Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

sparker@hotmail.com

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

sparker@hotmail.com Empty
PisanieTemat: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimePon 5 Maj - 23:12

samer parker, że.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeSob 10 Maj - 15:56

(wcale się nie śmieję, no nie.....)

summer,
będziesz mi musiała wybaczyć, ale ja nie potrafię mówić, ani w tym wypadku pisać, o swoich uczuciach tak jak ty.
i naprawdę, nie wiem co mam ci powiedzieć.
bo mam nadzieję, że co do tego, że cię kocham, chociaż rzeczywiście ostatnio było nam trochę pod górkę, nie masz wątpliwości, bo jeśli takie posiadasz to nie widzę sensu tej 'rozmowy'.
i jeśli chcesz, mogę na NIĄ nie patrzeć, skoro uważasz,że przyglądam jej się z jakimkolwiek wyrazem, czy uczuciem, z jakim nie powinienem się patrzyć na kobietę inną niż ty.
jasne, jestem do tego zdolny, zdolny do takich poświęceń, prawie jak w tym opowiadaniu.. hm, nieważne, pewnie i tak go nie znasz.
i ja też cię przepraszam. gdybym nie wyjechał do tego głupiego londynu, gdybym poświęcił ci więcej czasu, na pewno nie przespałabyś się z tamtym. a potem ja z b.
naprawdę nie wiem. co z tym wszystkim zrobić.

nate.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeSob 10 Maj - 16:05

jezu, zaraz tamto skasuje, nie patrzę kim piszę, xd

kiedy? nie lubię kupować domów.

nate
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeSob 10 Maj - 16:17

przychodzisz dzisiaj, no nie? o ile jest w ogóle ta impreza. w poniedziałek, niech będzie.

nate
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeSob 10 Maj - 16:20

a który masz pokój? bo nie powiedzą mi przecież w recepcji. przyjdę, coś przynieść, hm?

nate
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeSob 10 Maj - 16:23

niee, tutaj raczej wszystko jest. 412, pokój, całuję i czekaaam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 20:54

jeśli to miał być żart, to wyszedł raczej nieśmieszny.
bo to żart, prawda?

n.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:01

cholera. jestem.
hm, na pewno moje, prawda? dziecko,znaczy dziecko.

n.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:12

i co teraz.................................................................................

n

:<< ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:20

mi też by się nie podobała.
mam przyjść? jestem na twoje zawołanie.
cholera, summer.

n.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:24

chyba nie musze jej o tym przypominać.

n.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:28

jakbys chciała wiedzieć, to właśnie się pakowałem, bo blair nie zmywa po sobie naczyń.

n.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:31

nie mam pojęcia, nie znam jej na tyle dobrze.

n.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:33

xd!

czy ja mówię coś o byciu ze względu na dziecko? cholera, nie wymyślaj, summer.

n.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:38

jasne, może miałem to gdzieś. odrobinę. ale już nie mam, okej? zajmiemy się tym dzieckiem. razem.
i nie będę z toba tylko ze względu na dziecko. jezu.

n.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:43

to naprawdę głupie, żeby rozmawiać o czymś takim przez e-maile, słonko.

n.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:46

chyba raczej nie ;d.

hm, później? między osiemnastą-dziewiętnastą najchętniej.
wykłady, dużo. (hiszpański&szkuka =d).

n.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:50

w porządku.
do zobaczenia, s.

n.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitimeNie 18 Maj - 19:40

myślałem, że ona wyjechała. ja ciebie też. niech będą i seszele.

n.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: sparker@hotmail.com   sparker@hotmail.com Icon_minitime

Powrót do góry Go down

sparker@hotmail.com
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» sparker@hotmail.com