Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

prywatno apartamento armando.

Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Gość
Gość

prywatno apartamento armando. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: prywatno apartamento armando.   prywatno apartamento armando. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 11:17

- nie przesadzam. naprawdę się martwię, sophie - mruknął do swoich spodni, które niedbale wrzucał do walizki. nigdy nie przykładał uwagi do pakowania ubrań. obciągnął koszulkę i odwrócił głowę w jej stronę - proszę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: prywatno apartamento armando.   prywatno apartamento armando. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 11:24

- jak chcesz - wstała i oparła się brodą o jego ramię, z rękoma na wysokości jego brzucha. obiciągnął xd może będzie lepiej, z tą kliniką, ijo ijo i w ogóle.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: prywatno apartamento armando.   prywatno apartamento armando. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 11:26

- chcę. to znaczy wiesz, nie chcę cię do niczego zmuszać, ale tak będzie lepiej - i niech wrócą już, bo na takie gadanie nie mam weny ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: prywatno apartamento armando.   prywatno apartamento armando. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 11:47

no właśnie, to samo chciałam powiedzieć xd.
- okej, wracajmy już - westchnęła, bo niby było cholernie gorąco, ale nieprawda, bo klimatyzacja nadal działała. złapała jedną z walizek, spakowanych przez armanda xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: prywatno apartamento armando.   prywatno apartamento armando. - Page 2 Icon_minitimeWto 27 Maj - 11:47

i pooooleeeeeeecieeeeeeeeeliiiii. chodźmy do szpita, zaczniiij : *
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: prywatno apartamento armando.   prywatno apartamento armando. - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

prywatno apartamento armando.
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: