| do och. charlie | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: do och. charlie Nie 20 Lip - 19:09 | |
| no tak. nie gniewasz się? za ten, no sam wiesz. z. ps. pierwszy raz nie umiem się wysłowić | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 19:11 | |
| Ale za co ja mam się gniewać. Wyszedłem bo się spieszyłem, to nie miało związku z pytaniem. Fatalny splot okoliczności Ch.
/musiałem isć w realu |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 19:13 | |
| /ok
odetchnęłam ciężko. piszę to bo ty nie możesz tego usłyszeć. lżej mi, właściwie nie wiem po co o piszę. z. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 19:15 | |
| O, czyli jednak narobiłem Ci kłopotu? Przepraszam Ch. |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 19:18 | |
| to nie o to chodzi. czy musisz zawsze mówić, rzeczy na, które nie znam odpowiedzi. wydaję mi się, że przez to jestem przy tobie niedojrzała. przepraszam. z. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 19:22 | |
| Ojej, postaram się mówić lepiej. Nie masz za co przepraszać. Ch. |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 19:28 | |
| wiesz w czym rzecz. zachowujesz ten zimny, a raczej chłodny jak Antarktyda spokój. czuje się jakbym... nie ważne, nie będę cię nękać. z. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 19:36 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 19:50 | |
| Nie nękasz mnie. Lubię z Tbą rozmawiać. Jestem zimnym nudziarzem? O, cholera, nie iwedizałem Ch.
/przepraszam, nie patrzyłem na komputer przez pewien czas |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 19:52 | |
| nie o to mi chodziło. może oczekuje czegoś więcej od siebie. nie wiem, właśnie to mi się wydaje, że cię nudzę. teraz zachowuje się jak smarkacz, bosko.
z. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 19:56 | |
| poznałeś mnie właśnie z tej najgorszej strony. możesz zerwać naszą znajomość : (.
z. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 19:58 | |
| |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:00 | |
| czemu mam Ci wierzyć? czuję się ostatnio samotna i to cholernie. prawie jak wyznania nastoletniej narkomanki, dobra nie czytaj tego lepiej. z.
/ moja postać przeżywa rozedrganie emocjonalne pod wpływem braku kawy i snu xP
Ostatnio zmieniony przez zooey dnia Nie 20 Lip - 20:07, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:07 | |
| Samotność jest przykra, wiem. Moja była dziewczyna nie tak dawno zginęła pod kołami samochodu. Ale wierzę, że nie jesteś narkomanką? Ch.
/mały dramacik osobisty? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:08 | |
| Oczywiście gdybyś była to i tak przyjaźniłbym się z Tobą Ch. |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:10 | |
| / jej tak. spokojnie ja czuje się naprawdę dobrze, właśnie popijam herbatkę xP, wiesz jeszcze ktoś z białym kaftanem by po mnie przyszedł...
oczywiście, że nie ! jak mogłeś tak pomyśleć. przykro mi. ja nie mam nikogo, a właściwie nie wiem czy kiedykolwiek kogoś kochałam, albo tez on kochał mnie. raczej wątpię. z. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:11 | |
| Tak zapytałem retorycznie. Jesli to nietakt to przepraszam. Może wkrótce kogoś znajdziesz. Ch.
/no, gdybyś Ty w realu źle się czuła, pewnie bys tu nie siedziała |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:17 | |
| / raczej, gdy źle się czuje a mam namyśli samopoczucie psychiczne to raczej tego nie pokazuje, a jak to się mówi : duszę w sobie i popijam melisą w dodatku.
słabość ludzka, chciałaby po prostu mieć kogoś kto bez słowa mnie przytuli itd. dobra w każdym razie nie musisz mnie przepraszać. mam nadzieje, że jeszcze kiedyś będziesz chciał się ze mną spotkać. a tak w ogóle czy masz jakieś wady? z. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:20 | |
| Na pewno mam. Jestem zimnym tyranem i perfekcjonistą Ch. |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:22 | |
| moment. czy też będziesz w stosunku do mnie tyranem? nie odczuwam tej cechy u ciebie. jesteś raczej przeraźliwie spokojny, to nie wada, ale nie znalazłam innego określenia w mojej głowie.
z. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:26 | |
| Dla Ciebie nigdy nie będę tyranem Ch. |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:29 | |
| gdybyś był koło mnie przytuliłabym Cię z wdzięczności widzisz ile cię omija. z. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:32 | |
| Niestety. Ale może to naprawimy Ch. |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:35 | |
| tylko kiedy, twoja praca pochłania wiele twojego czasu. chociaż nie mogę powiedzieć, że mnie zaniedbujesz. wiem, zabrzmiało głupio. możesz mnie kiedyś zabrać na kolację. zazwyczaj moje codzienne jedzenie ogranicza się do ryżu, kilku warzyw i owoców.
/ moja postać jest nie co wychudzona i drobna. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:40 | |
| Powinnaś bardziej zadba o siebie. Chyba nie chcesz się zagłodzić? A kiedy chciałabyś się spotkać? Ch. |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:42 | |
| najchętniej teraz. jestem na karuzeli. nie pytaj. chce z niej zejść. kiedy znajdziesz dla MNIE czas. z. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:43 | |
| Może znajdę chwilę. Dobrze. Mam przyjść? Ch. |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:44 | |
| nie. błagam nie. umówmy się gdzie indziej. z. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:45 | |
| |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:47 | |
| w moim domu? pasuje ci. trochę źle się czuje po tym. ekhm. kręceniu. z. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:48 | |
| Dobrze, zaraz będę. Trzymaj równowagę Ch. |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: do och. charlie Nie 20 Lip - 20:50 | |
| postaram się . z. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: do och. charlie | |
| |
|
| |
| do och. charlie | |
|