|
|
|
| do eliota raczej, nie. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: do eliota raczej, nie. Wto 15 Lip - 12:57 | |
| [no subject] hm, nie było cię już, jak wychodziłam, w każdym razie piszę, żeby życzyć ci miłego dnia. i to nieprawda, że na ciebie narzekam. może czasem. sori. del.
|
/nudzilam się,xd. | |
| | | elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: do eliota raczej, nie. Wto 15 Lip - 14:17 | |
| nie, żebym się śmiała, xd. from: nakedinthecity@hotmail.frnoł sabdżekt. zrobiłem sobie kawę, mam nadzieję, że się nie obrazisz. ja na ciebie wcale nie narzekam, powinnaś się wstydzić..... w każdym razie, dzięki. mam nadzieję, że tobie dzień jakoś przyjemnie leci, itp itd. elliot. | |
| | | delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: do eliota raczej, nie. Wto 15 Lip - 14:58 | |
| spadaj, naprawdę się nudziłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! from: ds@hotmail.comre: noł sabdżekt. wstydzę się. to znaczy dopiero teraz, ale jednak. taa, calkiem przyjemnie, ojciec pobił tulus i takie tam. haha. całujęę. del.
Ostatnio zmieniony przez delilah dnia Wto 15 Lip - 15:02, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: do eliota raczej, nie. Wto 15 Lip - 15:00 | |
| bla bla bla
łaa, mam nadzieję, że twoja matka cię nie bije. do zobaczenia? buziaczki.
elliot. | |
| | | delilah szejk czekoladowy
| Temat: Re: do eliota raczej, nie. Wto 15 Lip - 15:02 | |
| no mam nadzieję,, że do zobaczenia. del. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: do eliota raczej, nie. | |
| |
| | | | do eliota raczej, nie. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |