|
|
|
| Plaża Maleme | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Plaża Maleme Wto 6 Maj - 11:21 | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Plaża Maleme Pon 19 Maj - 21:40 | |
| okej, seksej, soph ubrana tylko w miły seledynowo-turkusowy strój i przewiewną tunikę chodziła po plaży. właściwie to moczyła nogi do kostek w wodzie. wyglądała całkiem uroczo, jak dziecko kwiatów, czy coś <3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Plaża Maleme Pon 19 Maj - 21:47 | |
| to jedziesz do pobiero, bo nie załapałam?! a armand właśnie wrócił z zakupów, to im robimy dziecko, tak? bardzo dbał o sophie, bo ją kochał i w ogóle. stał na balkonie, opierając ręce na barierce, zupełnie jak papież i obserwował jej drobną sylwetkę. zaraz jednak zdjął mokasyny xd sory, to przez ten scenariusz sendi i ruszył na plażę, szybko mijając schodki te z balkonu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Plaża Maleme Pon 19 Maj - 21:52 | |
| jadę! ale jak nie w śro wieczorem, to w czwartek! a ja nie chcę w czwa, daro </3 okej, zróbmy, będzie śmiesznie. więc zadowolona cała, widząc już go z daleka, zamchała do niego i podbiegła nawet, rzucając się mu na szyję. - hej, nie powiedziałeś gdzie wychodzisz, zaczynałam się martwić - zwierzyła się i pstryknęła go w nos, jezu, dobrze, że nie widziała tych mokasynów xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Plaża Maleme Pon 19 Maj - 21:56 | |
| mój darek kupił sobie mokasyny, ROZUMIESZ?! na szczęście po londą chodził ze mną w normalnych butach. xd - po zakupyy, kupiłem ci coś - posmyrał ją ze dwa i pu raza w nos, swoim nosem i przyciągnął mocno do siebie obejmując w talii i wsuwając ciepłą dłoń w seledynowo-turkusowy strój. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Plaża Maleme Pon 19 Maj - 22:04 | |
| - głupi jesteś cały, wiesz? - by patriszja! roześmiała się i złapała jego dłoń gdzieś w swoim stroju. że nie tutaj, bo to plaża. dzieci i w ogóle. - mhm, a co mi kupiłeś? - wcale nie była materialistką, tylko wydawało jej się to całkiem fajne. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Plaża Maleme Pon 19 Maj - 22:06 | |
| <3 aa, cały głupi <3 aż chce się londyn.........................bez gejowego................................................................to nie chcę ;c uśmiechnął się pod nosem, bo był dumny, stał u jubilera z milion lat, aż rozbolały go stopy. złapał ją za rękę. - zobaczysz, pobawimy się w ciepło zimno - roześmiał się wcale nie perliście, bo nie miał perlistego śmiechu i obejmując ją teraz już tylko jedną ręką w talii, pociągnął, bardzo delikatnie, w stronę domu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Plaża Maleme Pon 19 Maj - 22:21 | |
| ;c - nie jestem w tym dobra - zwierzyła się i wydęła usta, żeby wyszło bardziej wiarygodnie, ale potem uśmiechnęła się, szeroko nawet. podrapała jego dłoń swoimi turkusowymi paznokciami, avatar obok <3. i okej, poszli, zaczniesz. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Plaża Maleme | |
| |
| | | | Plaża Maleme | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|