| Oddział psychiatryczny... | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Sophie perfekt lower.
Liczba postów : 2109 Skąd : NY Związany/a z : Seth'em Twarz : Sara Paxton Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 2 Registration date : 05/08/2008
| Temat: Oddział psychiatryczny... Pią 22 Sie - 12:49 | |
| Ja wolałabym sie tu nieznaleźć | |
|
| |
Moira ko-rek.
Liczba postów : 102 Age : 34 Skąd : Londyn Związany/a z : just alone Twarz : Keira Knightley Wiek postaci: : 18 Registration date : 21/08/2008
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Pią 22 Sie - 18:00 | |
| Tutaj trafiła Moira kiedy już ją ściągnęli z dachu. Przyczepili ją pasami do łóżka | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
Liczba postów : 2109 Skąd : NY Związany/a z : Seth'em Twarz : Sara Paxton Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 2 Registration date : 05/08/2008
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 12:35 | |
| Sophie zapukała w futrynę stojąc jedną nogą w sali. -Mogę? - Spytała chociarz była już przy łóżku Moiry. | |
|
| |
Moira ko-rek.
Liczba postów : 102 Age : 34 Skąd : Londyn Związany/a z : just alone Twarz : Keira Knightley Wiek postaci: : 18 Registration date : 21/08/2008
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 12:35 | |
| Podniosła się na tyle, ile pozwalały jej pasy - Jasne, miło że wpadłaś
/z.w | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 12:37 | |
| Powiedziałam że przyjdę więc jestem - Usiadła sobie na jakimś taborecie białym rzecz jasna który stał sobie koło jakiegoś stolika. - Wszystko w porządku? - Spytałą chociarz wiedziała, że nie za bardzo. | |
|
| |
Moira ko-rek.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 12:41 | |
| - Zależy, co masz na myśli. Mam nadzieję, że wypuszczą mnie na świeta. Ale może po południu będę mogła wstac z łóżka i iść na spacer na terenie szpitala
/jakieś 10 min., muszę obrać pomidory | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 12:44 | |
| -Długo mają zamiar cię tu trzymać? - Spytała unosząc jedną brew.
/Orajt. | |
|
| |
Moira ko-rek.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 12:53 | |
| - Moga trzymać nawet miesiąc. Ale mam nadzieję, że puszcza mnie szybciej. A co u Ciebie? - zapytała
/robimy na obiad pizzę, zaraz mnie zawołają do rwania tymianku, około 5 min. mnie nie będzie | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 12:55 | |
| Rzucam palenie ;P - Wypięła się dumnie xD - Od wczoraj nie zapaliłam! haha! | |
|
| |
Moira ko-rek.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 12:57 | |
| - No to gratuluję! i życzę wytrwałości w rzucaniu - uśmiechnęła się blado
/z.w | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 13:00 | |
| Nie mogli by cię odpiąć!? - oburzyła się - A ty nie mogła byś... zwiać? | |
|
| |
Moira ko-rek.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 13:15 | |
| Spojrzała na nią i w jej oczach pojawił się błysk - Może... Odepnij, mnie, szybko - szepnęła - Spróbuj, może da sie je odpiąć!
/załatwmy akcję szybko | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 13:22 | |
| Sophie zaczęła odpinać Moirę. Jejku udało się. Rzuciła Mojrze jej ciuchy żeby sie przebrała z tej obrzydliwej szpitalnej koszulki. - No to teraz tak, Wychodzimy jakgdyby nigdy nic. | |
|
| |
Moira ko-rek.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 13:24 | |
| Przebrała się za malenkim parawanikiem w kącie sali i powiedziała - No, dobrze, a co jeśli mnie rozpoznają? | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 13:27 | |
| -Moja w tym głowa zeby cie nie poznali - wyjęła z torebki kosmetyczkę i zaczęła swoje działo poczym dodała - A jeśli nawet to chyba umiesz biegać, nie? | |
|
| |
Moira ko-rek.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 13:29 | |
| - tak, nie jestem w tym taka zła. Taniec i bieganie to moje mocne strony - uśmiechnęła się, ale tak, żeby o nie przeszkadzało Sophie w malowaniu | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 13:33 | |
| Kiedy sopihie skończyła malowanie Moiry powiedziała - odkręć się - Wyjęła spinkę i upięła jej włosy. W efekcie wyglądała na 10-15 lat starszą. - Gotowe. - wzięła torebkę. Obie z moirą stanęły w progu. Dla niepoznaki Sophie pomachała do pustego łóżka jakby tam leżała Moira - Wpadniemy jutro, narazie! - I wyszły. | |
|
| |
Moira ko-rek.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 13:36 | |
| Wyszły i były już na korytarzu - No, nieźle, na razie chyba nikt nie zauważył - powiedziała kiedy zbliżały się do wyjścia - Ale uwaga, drzwi na oddział psychatryczny są zamknięte. Ktoś będzie musiał nam otworzyć.
Ostatnio zmieniony przez Moira dnia Sob 23 Sie - 13:39, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 13:39 | |
| -Widzieli że przyszłąm w odwiedziny wcześniej więc nas wypuszczą no nie? Chyba ze wolisz wylecieć zsypem na pościel czy jak to sie zwie, albo oknem? - Podniosła prawą brew i tym samym lewy kącik ust. | |
|
| |
Moira ko-rek.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 13:40 | |
| - Wolę drzwiami. Ale nie wiem dokąd pójdę, jak już się wydostaniemy. Do domu nie mogę, znowu mnie zamkną | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 13:42 | |
| Możesz zatrzymać się u mnie - uśmiechnęła się - I tak dostaje małpiego rozumu sama ze sobą. | |
|
| |
Moira ko-rek.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 14:10 | |
| - To byłoby miłe - usmiechnęła się - Mam nadzieję, że nie będę Ci przeszkadzać | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 14:11 | |
| Nieee, skąd- machnęła ręką | |
|
| |
Moira ko-rek.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 14:12 | |
| - No to dobrze, na jakiś czas zostanę u Ciebie. Tylko musisz mnie tam zaprowadzić - wyszły już z oddziału | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... Sob 23 Sie - 14:14 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Oddział psychiatryczny... | |
| |
|
| |
| Oddział psychiatryczny... | |
|