| murek | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: murek Pon 5 Maj - 22:59 | |
| taki jak te u mnie na rejonie, huh, czyli fajny bo mamy miłe murki, z trawką po środku. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Wto 3 Cze - 22:09 | |
| oglądał te seksowne studentki, seks ze starszymi ponoć jest fascynujący. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Wto 3 Cze - 22:18 | |
| miała ochotę rzucić telefonem o ścianę. oczywiście, OCZYWISCIE, jak zwykle jej matka musiała wszystko zepsuć, znów coś jej wypadło tyryryry i nie będzie mogła gościć swojej jedynej i najdroższej córki u siebie na weekend. klnąc pod nosem, naprawdę niegłośno, bo była dobrze wychowana, oparła się o murek, obok krisa, którego to zauważyła dopiero po wyrzuceniu z siebie kilku kurw i chujów. - o, cześć! - speszyła się aż. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Wto 3 Cze - 22:21 | |
| jak w tych opkach, niektórych, hihi. krisio podniósł na nią wzrok, bo wcześniej ukrywał twarz w dłoniach, był dziś jakiś spięty, to pewnie przez brak świeżego towaru. - o, renee - powiedział, po chwili zastanowienia, w której przypomniał sobie jak ma na imię./ oj renato, renato obuuudź się. cały bym paryż dał za tę noc z renatą. okej, już </3 / - cześć - nachylił się w jej stronę, by cmoknąć jej policzek, gładki jak zdążył potem zauważyć - co tutaj robisz? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Wto 3 Cze - 22:26 | |
| - a nie wiem - stwierdziła szczerze, po chwili rozglądania się po okolicy. właśnie, nawet nie zauważyła jak trafiła w okolice sorbony. nawet nie wiedziała, że z tego kochanego butiku można dojść tu pieszo! - a ty co tu robisz? wyglądasz na odrobinę przybitego. - ta cała twarz w dłoniach, szklanki w oczach, no wiesz. u used to be alright, what happened? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Wto 3 Cze - 22:29 | |
| pokręcił głową, prostując się nieco, miał nadzieję, że się nie rozpłakał, skoro już o szklankach mówimy. poprawił marynarkę i oblizał spierzchnięte usta. - huh, to nic takiego. strasznie boli mnie głowa, to wszystko - przyglądał jej się przez dłuższą chwilę, dopiero potem oderwał wzrok, stwierdziwszy, że to całkiem głupie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Wto 3 Cze - 22:33 | |
| - kac? - uniosła lekko prawy kącik ust. szczęściara, dzisiaj paskudny ból głowy i całej reszty ją ominął. poprawiła swoje szorty, w których dzielnie uciekała przed komarami i pozostałym robactwem. - mogę cię zabrać na krwawą mary, czy inne gówno. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Wto 3 Cze - 22:35 | |
| - oho - zaczął, klepiąc się po udach, ze trzy i pół raza. uśmiechnął się do niej jednokącikowo, zatrzymując wzrok na ładnych wargach, których miał przyjemność spróbować - zabierz mnie, gdziekolwiek chcesz. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Wto 3 Cze - 22:39 | |
| - chcesz odwiedzić moje mieszkanie, chris? - spytała, zupełnie niewinnie, przesuwając palcem wskazującym po jego torsie i zwwwwwwwww. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Wto 3 Cze - 22:44 | |
| spojrzał na jej palec na jego torsie, a potem podązył wzrokiem wzdłuż chudej ręki. uśmiechnął się, całkiem zadowolony, bo taaak, był zadowolony i ujął jej mniejszą dłoń, w swoją większą. - jasne, że chcę, o ile masz krwawą mary - nawet gdyby nie miała, to poszedłby bez oporów. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Wto 3 Cze - 23:35 | |
| - nie mam! - zatrzepotała rzęsami i pociągnęła go za łapkę i zacznij, a ja poszukam wenki w polu. |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 17:37 | |
| usiadła na murku rozglądając się czy czasem nikogo nie ma, wyciągnęła waniliowe slimy i zapaliła jednego. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 17:39 | |
| z daleka zauważył jakąś wery kjut laskę, więc postanowił zagadać. w tymże celu usiadł na murku koło niej, hrhr ;d - heej. |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 17:45 | |
| podskoczyła zaskoczona, bo w sumie podpalała ukradkiem -e, y , hej - odparła patrząc na chłopaka który do niej zagadał | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 17:49 | |
| w sumie był zdziwiony, jeszcze nigdy żadna dziewczyna nie podskoczyła na jego widok ;d no ale hałewer, uśmiechnął się szarmancko. - przepraszam, że się nie przedstawiłem, Leo jestem. - trochę głupkowato zachichotał. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 17:52 | |
| ona uśmiechnęła się pod nosem bo w sumie leoś śmiał się zupełnie jak ona - hilary - odparła gasząc papierosa na murku | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 17:59 | |
| szczerzył się wciąż jak głupek, ale mu to nie przeszkadzało, tak jakoś. - miłe imię. - poprawił kołnierzyk swojej koszuli i wyjął z tylnej kieszeni paczkę l&m'ów. - mam nadzieję, że nie będzie ci przeszkadzało jeśli zapalę. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 18:02 | |
| uśmiechnęła się, wcale jej nie będzie przeszkadzać. przynajmniej będzie mogła się okazjonalnie zaciągnąć zbawiennym dymem. -nie nie będzie mi przeszkadzać - odparła i zagapiła się w jego dłonie. taki fetysz o. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 18:09 | |
| w takim razie zapalił. - chcesz może? - zapytał z grzeczności i wyciągnął w jej kierunku paczkę papierosów. - hm.. wiesz, chodzimy razem do jednej klasy, ale dopiero teraz mieliśmy okazję się poznać. - lekko spoważniał. - pewnie nawet mnie nie zauważyłaś.. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 18:14 | |
| zaczerwieniła się, tak prawdą było że go nie zauważyła . znaczy nie no. widziała go kilka razy ale nigdy nie zwróciła uwagi - e yh, nie no ja poprostu nie mam śmiałości do ludzi - skłamała | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 18:16 | |
| - nie wyglądasz na taką osobę. - wyczuł że kłamała, ma taki e szósty zmysł, xd - masz może ochotę na hm.. ciastko, albo kawę? - zachichotał, drapiąc się po szyi, zawsze drapał się gdy był zdenerwowany. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 18:20 | |
| -w sumie wolałabym posiedzieć tutaj, jeśli ci to oczywiście nie przeszkadza - odparła i popatrzyła na swoje trampki | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 18:24 | |
| - mhm, okej. - w sumie był zawiedziony.
/ ej ja musze spadac ;xxx zakończ jakoś ładnie <3 ciao. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: murek Czw 5 Cze - 18:25 | |
| -ale nie przejmuj się, - dodała z uśmiechem - możemy się jeszcze kiedyś spotkać - odparła i wcisnęła mu swoja wizytówkę w rękę . - teraz wybacz ale muszę już lecieć pa - pomachała mu i uciekła | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: murek | |
| |
|
| |
| murek | |
|