Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

strange dummy.

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

strange dummy. Empty
PisanieTemat: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimePon 5 Maj - 23:07

strange dummy. Deyrolles-a
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
Gość
Gość

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:00

stał przed i palił papierosa, marlboro gold, mrużąc oczy od słońca.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:04

Stanęła przed wystawą i spojrzała na dziwny widok.
-Cześć - zagadnęła christophera
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:05

spojrzał na nią zaskoczony, a może trochę hm, znudzony. poprawił marynarkę, uśmiechając się nieprzytomnie.
- cześć.
Powrót do góry Go down
Anne
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Anne

Female
Liczba postów : 1877
Związany/a z : apollo i jego muzy.
Twarz : miranda kerr
Wiek postaci: : 17
Registration date : 31/05/2008

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:05

/ w tej szybie super odbija się ulica!
przechodziła właśnie przez skrzyżowanie z naręczem zakupów, planowała dziś zrobić jakąś małą przekąskę dla rzekomego kolegi, który miał do niej przyjść, żeby pomóc jej w rozwiązywaniu chemii. wzorowo przeszła przez ulicę i wcale nie zauważyła krisa, przeszła właściwie obok niego bez żadnego aaa ani beee.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:06

zaaaraz jednak, zauważył ann, bo jednak rzucała się w oczy. jemu się rzuciała.
- heeeeeej, anne - zawołał za nią, wyrzucajac papierosa, gdzieś za siebie.
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:12

podskoczyła aż, słysząc swoje imię, mało co nie wypuściła z rąk torby wypełnionej paczkami chipsów. odwróciła się w jego stronę zaskoczona, że kris to kris i że w ogóle ją woła, zaszczyca spojrzeniem i jeszcze pamięta jej imię.
- o, cześć, cześć, nie zauważyłam cię - powiedziała na przywitanie, podchodząc do niego i z odległości jednego metra wyczuwając jego perfumy, miała wrażliwy węch.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:14

- no wieeeesz, jak mogłaś - przewrócił oczami, ukazując dwa rzędy białych zębów w szczerym uśmiechu. zdjął marynarkę i przyjrzał jej się, od góry do dołu. wciąż wyglądała tak samo. i raczej mu się to podobało. zatrzymał wzrok na pełnych wargach, nie sromowych, przypominając sobie wczorajszy pocałunek - żartuję. daj pomogę ci - zaoferował się wyciągając ręce po siatki.
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:17

- och, skoro tak! - ucieszyła się, bo słoik z kiszonymi ogórkami był wyjątkowo ciężki. wyciągnęła w jego stronę reklamówki, papierowe i w ogóle ekologiczne, siląc się na zachowanie równowagi emocjonalnej w jego towarzystwie, bo bardzo dziwnie na nią działał. - co tu robisz? - zapytała, standardowo bardzo i wbiła wzrok w swoje buty, zauważając przy tym, że je pobrudziła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:19

- czekam na ciebie. no wiesz, jesteś prześladowana - zamachał do niej brwiami, łapiąc siatki w obie ręce. poprawił je jakoś i nawet ruszyli, powiem tak dokładniej, ulicą w stronę, tę, w którą zmierzała, w każdym razie - a tak poważnie to właśnie wracałem z lotniska, bo byłem odwiedzić koleżankę stewardessę.
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:23

/ miszęl, ojezusłodki.

poprawiła włosy, które przyklejały się jej do błyszczyka. uśmiechnęła się do niego lekko, po części wdzięczna za niesienie [napisałam nasienie] zakupów, a po części za towarzystwo.
- hm, nigdy nie zostanę stewardesą - stwierdziła po chwili zastanowienia.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:26

- ani ja stewardem. w samolotach można przecież umrzeć z nudów, nie lubię. tym bardziej jak się leci z los angeles tutaj, traaageeedia - podsumował, ruszając trochę ramionkami, ale się nie bujał. przyglądał się ann - a ty co, zakupy?
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:30

- taaak - pokiwała głową, skupiając na chwilę wzrok na pieprzyku na jego brodzie, chyba tylko ona mogła bawić się w takie szczegóły. - wiesz, wieczorem przychodzi do mnie sam - nie była pewna, czy kris zna sama, aczkolwiek nie chciała, żeby od razu sobie coś pomyślał, więc dodała, że będą się uczyć z chemii, bo ona kompletnie niczego nie czai, zresztą tak samo jak połowa klasy, bo nauczcielka jest do dupy, lekko mówiąc.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:31

roześmiał się. i tak jej nie wierzył. znał sama. z opowieści estiiii.
- huhu, jasne jasne, to teraz się nauką nazywa - uniósł pytająco obie brwi, ale nie chciał wnikać, bo w zasadzie wcale nie był z tego zadowolony, czego oczywiście jej nie powiedział - chemia jest łatwa - stwierdził. on nigdy nie lubił chemii, ale dobrze sobie radził.
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:37

- tak, niby, że jest, ale ja jestem w tyle za tą klasą. no wiesz, tam w cannes, niby, że wysoki poziom, to i tak niczego się nie nauczyłam - wyjaśniła rzeczowo, ale zaraz powróciła do jego pierwszej wypowiedzi z oburzonym wyrazem twarzy. - hej, naprawdę, będziemy się tylko uczyć.
nie wspomniała jednak o tym, że nie tylko chemii xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 20:53

- ja już chyba pójdę - powiedział przeciągle, bo poczuł się hm, głupio.
Powrót do góry Go down
Ashley
pierwsze ostrzeżenie - nie pisz idiotyzmów w wizytówkach.
Ashley

Liczba postów : 128
Registration date : 12/05/2008

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitimeWto 3 Cze - 23:21

Przeszła obok gubiąc portfel. Nagle zadzwonił jej telefon. No i jak wysłuchała pewnego faceta który do niej dzwonił pobiegła przed siebie tammm hęęęę dalekooo
Powrót do góry Go down
Sponsored content

strange dummy. Empty
PisanieTemat: Re: strange dummy.   strange dummy. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

strange dummy.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» strange dummy

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach