carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| |
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: notformal.fotolog.fr Sro 16 Lip - 13:04 | |
| delilah łał, ale robią ci zdjęcia, mi nikt nie robi! :c bez kitu, to smutne. ale seks z ciebie. | |
|
LittleNymphet mario forever
Liczba postów : 1757 Skąd : Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby : Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj : Irradiacja uczuć. Związany/a z : Tobą? Twarz : Hayley Williams. Wiek postaci: : 16. Registration date : 05/07/2008
| Temat: Re: notformal.fotolog.fr Sro 16 Lip - 18:20 | |
| littlenymphet O, moją nową koleżankę widzę! Nie mam pojęcia, jak piszę tego komentarza, skoro właśnie jestem na spotkaniu, no nieważne, powiedzmy, że dopiero teraz go zaakceptowałaś. I wiesz? Chyba zacznę zazdrościć Ci ciuchów. | |
|
carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| |
Georgina buziaczek;3
Liczba postów : 680 Age : 35 Skąd : New York Hobby : moda. Nastroj : poniekąd dobry Związany/a z : kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów. Twarz : Michelle Trachtenberg Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: notformal.fotolog.fr Wto 26 Sie - 23:54 | |
| | |
|
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: notformal.fotolog.fr Czw 28 Sie - 14:09 | |
| preciousthing
to wygląda jakby jakiś samochód na ciebie świecił,xd | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: notformal.fotolog.fr | |
| |
|