| knock, knock :d. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
butterfly leszczu z krainy deszczu
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: knock, knock :d. Pon 14 Lip - 21:12 | |
| i co, śniłam ci się, czy nie!
bf. | |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: knock, knock :d. Pon 14 Lip - 21:38 | |
| | |
|
| |
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: Re: knock, knock :d. Pon 14 Lip - 21:40 | |
| a ty mi tak. i twój pies był, grałeś nim w siatkówkę z dżordżem buszem, a potem nie pamiętam. co słychać......
bf. | |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: knock, knock :d. Pon 14 Lip - 21:49 | |
| zabraniam ci śnić o moim psie, zoofilko. całkiem nieźle, kontemplowałem dzisiaj wieżę ajfla z jakąś miłą dziewczyną, widzisz, to w ramach studiów, jestem mądrym chłopcem. poza tym nic, a u ciebie?
k/h | |
|
| |
| Temat: Re: knock, knock :d. Pon 14 Lip - 21:51 | |
| powinnam być zazdrosna o tę miłą dziewczynę? aa niiiic, wczoraj wieczorem piłyśmy z del i nie wiem jakim cudem zwlekłam się na uczelnię. widzimy się jakoś dzisiaj? stęskniłam się za tobą, haroldzie :c! bf. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: knock, knock :d. Pon 14 Lip - 21:55 | |
| nie wystarczy ci to, że podglądujesz mnie ciągle...? widziałem ten czarny samochód z przyciemnianymi szybami, bf. żartuję, teraz? | |
|
| |
| Temat: Re: knock, knock :d. Pon 14 Lip - 21:56 | |
| może być teraz! chodźmy na spacer, co?
bf. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: knock, knock :d. Pon 14 Lip - 22:06 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: knock, knock :d. Pon 14 Lip - 22:07 | |
| lasek będzie w porządku! do zobaczenia:*
bf. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: knock, knock :d. | |
| |
|
| |
| knock, knock :d. | |
|