| Nikt nie jest idealny. | |
|
+6damon desire Sophie marquise delilah paparazzi 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
paparazzi nowość.
Liczba postów : 1 Związany/a z : Twarz : Wiek postaci: : Registration date : 15/09/2008
| Temat: Nikt nie jest idealny. Pon 15 Wrz - 22:17 | |
| hej, misie. mogę przywitać was po dość długiej przerwie, tęskniliście? bo ja nie, sori. dość niewiele pozostało ze starego paryża, aczkolwiek dziś również nie brakuje całkiem śmiesznych & żałosnych wpadek, ale przejdźmy do sedna.
Oh, Butterfly, liczyłam na to, że masz nieco lepszy gust, ale jak widać - przeliczyłam się.
Seth chyba myślał, że jeżeli wykaże się sporym wygimnastykowaniem pomyślimy, że tak samo sprawny jest w łóżku.. Jasne.
Tiiu, zawsze wiedziałam, że masz w sobie coś z faceta, teraz już nawet wiem co.
Quarelle, cóż to za tajemniczy mężczyzna? Ciekawe co na to Noah..
Skoro już o Noahu mowa.. Jesteś uroczy, ale mógłbyś się czasem umyć.
Ładne wdzianko, Apollo. Hm, ta.. żartowałam.
Chciałam jeszcze chwilę poświęcić nowej modzie, która powoli wkracza również do Paryża, a mianowicie robienie sobie nagich, półnagich, lub chociaż dość perwersyjnych zdjęć.
Na czele stoi oczywiście Anne. Jestem w posiadaniu całkiem sporej kolekcji tego typu fotografii.. Nie łudź się, że nie ujrzą światła dziennego.
Drugie miejsce śmiało możemy przyznać Carmelli "Wielki Tyłek". Obrzydzające.
..I ostatnie miejsce na podium w pełni należy się Gracielli! W czerwonym raczej ci nie do twarzy, no cóż.
Miejcie się na baczności, a teraz przepraszam; pośmieję się z was jeszcze chwilę i ruszam do klubu. Ja się przynajmniej bawię & nie siedzę ciągle w domu, tak jak wy. Do następnego razu buzi. | |
|
| |
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: Nikt nie jest idealny. Pon 15 Wrz - 23:05 | |
| perfidnie wyśmiała karmele... | |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Nikt nie jest idealny. Pon 15 Wrz - 23:21 | |
| | |
|
| |
Sophie perfekt lower.
Liczba postów : 2109 Skąd : NY Związany/a z : Seth'em Twarz : Sara Paxton Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 2 Registration date : 05/08/2008
| Temat: Re: Nikt nie jest idealny. Wto 16 Wrz - 9:31 | |
| Usmiała sę z setha który wyglądał jak zwinięty żelek. | |
|
| |
desire these shoes suck
Liczba postów : 2193 Skąd : paris baby ! Związany/a z : paolo, si. Twarz : sveva alviti Wiek postaci: : 18 Registration date : 10/08/2008
| Temat: Re: Nikt nie jest idealny. Wto 16 Wrz - 16:01 | |
| uśmiała się z wszystkich a szczególnie z carmelli, bo to jednak obrzydliwe. | |
|
| |
damon stół z powyłamywanymi nogami
Liczba postów : 1627 Skąd : nyc, yep. Związany/a z : karmę,o. Twarz : jamie strachan Wiek postaci: : 20 Registration date : 17/06/2008
| Temat: Re: Nikt nie jest idealny. Wto 16 Wrz - 18:24 | |
| śmiał się ze wszystkich, a w szczególności z carmelli, bo się chłopak nie mógł opanować xd | |
|
| |
Graciella cipcia
Liczba postów : 790 Skąd : Pariiis Twarz : Simone Simons Wiek postaci: : 18 Registration date : 31/08/2008
| Temat: Re: Nikt nie jest idealny. Wto 16 Wrz - 18:25 | |
| W kafejce internetowej w hotelu przejrzała zdjęcia, na samym końcu swoje własne, roześmiała się widząc komentarz i pomyślała że wcale nie wygląda tak źle, jak to sugeruje paparazzi. "Może nie lubi czerwonego" - pomyślała na koniec | |
|
| |
susanne pozdrawiam mamę.
Liczba postów : 648 Skąd : parii Związany/a z : danielem Twarz : devynne scilingo Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 3 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: Nikt nie jest idealny. Wto 16 Wrz - 18:32 | |
| susanne przeglądała serwery z plotkami i innymi duperelami na swoim maku mając nadzieję, że może to podniesie jakoś wskaźnik jej dobrego samopoczucia, który teraz znajdował się na zerze, jeśli wręcz nie miotał się gdzieś przy wartościach ujemnych. jednak nawet zdjęcie gracielli wyglądającej jakby miała 90734534656 lat i jeszcze trochę nic nie zmienił. /a zdjęcie carmelli mi się nie wyświetla :c | |
|
| |
Frances krakersik.
Liczba postów : 316 Skąd : Barcelone Twarz : Cintia Dicker Wiek postaci: : dziewiętnaście Registration date : 24/08/2008
| Temat: Re: Nikt nie jest idealny. Wto 16 Wrz - 18:41 | |
| wyciągnęła orientacyjnie swojego sidekicka i wystukując strony plotkarskie, przeglądała to i owo, naśmiewając się z sutka anne.............. /serio mnie śmieszy ten sutek mirandy xd a zdjęcie carmelli też mi się nie wyświetla :c | |
|
| |
susanne pozdrawiam mamę.
Liczba postów : 648 Skąd : parii Związany/a z : danielem Twarz : devynne scilingo Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 3 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: Nikt nie jest idealny. Wto 16 Wrz - 22:35 | |
| | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Nikt nie jest idealny. Sro 17 Wrz - 17:37 | |
| przeczytała wszystko i pooglądała. pośmiała się trochę | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nikt nie jest idealny. | |
| |
|
| |
| Nikt nie jest idealny. | |
|