| do anne | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
breth kwiatuszek.
Liczba postów : 870 Age : 35 Skąd : lille Związany/a z : anne Twarz : mathias lauridsen Registration date : 02/07/2008
| Temat: do anne Pią 18 Lip - 22:36 | |
| cześć kotek. co tam? jestem wyjebany po tym locie. aaaaaaaale zaraz się położę spać. to dziwne, bo jest dopiero trzynasta. hm. całuję | |
|
| |
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: do anne Pią 18 Lip - 22:47 | |
| nie poszłam na imprezę, szczerze mówiąc, to czuję się koszmarnie. i chyba mam gorączkę, może mam anginę, grypę, cokolwiek, nie wiem. też całuję ;* (namiętnieee) | |
|
| |
breth kwiatuszek.
Liczba postów : 870 Age : 35 Skąd : lille Związany/a z : anne Twarz : mathias lauridsen Registration date : 02/07/2008
| Temat: Re: do anne Pią 18 Lip - 22:48 | |
| hm, to weź jakieś leki, co? połóż się grzecznie w łóżeczku. jest martin? nie powinnaś być sama w domu, podczas choroby, możesz zasłabnąć i tak dalej. okej, to sobie nie pośpię, ojciec mnie ciągnie na plan >< kocham cię. /on jest lepszy w esemesach niż na żywo xd | |
|
| |
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: do anne Pią 18 Lip - 22:52 | |
| nie, martina nie ma. i wygląda na to, że nie wróci, skoro dotąd sie nie pojawił. a nawet gdyby był w domu, to i tak miałby mnie gdzieś, czyli jak prawie zawsze. nie martw się o mnie, dam sobie radę, mam jakieś miłe lekartwa w szafce nocnej. nie daj się, nie daj się, będę ci kibicować z łóżka, haha. też cię kocham. | |
|
| |
breth kwiatuszek.
| Temat: Re: do anne Pią 18 Lip - 22:54 | |
| to idź do tuluzy. czy do kogokolwiek. naprawdę się martwię, anne. jutro koniecznie mi napisz jak się czujesz. ale tak w okolicach waszej osiemnastej, bo przed dziesiątą nie ruszę sie z łóżka. całuję. | |
|
| |
| Temat: Re: do anne Pią 18 Lip - 22:56 | |
| nic mi nie będzie. serio, to tylko 38 stopni, ludzie w średniowieczu mieli po 40 i nie umierali albo robili sobie jakieś ziółka. o jezu, nie słuchaj mnie, uczyłam się historii, to przez ciebie ;x. | |
|
| |
breth kwiatuszek.
| Temat: Re: do anne Pią 18 Lip - 23:05 | |
| o to dobrze, że się uczyłaś. ojciec serio myśli, że będę rezyserem. nawet nie wie jak się myli ;< | |
|
| |
| Temat: Re: do anne Pią 18 Lip - 23:10 | |
| współczuję, ale wiesz, zawsze to jakieś doświadczenie życiowe. akcja, klatka, cięcie, takie tam. nie przejmuj się ojcem, przecież nie jesteś od niego zależny w tak dużym stopniu, jak mu się wydaje. buziaki. | |
|
| |
breth kwiatuszek.
| Temat: Re: do anne Pią 18 Lip - 23:16 | |
| jasne. musze ukończyć te pieprzone studia, a tydzien poza paryżem wcale mi w tym nie pomaga. jezu, serio mi się chce spać, a w tym momencie stoję nad asystentką ojca i tłumaczy mi jak mam parzyć kawę. zajebiście interesujące, tylko, że ja akurat mam ochotę na ciebie. | |
|
| |
| Temat: Re: do anne Pią 18 Lip - 23:19 | |
| oho, musimy to koniecznie nadrobić, kiedy przyjedziesz, bo ja też mam ochotę na ciebie, nawet mimo tej pieprzonej gorączki. i okej, wyobrażam sobie ciebie nago, hmmm. | |
|
| |
breth kwiatuszek.
| Temat: Re: do anne Pią 18 Lip - 23:20 | |
| kusisz, anne, to nieładnie z twojej strony, bo ja tez wyobraziłem sobie ciebie nago. mogę zadzwonić? :c | |
|
| |
| Temat: Re: do anne Pią 18 Lip - 23:22 | |
| możesz, zawsze, wszędzie, szczególnie teraz, kiedy właśnie snuję fantazje erotyczne na twój temat. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: do anne | |
| |
|
| |
| do anne | |
|