Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
Temat: DELILAHA. Sro 16 Lip - 0:35
cześć, małpko. chciałem ci życzyć dobrej nocy i tak dalej, bo chyba się położę. i przepraszam, że się nie odzywałem, jakoś nie było czasu.
elliot.
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
Temat: Re: DELILAHA. Sro 16 Lip - 13:48
uuu, wybacz, ale wczoraj szybko poszłam spać, a rano nie miałam jak sprawdzić, no a teraz piszę z telefonu... no i tak dalej, jezu, nieważne, poza tym się przecież odzywałeś. nie wiem, co gadam. delilah ps. raczej pisze.
elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
Temat: Re: DELILAHA. Sro 16 Lip - 16:13
nie ma sprawyy. w każdym razie, może wybralibyśmy się dzisiaj na jakąś głupią kawę, czy co tam byś chciała?
elliot.
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
Temat: Re: DELILAHA. Sro 16 Lip - 16:46
okej, uczeszę się dla ciebie. to znaczy pewnie to na nic, bo pada głupi deszcz, w zasadzie wracam teraz do domu, możesz mnie odprowadzić, to przebiorę się z tego durnego mundurka i pójdziemy. wiem, namieszałam. del.
elliot buziaczek;3
Temat: Re: DELILAHA. Sro 16 Lip - 16:47
namieszałaś. czyli przyjśc po ciebie do szkoły, tak? nie wstydzisz się mnie? okej, to taki żarcik. elliot.
Temat: Re: DELILAHA. Sro 16 Lip - 16:49
niee, ze szkoły już wyszłam. jestem w wąskich uliczkach! xd.
del
elliot buziaczek;3