, co miesiąc ma myśli presuicydalne. Wybujała wyobraźnia. Walczy o swoje i o siebie. Nie poddaje się bez konfrontacji, niemniej czasem tchórzy. Zwłaszcza, gdy ma spojrzeć sobie w oczy. Życie ubarwia niesamowitym bajdurzeniem, tworzy wyimaginowanych przyjaciół, co każdą pełnię odwiedza ją Piotruś Pan. Wierzy we Wróżki, fauny, nie w Boga. Kocha starszych waćpanów z płomiennym okiem. Nimfetka. Nieśmiałość domeną aspołeczności. I choroby psychicznej – depresja, prawdopodobnie.
3. Wiek & data urodzenia.
Drugi października tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiąt dwa. Tak, więc ma skończone lat piętnaście, rocznikowo czternaście.
4. Historia postaci.
'W księżycową jasną noc, w sędziwym automobilu, mała dzierlatka poczęła córkę, co ją spłodziła kilka miesięcy wcześniej, w tym samym wraku, w taką samą noc, z tym samym durniem obok siebie. Dosadny czterdziestolatek, i jego siedemnastoletnia puszczalska ozwali dziewczynkę w sposób, jaki w przyszłości mogłaby im zarzucić. A następnie zachichotali złośliwie.'
W niedługim czasie od tego wydarzenia, pstrokata mamuśka umarła pod kołami objezdnego cyrku, ślad po niej zaginął. Kto wie, może bryka w skąpym ciuszku kolumbiny, a za wybranka ma karła? Tatuś wychował córeczkę na księżniczkę, kujona, i osóbkę z dewiacjami. Pomieszkują sobie razem, pod zmienionym nazwiskiem, niekiedy w jednym łóżku, ale tylko płaczliwie.
5. Narodowość postaci.
Francusko – amerykańsko – nibylandzka. A co!
6. Hobby. Nałogi/uzależnienia.
Pisanie petycji o otwieranie okien, inaczej Jej Wybranek Z Nibylandii nie może wlecieć do pokoju; twórczość własna, oho; bronienie się przed tykającymi zegarkami; średniowieczne tortury; lektury maści wszelakiej; muzyka w całej swej okazałości; zjawiska paranormalne; oneironautyka; filmy; i synchronizacja półkul mózgowych.
Nałogów nie ma, no, pomijając nadmierny pociąg seksualny, nie tylko do słodyczy, własna czystość, i młodość. Używki ma w poważaniu, ojczulek tak przyuczył.
7. Związki, ogólna orientacja seksualna. Ewentualnie dzieci.
Bi. Ale to tylko taka huśtawka hormonalna, wiadomo. W posiadaniu żadnego podnóżka. Czeka, aż Piotruś zabierze ją do siebie. No, i tato zabrania 'spotykać z chłystkami'. Usta ma czyste, jak łza. Dzieci nie chce, i nie może.
8. Rodzina.
Profesor Humbert Humbert. Zdradziecki kombinator w kwestii dwunastolatek, ale odkąd plami go własna dziatwa na niej skupia uwagę, i libido. Wzrokowo, oczywiście. Organizuje córce korty tenisowe, lekcje francuskiego, huczne szkoły z internatem, i spanie pod gołym niebem. Niekiedy bywa nieprzyjemny. Pięćdziesiątka na karku.
Nieżyjąca maman, Dolores Haze, zero zainteresowania w kwestii potomstwa. Zła, rozpuszczona, i skończona.
Ale Sarze się wydaje, że jest potomkinią Dynastii Piotrusia Pana.
9. Dwa zdjęcia+nazwisko osoby, której ryjek ma twoja postać. Bo tak.
https://2img.net/r/ihimizer/img78/4245/hayheyph7.jpg
https://2img.net/r/ihimizer/img519/9533/hayleywilliamslargemsg1an2.jpg
Hayley Williams. Mała zmianka.

Ostatnio zmieniony przez LittleNymphet dnia Czw 10 Lip - 21:40, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
delilah
szejk czekoladowy
delilah

Male
Liczba postów : 3546
Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu
Twarz : Heidi Mount
Wiek postaci: : 18
Registration date : 16/05/2008

PisanieTemat: Re: Little Nymphet. Ja, czyli.   Little Nymphet. Ja, czyli. Icon_minitimeSob 5 Lip - 13:32

miły akcept, tylko poproszę avatara.
Powrót do góry Go down
LittleNymphet
mario forever
LittleNymphet

Female
Liczba postów : 1757
Hobby : Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek.
Nastroj : Irradiacja uczuć.
Związany/a z : Tobą?
Twarz : Hayley Williams.
Wiek postaci: : 16.
Registration date : 05/07/2008

PisanieTemat: Re: Little Nymphet. Ja, czyli.   Little Nymphet. Ja, czyli. Icon_minitimeSob 5 Lip - 13:39

No, avatar poszedł w ruch. Ale pewnie tysiąckrotnie go zmienię. Chylę czoła za akceptację, i idę oswajać się z forum.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Little Nymphet. Ja, czyli.   Little Nymphet. Ja, czyli. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Little Nymphet. Ja, czyli.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Kiss.Me.Lips.Czyli.Zwariowany.Album.Am.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Sprawy postaciowe. :: Karty postaci.-
Skocz do: