Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Plaża Maleme

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

Plaża Maleme Empty
PisanieTemat: Plaża Maleme   Plaża Maleme Icon_minitimeWto 6 Maj - 11:21

seksej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Plaża Maleme Empty
PisanieTemat: Re: Plaża Maleme   Plaża Maleme Icon_minitimePon 19 Maj - 21:40

okej, seksej, soph ubrana tylko w miły seledynowo-turkusowy strój i przewiewną tunikę chodziła po plaży. właściwie to moczyła nogi do kostek w wodzie. wyglądała całkiem uroczo, jak dziecko kwiatów, czy coś <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Plaża Maleme Empty
PisanieTemat: Re: Plaża Maleme   Plaża Maleme Icon_minitimePon 19 Maj - 21:47

to jedziesz do pobiero, bo nie załapałam?!
a armand właśnie wrócił z zakupów, to im robimy dziecko, tak? bardzo dbał o sophie, bo ją kochał i w ogóle. stał na balkonie, opierając ręce na barierce, zupełnie jak papież i obserwował jej drobną sylwetkę. zaraz jednak zdjął mokasyny xd sory, to przez ten scenariusz sendi i ruszył na plażę, szybko mijając schodki te z balkonu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Plaża Maleme Empty
PisanieTemat: Re: Plaża Maleme   Plaża Maleme Icon_minitimePon 19 Maj - 21:52

jadę! ale jak nie w śro wieczorem, to w czwartek! a ja nie chcę w czwa, daro </3
okej, zróbmy, będzie śmiesznie. więc zadowolona cała, widząc już go z daleka, zamchała do niego i podbiegła nawet, rzucając się mu na szyję. - hej, nie powiedziałeś gdzie wychodzisz, zaczynałam się martwić - zwierzyła się i pstryknęła go w nos, jezu, dobrze, że nie widziała tych mokasynów xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Plaża Maleme Empty
PisanieTemat: Re: Plaża Maleme   Plaża Maleme Icon_minitimePon 19 Maj - 21:56

mój darek kupił sobie mokasyny, ROZUMIESZ?! na szczęście po londą chodził ze mną w normalnych butach. xd
- po zakupyy, kupiłem ci coś - posmyrał ją ze dwa i pu raza w nos, swoim nosem i przyciągnął mocno do siebie obejmując w talii i wsuwając ciepłą dłoń w seledynowo-turkusowy strój.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Plaża Maleme Empty
PisanieTemat: Re: Plaża Maleme   Plaża Maleme Icon_minitimePon 19 Maj - 22:04

- głupi jesteś cały, wiesz? - by patriszja! roześmiała się i złapała jego dłoń gdzieś w swoim stroju. że nie tutaj, bo to plaża. dzieci i w ogóle. - mhm, a co mi kupiłeś? - wcale nie była materialistką, tylko wydawało jej się to całkiem fajne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Plaża Maleme Empty
PisanieTemat: Re: Plaża Maleme   Plaża Maleme Icon_minitimePon 19 Maj - 22:06

<3 aa, cały głupi <3 aż chce się londyn.........................bez gejowego................................................................to nie chcę ;c
uśmiechnął się pod nosem, bo był dumny, stał u jubilera z milion lat, aż rozbolały go stopy. złapał ją za rękę.
- zobaczysz, pobawimy się w ciepło zimno - roześmiał się wcale nie perliście, bo nie miał perlistego śmiechu i obejmując ją teraz już tylko jedną ręką w talii, pociągnął, bardzo delikatnie, w stronę domu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Plaża Maleme Empty
PisanieTemat: Re: Plaża Maleme   Plaża Maleme Icon_minitimePon 19 Maj - 22:21

;c
- nie jestem w tym dobra - zwierzyła się i wydęła usta, żeby wyszło bardziej wiarygodnie, ale potem uśmiechnęła się, szeroko nawet. podrapała jego dłoń swoimi turkusowymi paznokciami, avatar obok <3. i okej, poszli, zaczniesz.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Plaża Maleme Empty
PisanieTemat: Re: Plaża Maleme   Plaża Maleme Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Plaża Maleme
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: