| l'actu skateboardistique | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: l'actu skateboardistique Pon 5 Maj - 21:04 | |
| | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
Liczba postów : 407 Age : 33 Skąd : pariiiiiiis Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:01 | |
| przyjechała na rowerze, nie żeby zamierzała skakać i jakieś dziwne rzeczy na nim robić, ale zmęczyła się i zrobiła tu postój xd | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:03 | |
| jeździł na desce, bo akurat mu się nudziło i była pogoda. w skutek nieszczęśłiwego wypadku upadł i potłukł sobie jeden z jego pięknych pośladków. |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:05 | |
| - ojezu! - krzykła, mógł się zabić, byłaby świadkiem, posądziliby ją, dostałaby dożywocie xd. to podbiegła do niego - nic ci nie jest? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:08 | |
| troszkę się zdenerwował, swoim upadkiem oraz tym faktem, że upadł na oczach kogoś. podniósł głowę w górę i spojrzał na a. ze zmrużonymi oczami, bo słońce świeciło od tamtej strony. - nieee, chyba nic - powiedział, podnosząc się niezgrabnie. |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:10 | |
| - mhm, ojezu, to dobrze - uśmiechła się do niego, najładniej jak umiała, bo on też był ładny xd. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:15 | |
| przez chwilę wpatrywał się w nią, z zakłopotaniem drapiąc się po głowie, po czym przypomniał sobie, że fajnie by było podnieść swoją deskę, więc czym prędzej to zrobił, jedną ręką masując się po tyłku, bo go bolał ;c. - już mi odeszła ochota na jazdę - oświadczył, nieco zmieszany. |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:17 | |
| - mhm, rozumiem - pokiwała główką, tak ze zrozumieniem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:19 | |
| - ale ty jesteś rowerem - zauważył trochę nieskładnie, kiedy z trudem oderwał od niej wzrok, bo no cóż, ładne miała ramiona, nawet nie kościste. |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:21 | |
| - mhm, tak, ale ja się tez już zmęczyłam jazdą, w sumie - on miał fajne włosy, taka krótka refleksja. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:22 | |
| jasne, że fajne. - może usiądziemy? - zaporponował, lecz po chwili jednak przypomniał sobie, że tyłek mu odpadnie. - albo nie, postójmy. och, mmm, lepiej przejdźmy się, okej? bo ja też się zmęczyłem. - skłamał, choć nie był zbytnio zmęczony. |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:25 | |
| - hm, okay - to szli, cnie - jestem antoinette - podała łapkę, ale tak nieśmiało, hehe. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:28 | |
| uścisnął jej rękę, uważając, żeby jej nie pobrudzić swoją, no bo przecież upadł itd. - sergio - odparł, uśmiechając się jednokącikowo. - mieszkasz tu? - zapytał, bo zawsze był ciekawski. |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:31 | |
| - tak, już chyba jakiś rok. a ty jesteś chyba nowy? - uśmiechła się, znowu! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:32 | |
| - ehe, przeprowadziłem się tutaj z finlandii - pochwalił się i zabłysnął swymi zębami, które ostatnio wybielał. - czuję się kompletnie obco - wyznał szczerze. |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:38 | |
| - hm, finlandia, ciekawie. powiedz coś po finsku! - xddd - też się tak czułam, ale teraz mam wrażenie, że znam to miasto jak własną kieszeń. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:40 | |
| - och, ojoj, zapomniałem, że muszę zrobić pranie! - przypomniał sobie nagle ;x. - zobaczymy się jeszcze kiedyś, cnie? napiszę esa - jaaasne. - i daję swój numer i wogle pa. i poszedł w stronę słońca, papa. |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: l'actu skateboardistique Sro 14 Maj - 19:43 | |
| - paa - pomachała za nim. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: l'actu skateboardistique | |
| |
|