|
|
|
| Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 0:48 | |
| ej, też pamiętam coś z pierścionkami, xd. w gotowych też było,chyba. - wczeeeeśniej pewnie też. cieszę się, że ci się podoba. - nawet bardzo, bo nie widziało mu się specjalnie latanie z powrotem do sklepu z głupim pierścionkiem,bo okazał się za luźny, zbyt skromny, lub po prostu brzydki ;c |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 0:53 | |
| może i tak, bo ja w sumie nie oglądam nic xd -ja też. nie umiałabym ci powiedzieć, gdyby był brzydki - ojezu, lubimy szczerych ludzi. zaśmiała się po raz enty, bo to krejzi. - hej, masz jutro dużo zajęć? chcę to oblać, już, teraz. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 0:53 | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 0:57 | |
| i matka suzyn też. - mogę jutro nie iść, w zasadzie - stwierdził, bo nie codziennie się oświadcza przecież. - a! kupiłem szampana, trzeba go poszukać! - bo gdzieś go schował i nie pamiętał gdzie ;d. a to nie był ten tani szampan z lidla ;x |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 0:59 | |
| -to weźmy go i nie wiem. chodźmy gdzieś, hm? - kej, zaczynały ją już boleć policzki od uśmiechania się. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 1:02 | |
| - to dobry pomysł - stwierdził i wstał, otrzepując spodnie, chociaż niespecjalnie było z czego. - ja wezmę szampana, a ty wymyślisz gdzie idziemy! - zarządził, grzebiąc w balkonie,xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 1:09 | |
| xd zacznij jill! -okej - już dawno wymyśliła, a teraz stała, już się ubrała i patrzyła na pierścionek. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 1:11 | |
| zaraz zacznę, tylko zrobię z jedną wizytówkę ;d - możemyyyy iśc - powiedział z szampanem w garści i papierowymi kubeczkami,żeby nie było zbyt dobrze. plastikowych kieliszków nie mógł znaleźć, a szklanych się bał brać ;x i zacznij, wziu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 18:22 | |
| zapukała. była bardzo zestresowana, bo nie wiedziała czy dobrze trafiła, a z hipolitem nie widziała się od bożego narodzenia. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 18:26 | |
| josephine za to siedziała zakopana w przeróżnych dokumentach, notatkach i papierach, bo robiła porządki i też się uczyła trochę, two in one, myślała że to hipolit, ale z racji, że się nie zamykali wcale, to to jednak nie był on, nieważne, w każdym razie otworzyła, miała na sobie jakąś miła sukienkę, zaraz jej chyba aż wstawię do podpisu. koniec zwierzeń. -taa? - zamrugala, może to jakaś znajoma z roku, której jos nie kojarzyła. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 18:33 | |
| - hm, zastałam hipolita? - zapytała jak najuprzejmiej umiała, lustrując josephine spojrzeniem, dość sympatycznym, to sundrom stewardessy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 18:37 | |
| -yy, ee - zaczęła elokwentnie, zabrała nawet dłoń z klamki i oparła na biodro, żeby nie wyjść na opryskliwą sukę - właściwie to nie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 18:41 | |
| - kurde - podrapała się po głowie i założyła włosy za ucho - a nie wiesz może o której wróci? bo ja zgubiłam gdzieś jego numer, a nie widzieliśmy się parę ładnych miesięcy. jestem michelle. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 18:44 | |
| -żozefin - rzuciła odruchowo i opuściła dłonie zrezygnowana - więc ee, może zaczekasz, zaraz powinien być. zdecydowanie nie powinna być tak miła. TYM BARDZIEJ że nawet nie wiedziała, kim ta cała miszel jest. łot-ewa. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 18:50 | |
| - aha, chętnie - powiedziała i weszła, raczej śmiało, bo była zupełnie obyta ; d |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 18:54 | |
| -więęęc, może usiądź tam - wskazała na jedyne krzesło, sama usiadła na łóżku i nie bardzo wiedziała o czym ma z nią rozmawiać, e, nie wiedziała nawet kto to do kurwy jest xd - więć hm studiujesz tutaj? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 18:56 | |
| - ja? - zdziwiła się, naprawdę. uśmiechnęła całkowicie przyjaźnie, taka już jej rola - nie, no coś ty. jesteś stewardessą. a ty? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 18:58 | |
| -ach tak, stewardessą.. - zmarszczyła brwi, bo w takim razie to nie jest jego KOLEŻANKA. ale żozefin się przecież nie zapyta wprost, właściwie to mnie śmieszy xd - ee, tak. skoro mieszkam w akademiku to raczej studiuję, nie sądzisz, miszel stiłardeso? okej, to nie było miłe. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:03 | |
| - raczej - skinęła powoli głową - nie wiedziałam nawet, że hipolit mieszka w akademiku, jaak ostatni raz się widzieliśmy, mieszkał w domu, huh. poprawiła włosy, miała na sobie rurki i polo jakieś. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:04 | |
| -kiedy więc widziałaś go ostatni raz? - zapytała tonem obojętnym aczkolwiek pozornie, dla lepszego efektu nawet oglądała swoje paznokcie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:09 | |
| odgarnęła włosy z czoła, przygładzająć je nieco. - po świętach. w święta, po świętach, hm jakoś tak. dzień przed sylwestrem poleciałam do nowego jorku i nie mieliśmy kontaktu, W OGÓLE. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:10 | |
| -och, taak, to musiało być straszne - pokiwała gorąco głową - więc jesteście przyjaciółmi, tak? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:15 | |
| - co? - spojrzała na nią dziwnie - a nie mówiłam? jezu, jestem siostrą hipolita. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:17 | |
| -och, taak, siostrą - odeszła jej krew z twarzy aż z tej ulgi i uśmiechnęła się idiotycznie, a raczej wyszczerzyła zęby zdecydowanie zbyt sztucznie, taka ulga, no bo sori, ale ja też bym się tak zachowywała, jakby przyjechała była dziewczyna mojego na żeczonego. - ee, nie wiedziałam, że ma taką wiesz, w swoim wieku w sensie że, siostrę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:20 | |
| oho ile hipolit ma lat? ; 3 - jestem starsza o rok - powiedziała, aha najwyżej zmienię - poza tym, nie sądzę, żeby chwalił się komukolwiek. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:21 | |
| dwadzieścia? dziewiętnaście?xd. -hm, okej. przepraszam, jestem yy, nieśmiała xd - i dziwna też, ale nieważne, odgarnęła pasemko wlosów znów za ucho i przynajmniej przestała się szczerzyć. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:25 | |
| - powiedziałabym raczej, wygadana? - uśmiechnęła się wyrozumiale. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:32 | |
| -to samo przychodzi, gdy jestem nieśmiała - taki kompromis, pokiwała głową i zastanowiła się chwilę - więc hm, michelle, czego się napijesz? mamy kawę. i herbatę. i nie wiem, właściwie możemy gdzieś wyskoczyć, takie spotkanie rodzinne, do hipolita napiszę smsa, co? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:34 | |
| - hm, w porządku - powiedziała raczej zadowolona, nie miała zbyt wielu znajomych w paryżu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:38 | |
| -michelle, jeżeli będę ci przeszkadzała, bo za dużo mówię, to po prostu powiedz- wstała z tego łóżka i rozejrzała się za swoimi żółtymi, letnimi pantoflami, które miała na nogach i tak tylko dzisiaj i pewnie więcej nie będzie miała xd - już się przyzwyczaiłam, że mnie uciszają. istotnie,xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:42 | |
