| littlenymphet.fotolog.fr | |
|
+3Eliza toulouse LittleNymphet 7 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
LittleNymphet mario forever
Liczba postów : 1757 Skąd : Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby : Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj : Irradiacja uczuć. Związany/a z : Tobą? Twarz : Hayley Williams. Wiek postaci: : 16. Registration date : 05/07/2008
| |
| |
toulouse 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 2026 Skąd : lille Związany/a z : majlsem ponoć. Twarz : josefin hedstrom Wiek postaci: : 19. Registration date : 02/07/2008
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Pią 11 Lip - 11:13 | |
| toulouse hej, jak to jest, że z TAKIMI włosami nie widziałam cię jeszcze w mieście? | |
|
| |
Liczba postów : 1757 Skąd : Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby : Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj : Irradiacja uczuć. Związany/a z : Tobą? Twarz : Hayley Williams. Wiek postaci: : 16. Registration date : 05/07/2008
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Pią 11 Lip - 11:29 | |
| littlenymphet Może nie szlajamy się w tych samych okolicach? Albo mam Pelerynę Niewidkę, albo coś tam. | |
|
| |
Eliza 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.
Liczba postów : 287 Age : 34 Skąd : Paris Związany/a z : byciem samą Twarz : Avril Lavigne Wiek postaci: : 18 Registration date : 07/07/2008
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Pią 11 Lip - 12:56 | |
| Fajna ta fryzura! Awangardowa! | |
|
| |
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Pią 11 Lip - 17:31 | |
| delilah
zajebissty kolor oczu. przez dwa s. | |
|
| |
| |
| |
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Czw 17 Lip - 9:59 | |
| littlenymphet.fotolog.frZdjęcie sprzed chwili, lecz proszę nie kierować się moją niewyraźną miną, mniej - więcej tak właśnie wyglądam, gdy się obudzę, i nie ma to żadnego związku z treścią, którą przedstawię dalej. Mówiąc szczerze - ostatnio prześladuje mnie szczególnie dobra passa. Nie, żebym się chwaliła, nie, nie, tylko cieszę, gdyż tatulek wreszcie nieco spuścił z tonu, ponadto poznałam grupkę prześwietnych dziewczyn - Ej, musimy się umówić! Dziś - obiecuję - będę! - z którymi uroczo spędzam czas. No, i miałam interesujące, dość oryginalne spotkanie z Knockiem - ale nic z tych rzeczy! - dzięki. Sprawa z kwiatami dalej nierozwiązana, a ja zaczynam się lekko niecierpliwić, i denerwować. No nic, do zobaczenia.
| |
|
| |
Liczba postów : 2026 Skąd : lille Związany/a z : majlsem ponoć. Twarz : josefin hedstrom Wiek postaci: : 19. Registration date : 02/07/2008
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Czw 17 Lip - 10:37 | |
| toulouse z knockiem? tym knockiem co myślę? | |
|
| |
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Czw 17 Lip - 10:51 | |
| littlenymphet Jeśli myślimy o tym samym - to tak^^. Chyba nie ma innego w promieniu iluś tam kilometrów. | |
|
| |
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Czw 17 Lip - 11:04 | |
| toulouse to świetnie, świetnie. wszyscy znamy knocka, szczególnie moja przyjaciółka. | |
|
| |
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Czw 17 Lip - 11:08 | |
| littlenymphet Przecież wiem, że ma dziewczynę, jeśli o to Ci chodzi. | |
|
| |
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Czw 17 Lip - 11:12 | |
| toulouse przecież NIC kompletnie nie powiedziałam. | |
|
| |
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Czw 17 Lip - 11:17 | |
| littlenymphet Nic? Chociaż wyczułam coś, jakby cień aluzji... dobrze, nieważne^^. | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
Liczba postów : 2109 Skąd : NY Związany/a z : Seth'em Twarz : Sara Paxton Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 2 Registration date : 05/08/2008
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Sob 23 Sie - 17:54 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Georgina buziaczek;3
Liczba postów : 680 Age : 35 Skąd : New York Hobby : moda. Nastroj : poniekąd dobry Związany/a z : kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów. Twarz : Michelle Trachtenberg Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Sob 23 Sie - 19:35 | |
| świetny jest ten kolor włosów ^^ | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
Liczba postów : 2109 Skąd : NY Związany/a z : Seth'em Twarz : Sara Paxton Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 2 Registration date : 05/08/2008
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Sob 23 Sie - 19:36 | |
| MI sie najbardziej podoba ten pomarańczowy na grzywce! Super | |
|
| |
desire these shoes suck
Liczba postów : 2193 Skąd : paris baby ! Związany/a z : paolo, si. Twarz : sveva alviti Wiek postaci: : 18 Registration date : 10/08/2008
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Sro 27 Sie - 0:17 | |
| socomplicatedthing
noo, no no. mówiłam Ci, że kocham te Twoje rude włosy ? xd | |
|
| |
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr Czw 28 Sie - 14:09 | |
| preciousthing
megata koszulka:d | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: littlenymphet.fotolog.fr | |
| |
|
| |
| littlenymphet.fotolog.fr | |
|