|
|
|
| le pavillon elysée lenôtre | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 17:04 | |
| podnieca mnie ten kucharz, więc przyszli tutaj, na bardzi fajne i bardzo drogie ciasteczka i pewnie kawę. przytrzymał jej drzwi i odchrząknął, mrużąc oczy, rozglądając się za stolikami. wiadomo, zbliżał się 'fajfoklok', dużo ludzi przychodziło na wyśmienitą herbatę cynamonową. poza tym, nie ma nic lepszego od filiżanki gorącego napoju, gdy na dworze pada deszcz. - dobra, tam - westchnął, z pewną ulgą, bo nie widziało mu się stanie nad ludźmy, czekając aż wypiją swoją herbatę, a znalazł wolny stolik, na dwie osoby, w kącie. - więc gweeeeeen - przeciągnął jej imię, siadając,nawet nie silił się z odsuwaniem dla niej krzesła. - co słychaać? - wspominałam o banalnych pytaniach? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 17:10 | |
| przysiadła na krześle i oparła łokcie o stolik, a brodę na dłoniach i kichnęła. - no cóż, nic zgoła ciekawszego - powiedziała. podrapała się po jednej ze swoich brwi, a potem odgarnęła wilgotne włosy z mokrego czoła. - a u ciebie? - zapytała, wpatrując się w jego klatę, taką fajno miał! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 17:13 | |
| no ba! chociaż w zasadzie nie nosił jakichś specjalnie pedalskich i obcisłych koszulek, a szkoda. - hm - zastanowił się, przecierając prawe oko. - hm - powtórzył, o ile można to tak nazwać. - chyba muszę ci powiedzieć, że nie zdarzyło się nic, co miałoby jakiś wielki wpływ na moje życie. okej, bo chyba wolał się nie przyznawać doo tego, że jakiś palant zepchnął go ze schodów i biedny cyryl nabawił się wielkiego siniaka na tyłku ;x |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 17:17 | |
| - aha - mruknęła, dając mu do zrozumienia, że słuchała, choć tak naprawdę nie słuchała, bo bardziej skupiona była na przeglądaniu różowego menu i wybieraniu jakiejś dobrej kawy. - co ja mam wybrać? - rzuciła z zakłopotaniem, no bo kto by nie dostał oczopląsu i rozdwojenia jaźni, mając pięćdziesiąt rodzajów kaw do wyboru, nie mówiąc już o tym, że ona nie lubiła kawy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 17:19 | |
| - nie mam pojęcia - wzruszył ramionami, bo jemu to było szczerze mówiąc wszystko jedno, bo on i tak brał lody =c. - to znaczy, bierz co chcesz, mam kartę stałego klienta - pochwalił się. bo w lenôtre robił kiedyś jakiś kurs robienia muffinek i z razem miłą formą do babeczek dostał kartę, koniec historii. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 17:23 | |
| - no to może, jezu, wezmę jednak ciastka - przerzuciła kilka stron menu i znalazła coś dla siebie. - więęęc, chyba często tu bywasz? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 17:25 | |
| - nie, ostatnio byłem tu pół roku temu. cholernie tu drogo. - wystarczy popatrzeć na ceny, kto normalny kupuje kawę za dwadzieścia euro. kiwnął na kelnereczkę o wdzięcznym imieniu delicia i złożył zamówienie. - ale lokal ma klasęęę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 20:27 | |
| - czyli mam się czuć jakoś, hm, specjalnie, że mnie tu zabrałeś? - zapytała, bo gwen była ogólnie całe życie rozpieszczona przez rodziców, nawet swojego psa! i uważała, że wszystko jest dla niej. cyryl też ;x |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 20:31 | |
| - jeśli sprawi ci to jakąś przyjemność,to czemu nie - uśmiechnął się do niej przez stół. okej, chciał jej zrobić dobrze, mówiąc taaaak. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 20:34 | |
| jeszcze długa droga do zrobienia gwen dobrze xdd. a może krótsza niż się wydaje! pochyliła się bardziej do przodu, nieświadomie ukazując swój wdzięczny dekolt, żeby dokładniej przyglądnąć się wzorkom na obrusie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:03 | |
| - gweeeen, masz ładnyyy - podrapał się pod okiem, mierząc jej dekolcik. - noooos - powiedział, po chwili namysłu. przecież nie mógł być aż tak bezpośredni, prawda? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:05 | |
| odruchowo dotknęła swojego nosa, był nawet prosty i w ogóle. kelenrka przyniosła im zamówienie i gwen rzuciła się na swoje ciasteczka. - chcesz? - zapytała, machając mu przed nosem jednym z nich. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:10 | |