| - hm w porządku - uśmiechnęła się- i tak bym ci nie powiedziała, moi pasażerowie niektórzy to totalni skurwiele, niektórzy śmierdzą, niektórzy mnie podrywają, a i tak im nic nie mogę powiedzieć. to kwestia przyzwyczajenia. |
| | | adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:44 | |
| -to znaczy, że śmierdzę?xd - uśmiechnęła się nawet i założyła te swoje miłe pantofle, skoro już znalazła! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:46 | |
| - nie - roześmiała się perliście, przyglądając jej z zaciekawieniem. uznała, że to jest właśnie dziewczyna hipolita i uśmiechnęła się, bo została właśnie oficjalnie zaakceptowana przez nią samą ;d - hm, idziemy? i ja muszę iść żoz, kochanie. dokończymy wieczoreeeem? |
| | | adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Sro 7 Maj - 19:51 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Czw 8 Maj - 1:00 | |
| okej dopiero zauważyłam że pisałam adminem xdddddddddddd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Czw 8 Maj - 23:07 | |
| hm siedziała w zasadzie sobie i czekała na hipolita, przygryzała też ołówek, bo notowała sobie coś. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Czw 8 Maj - 23:13 | |
| pewnie robiła jakieś plany wesela, albo coś -,- wbił i look na wszystkich o_O
albo nie....... przyszedł ze sklepu, bo był w ikei po żarówkę do lampki nocnej. ale że nie miał zielonego pojęcia, jaką trzeba kupić, to wrócił z pustymi rękoma. - haaaani, aaajm hoooołm. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Czw 8 Maj - 23:17 | |
| okej teraz piszemy długie pościki, dzióbku, z okazji, że dostałam na lightened 52 komentarze, a ci nowi trial makerzy dostają po 4 xd serio! spojrzała na niego nieco nieprzytomnie znad zeszyciku, a może podręcznika, raczej podręcznika i uśmiechnęła się równie przytomnie. potrzebowała kawy, to tyle. ja dzisiaj zasnęłam na geografii i gośa na mnie krzyczała, xd. -hipolit, cześć-przywitała się miło, wracając wzrokiem do książki-za godzinę mam spotkanie z agentem, wiesz, w sprawie mieszkania, idziesz też? pewnie tak, w sumie obraziłaby się, gdyby nie szedł. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Czw 8 Maj - 23:26 | |
| - za pół godziny? - zmarszczył czoło,bo miał w planach zjedzenie jeszcze czegoś, bo bufet w ikei był dzisiaj wyjątkowo zamknięty, a on cholernie głodny. ale zaraz się uśmiechnął, bo miał w planach robić za dobrego narzeczonego. - jasne, chętnie pójdę - powiedział entuzjastycznie, może zbyt entuzjastycznie jak na jego odczucia związane z agentami nieruchomościowymi. który facet lubi słuchać o oknach wychodzących na zachód, czy też wschód, możliwości rozbudowania poddasza, albo o podłodze, która nigdy nie skrzypiała! no cóż,na pewno nie hipolit. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Czw 8 Maj - 23:29 | |
| -za godzinę-poprawiła go-to i tak blisko, kilka przecznic stąd, więc nie będziemy długo, hm?-poklepała miejsce obok siebie bardzo sugestywnie i odłożyła książkę na swoją lewą stronę, tą drugą znaczy. a do hipolita się uśmiechnęła i powiedziała, że ma okropną ochotę na kawę i że nic jeszcze nie jadła. no, mniej więcej. oprócz jakiejś sałatki na uczelni, kupowanej w supermarkecie, ale żal. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Czw 8 Maj - 23:37 | |
| usiadł więc obok niej, całując przy okazji jej ramię, pachnące odwiecznie czystością i owocami. - więc za godzinę. możemy iść teraz na kawę. i coś zjeść. albo potem, po tym całym cyrku - podrapał się za uchem. - ale chyba lepiej wcześniej. też jestem głodny - powiedział, bo przecież powinien być z nią szczery, prawda? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Czw 8 Maj - 23:42 | |
| nieprawda, ostatnio pachniala trawą. a to drugie to prawda, oparła głowe o jego ramię. -ale nie chce mi się nigdzie iść-zamarudziła, bo chyba mogła, nawet pomimo tego, że nie była w ciąży-zamówmy coś, hm? a kawę, nie wiem, wezmę z dołu. od pani wiesi. . ... . .. . nie mam weny jednak... . . .wcale ostatnio nie mam. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Czw 8 Maj - 23:49 | |
| ja też ;_;. - to jest pewien pomysł. - chociaż wątpił w to, czy dostarczą im jedzenie dość szybko, żeby zdążyli spokojnie jeść, zwłaszcza, że były godziny szczytu, sesese. - tylko powiedz mi.. - sięgnął za łóżko, gdzie miał swój karton z ulotkami z restauracji i różnego rodzaju take-outów. - chińszczyznę, pizzę, czy coś meksykańskiego? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Czw 8 Maj - 23:56 | |
| -chińszczyznę-nie przyklasnęła w dłonie, ale generalnie cieczka i podnieta, cnie, zerknęła mu przez ramię, chociaż jak wiemy to nikt tego nie lubi, przygryzła dolną wargę i zmrużyła oczy, bo chyba słabnie jej wzrok na starość, cokolwiek. potem oparła brodę o te jego ramię. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Pią 9 Maj - 0:02 | |
| - to daj telefon. zawieruszyła mi się gdzieś komórka - poskarżył się. mial nadzieję, że to nie jos mu ją zachachmęciła, żeby sprawdzić jego smsy, czy coś w ten deseń, nie wiedział jak to bywa z narzeczonymi. pocałował ją w nos, na zachętę, hihi |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Pią 9 Maj - 0:15 | |
| nie, to nie ona.. tym razem. okej, wcale nie miała zamiaru sprawdzać jego smsów, i nie będzie chyba sprawdzała, nigdy nikomu nie sprawdzała, oprócz przyjaciółek wszystkich po kolei i swoich byłych chłopaków, ale z hipolitem było inaczej, prawda? skoro się ze mną zgadzasz to zmrużyła oczy, zastanawiając się, gdzie ma komórkę. -w torebce, weź sobie! tam gdzieś jest,xd-machnęła dłonią w którymś kierunku, wybierz sobie, ja mam za ładny avatar,xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Pią 9 Maj - 0:20 | |
| ..xd - ech - westchnął zbolały i poszedł do torebki, która leżała w zupełnie innym miejscu, niż jos pokazywała, ale okej. zaczął grzebać, grzebać, grzebać, aż znalazł telefon, połowa jej rzeczy mu przy okazji wypadła, ale okej, potem sie pozbiera. - to teraz dyktuj mi numer! - bo ulotki zostawił przy łóżku, czemu miałby ten kaawał drogi wracać? :c |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Pią 9 Maj - 0:26 | |
| z racji, że miała te swoje dziewiętnaście lat, a nie 36 jak hipolit.. a nie, to posty.. ale i tak wstala i znowu usiadła obok niego, nie wiem, gdzie on siedział i położyła nogi na jego kolana, z ulotką przyszła, wzięła też z tych wysypanych rzeczy swój błyszczyk truskawkowy i podała mu ulotkę też, żeby sobie sam spisał. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Pią 9 Maj - 0:34 | |
| tak patrzę wtf, jaki trawowy błyszczyk. a to truskawkowy... ;rzal; zamówił chińszczyznę, bo przecież nie będziemy bawić się w dialogi chinol-hipolit. podrapał jos po kolanku,uśmiechając się, odłożywszy telefon do torebki, z powrotem. - co dzisiaj robiłaś.....? : < |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. Pią 9 Maj - 0:37 | |
| ... -przyjmowalam kochanków. i twoją siostrę. jezu, zapomnialam ci powiedzieć! na śmierć xd zapomniałam, wczoraj była tu twoja siostra! ta, o której nigdy mi nie mówiłeś-parsknęła, celując w niego błyszczykiem. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. | |
| |
| | | | Pokój siedemdziesiąt cztery, drugie piętro. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |