| l'objet qui parle. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: l'objet qui parle. Pon 5 Maj - 23:08 | |
| antyki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 13:33 | |
| pjer stał przed sklepem i jadł nim dwa, nawet nie smutał specjalnie, bo nim dwa zawsze poprawia mu samopoczucie. |
|
| |
dżo maluszek
Liczba postów : 10 Age : 35 Skąd : z dziury Związany/a z : ćś! Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 13:35 | |
| w nawiasie, zrozumiałam, że jadł dwa sklepem, po nawiasie. szła dżojsia, miała kalosze z myszką miki, wróciła z dalekiej podróży i chciała rozchlapać kałużę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 13:37 | |
| poznał dżo, bo kiedyś spał u niej w domku dużo, pamiętam! więc pomachał do niej paczuszką cukierków, trzy mu wypadły, ale się specjalnie tym nie przejął, bo ostatnio jedyną personą, którą widział, był sprzedawca w sklepie, w którym się pjer zaopatrywał. |
|
| |
dżo maluszek
Liczba postów : 10 Age : 35 Skąd : z dziury Związany/a z : ćś! Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 13:39 | |
| odmachała mu i nie wiedziała co dalej zrobić, bo wstydziła się swoich kaloszków. ale podeszła w końcu-cześć piero, mogę cukierka?-rączkę wyciągnęła. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 13:42 | |
| - dżo, myślałem, że umarłaś - stwierdzil z pewnym wyrzutem, wyciągając w jej stronę paczkę, nieumiejętnie rozerwaną. apotem dziwił się, że wysypują mu się cukierki. - częstuj się! |
|
| |
dżo maluszek
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 13:46 | |
| -dziękuję-wzięła dwa, jednego włożyła do kieszonki a drugiego zjadła-ja też, ale znudziło mi się umieranie i wróciłam-wrzuciła pierowi papierek do kieszeni. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 13:48 | |
| - dżo! nie jestem śmieciarzem :c - zmartwił się, bo może naprawdę powinien sobie kupić nowe ubranka, nie chciał, zeby mylili go na ulicach z jaredem leto! |
|
| |
dżo maluszek
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 13:51 | |
| -przepraszam-wepchnęła ten papierek bardziej mu do kieszonki i w przypływie przeproszenia dostał buzi w polika. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 13:52 | |
| - no dobra. to gdzie byłaś, huhu? - spytał i złapał ją za rączkę, żeby nie przyszło jej na myśl macanie pjerożka, ani nic takiego. nie w miejscu publicznym. |
|
| |
dżo maluszek
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 13:54 | |
| -byłam u mamy-albo taty-w jerku. ale mnie odesłała do babci, do mongolii-westchnęła, bo jej się nie podobało u babci. ładne rączki miał piero.. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 13:57 | |
| - czemu nie wysłałaś mi kartki! - oburzył się, ciągnąć ją za róg, wcale nie w celu gwałtu czy czegoś, po prostu tam byl cien, bark słońca pomijamy. |
|
| |
dżo maluszek
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 13:58 | |
| -bo nie dałeś mi adresu! numeru telefonu też nie i w ogóle-lazła za nim, chlapiąc kaloszkami-a ty gdzie byłeś? też nie wysłałeś mi kartki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 14:02 | |
| - jak miałem wysłać kartkę, skoro byłaś w ameryce! i w mongolii. byłem w rosji, bo musiałem sprzedać dom. - i składzik broni :c. |
|
| |
dżo maluszek
| Temat: Re: l'objet qui parle. Wto 17 Cze - 14:16 | |
| -a ja jak miałam wysłać, skoro byłeś w rosji? i sprzedałeś dom?-zamrugała aż. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: l'objet qui parle. | |
| |
|
| |
| l'objet qui parle. | |
|