| - hm - zamyślił się i popatrzył to na jej ciasteczka, to na swoje lody, z dużą ilością bitej śmietany <3. - nie wiem. a ty chcesz loda? - bo w ostateczności mógł się z nią podzielić. oczywiście tylko tymi waniliowymi, bo były dwie gałki! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:11 | |
| - chcę. możemy się wymienić xd. - zaproponowała, po czym odrzuciła włosy na plecy. ejj, a oni siedzieli naprzeciw czy obok siebie? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:14 | |
| chyba naprzeciwww. - no dobraaaaa, ale zostaw mi trochę malinowych =c - poprosił z nutą desperacji w głosie, bo malinowe lody nieczęsto jadał, a bardzo lubił. podsunął jej pucharek. łaskawy :3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:18 | |
| wzięła właśnie te malinowe, dużą łyżkę, którą wszamała. i miała od tego zimne wargi, więc je oblizała i spojrzała na niego bardzo wyczekująco, posuwając mu ciasteczka. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:23 | |
| - eej, miałaś tych nie jeść!!!!!!! - fuknął obrażony,a nawet zły. bo co to ma być, kurczę blade, on tu jej mówi,żeby nie jadła,a ona co? kopnął ją pod stołem, xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:25 | |
| - tak? - uniosła jedną brew, po czym wzięła następną łyżeczkę, właśnie tych malinowych i skonsumowała malinową gałkę do końca. - mam fajny posmak w ustach - poinformowała go, przełykając lody. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:29 | |
| - pokaż - zarządził, ale nie czekał na nią i nachyliwszy sie nad stolikiem, który całe szczęście nie był jakoś specjalnie wielki i szeroki, jak to bywa w eleganckich knajpach, że para musi się porozumiewać przez posłańców, iii pocałował ją, seksy z języczkieeeeeeeem. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:32 | |
| bardzo filmowo wplotła palce w jego włosy, przyciągając go trochę do siebie, ale tylko troszkę, żeby nie uciapkał koszulki lodami ani ciasteczkami, bo naprawdę chciała je zjeść. - i co, dobre? - zapytała, odsuwając się od niego po 97328798 minutach. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:37 | |
| a on chciał zjeść ją, nawet jeśli miała trochę lodów czekoladowych na policzku. - bardzo - stwierdził, po chwili namysłu, udawanego. wcale nie daletego, że nie potrafił myśleć, była to chwila namysłu raczej teatralna, ju noł. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:42 | |
| - te ciasteczka w sumie byś mógł już spróbować - przypomniała, bo chciała zobaczyć, jak będą smakować, wiesz co mam na myśli ;x. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:53 | |
| - eh, nie dobra - westchnął, bo wcale nie miał ochoty, no ale czego się nie robi, sesese. wziął ciastko, krusząc dookoła, ale nie za to płacą napiwki w wysokości 293384 euro, zeby zbierać okruszki, i ugryzł. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 22:59 | |
| była pedantyczna, więc strzepała okruszki z jego koszulki, dokładniej z klaty i zemdlała ze szczęścia, że jej dotyka xdd. tym razem to ona się nachyliła i go pocałowała, ale te ciasteczka nie były smakowe ;c, hm, jakoś to przeżyła. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 23:05 | |
| nie ma niesmakowych ciastek! nie ugryzł ją w ani jezyk, ani w wargę, ogólnie to był grzeczny a ja idę się kąpać, xd zw. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Wto 13 Maj - 23:08 | |
| okej, jak przyjdziesz, to pewnie już mnie nie będzie xd. za to ona go ugryzła, w górną wargę, tak dla odmiany, bo wszyscy zawsze gryzą w dolną i pomyślała, że miło by było zwiedzić jego apartament/akademik/pokój hotelowy, nie wiem sama. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Nie 18 Maj - 20:27 | |
| on chyba nie ma jeszcze domu, biedaczek! ;d. w każdym razie odsunął się od niej z twarzą, bo całą resztą był wciąż na tym samym miejscu chyba, i zapytał się, czy gwen nie ma ochoty się przejść w jakieś bardziej sprzyjające miejsce. coś bardziej intymnego, si? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre Nie 18 Maj - 20:33 | |
| odparła, że to całkiem dobry pomysł, bo już była tak napalona, że miała ochotę się rzucić na niego przez ten stół, przy okazji go jeszcze połamać, o czym oczywiście nie wspomniała. poprawiła bluzkę i zachęcająco dość wstała.
zacznijjjjjjj! |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: le pavillon elysée lenôtre | |
| |
| | | | le pavillon elysée lenôtre | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |