Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

l'objet qui parle.

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimePon 5 Maj - 23:08

l'objet qui parle. O2

antyki.
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
Gość
Gość

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 13:33

pjer stał przed sklepem i jadł nim dwa, nawet nie smutał specjalnie, bo nim dwa zawsze poprawia mu samopoczucie.
Powrót do góry Go down
dżo
maluszek
dżo

Liczba postów : 10
Związany/a z : ćś!
Registration date : 16/06/2008

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 13:35

w nawiasie, zrozumiałam, że jadł dwa sklepem, po nawiasie.
szła dżojsia, miała kalosze z myszką miki, wróciła z dalekiej podróży i chciała rozchlapać kałużę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 13:37

poznał dżo, bo kiedyś spał u niej w domku dużo, pamiętam! więc pomachał do niej paczuszką cukierków, trzy mu wypadły, ale się specjalnie tym nie przejął, bo ostatnio jedyną personą, którą widział, był sprzedawca w sklepie, w którym się pjer zaopatrywał.
Powrót do góry Go down
dżo
maluszek
dżo

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 13:39

odmachała mu i nie wiedziała co dalej zrobić, bo wstydziła się swoich kaloszków. ale podeszła w końcu-cześć piero, mogę cukierka?-rączkę wyciągnęła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 13:42

- dżo, myślałem, że umarłaś - stwierdzil z pewnym wyrzutem, wyciągając w jej stronę paczkę, nieumiejętnie rozerwaną. apotem dziwił się, że wysypują mu się cukierki. - częstuj się!
Powrót do góry Go down
dżo
maluszek
dżo

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 13:46

-dziękuję-wzięła dwa, jednego włożyła do kieszonki a drugiego zjadła-ja też, ale znudziło mi się umieranie i wróciłam-wrzuciła pierowi papierek do kieszeni.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 13:48

- dżo! nie jestem śmieciarzem :c - zmartwił się, bo może naprawdę powinien sobie kupić nowe ubranka, nie chciał, zeby mylili go na ulicach z jaredem leto!
Powrót do góry Go down
dżo
maluszek
dżo

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 13:51

-przepraszam-wepchnęła ten papierek bardziej mu do kieszonki i w przypływie przeproszenia dostał buzi w polika.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 13:52

- no dobra. to gdzie byłaś, huhu? - spytał i złapał ją za rączkę, żeby nie przyszło jej na myśl macanie pjerożka, ani nic takiego. nie w miejscu publicznym.
Powrót do góry Go down
dżo
maluszek
dżo

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 13:54

-byłam u mamy-albo taty-w jerku. ale mnie odesłała do babci, do mongolii-westchnęła, bo jej się nie podobało u babci. ładne rączki miał piero..
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 13:57

- czemu nie wysłałaś mi kartki! - oburzył się, ciągnąć ją za róg, wcale nie w celu gwałtu czy czegoś, po prostu tam byl cien, bark słońca pomijamy.
Powrót do góry Go down
dżo
maluszek
dżo

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 13:58

-bo nie dałeś mi adresu! numeru telefonu też nie i w ogóle-lazła za nim, chlapiąc kaloszkami-a ty gdzie byłeś? też nie wysłałeś mi kartki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 14:02

- jak miałem wysłać kartkę, skoro byłaś w ameryce! i w mongolii. byłem w rosji, bo musiałem sprzedać dom. - i składzik broni :c.
Powrót do góry Go down
dżo
maluszek
dżo

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitimeWto 17 Cze - 14:16

-a ja jak miałam wysłać, skoro byłeś w rosji? i sprzedałeś dom?-zamrugała aż.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

l'objet qui parle. Empty
PisanieTemat: Re: l'objet qui parle.   l'objet qui parle. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

l'objet qui parle.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» l'objet qui parle

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach