| do Yuki | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: do Yuki Sro 16 Lip - 21:16 | |
| mam nadzieję, że cię nie obudziłam, znając życie to chyba tak, nie zabijaj. W każdym bądź dziwnym razie postanowiłam napisać to jak umawiamy się może ok. 21.30, lub jeśli nie wypali to jutro z samiutkiego rana na kawę ze styropianowego kubka w parku ? budząca z. | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
Liczba postów : 680 Age : 35 Skąd : New York Hobby : moda. Nastroj : poniekąd dobry Związany/a z : kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów. Twarz : Michelle Trachtenberg Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: do Yuki Sro 16 Lip - 22:01 | |
| hej, masz czas sie spotkać? G | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: Re: do Yuki Sro 16 Lip - 22:04 | |
| obecnie niestety nie, umówiłam się właśnie z moim wybawco (niedawnym) - streszczę szczegóły jak się spotkamy, jak będę wolna wyśle sms. a co właściwie robisz złotko? z. | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
Liczba postów : 680 Age : 35 Skąd : New York Hobby : moda. Nastroj : poniekąd dobry Związany/a z : kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów. Twarz : Michelle Trachtenberg Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: do Yuki Sro 16 Lip - 22:06 | |
| nie iwem czy mozemy tu pisać ale ciii. zapamiętaj każdy szczegół, chcę wiedzieć wszystko o 'spotkaniu' ja teraz siedze w parku z psem z nudów. G | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do Yuki Sro 16 Lip - 22:09 | |
| mój nie ma tak dobrze , jeden poranny spacer, może wezmę go jeszcze o 24? xP, może umówimy się razem... z. | |
|
| |
Yuki gosia andrzejewicz
Liczba postów : 274 Skąd : kjoto, bejbi. Związany/a z : sajdkikiem ? Twarz : lena fuji/ inne Wiek postaci: : 19 Registration date : 15/07/2008
| Temat: Re: do Yuki Sro 16 Lip - 22:10 | |
| Łajaja. Nie usłyszałam, że napisałaś, sorii. Pasuje mi ta godzina, ale gdzie? Jutro z msaego rana to raczej nie mogę, bo mam sesję niestety (-.-). Buziaki, Yuuu | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
| Temat: Re: do Yuki Sro 16 Lip - 22:11 | |
| Mi prawdopodobnie pasuje każda godzina xD i tak neimam co robić | |
|
| |
Yuki gosia andrzejewicz
Liczba postów : 274 Skąd : kjoto, bejbi. Związany/a z : sajdkikiem ? Twarz : lena fuji/ inne Wiek postaci: : 19 Registration date : 15/07/2008
| Temat: Re: do Yuki Sro 16 Lip - 22:16 | |
| | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do Yuki Sro 16 Lip - 22:18 | |
| [g. pomyliła posty] w takim razie popołudniowa chińska herbatka ok. 13, lub później twoja z. | |
|
| |
Yuki gosia andrzejewicz
| Temat: Re: do Yuki Sro 16 Lip - 22:21 | |
| [wiem, wiem. ^^] Jeśli to do mnie, to jak 13? Mówiłaś (pisałaś, pisałaś!) coś o 21:30, Zooey. ^^ Wyjaśnij mi to szybko, bo muszę zdecydowac, czy potrzebuję dodatkowego kopa w postaci jakiejś kawy (bo możę z moim mózgiem coś niee tak...XD) Y | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do Yuki Sro 16 Lip - 22:22 | |
| - lasek tu i teraz ! i herbatka jutro o 13. skomplikowana z. | |
|
| |
Yuki gosia andrzejewicz
| Temat: Re: do Yuki Sro 16 Lip - 22:24 | |
| aahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(...) teraz już wszystko rozumiem i się zbieram. całuski, całuski. Y. <3 | |
|
| |
Yuki gosia andrzejewicz
| Temat: Re: do Yuki Sro 16 Lip - 22:26 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: do Yuki | |
| |
|
| |
| do Yuki | |
|