Witam was kociaki. Słońce, dużo słońca! Nie ma czasu na plotki, kiedy trzeba iść do kosmetyczki, fryzjera i stylisty. To w końcu maj, wszystko kwitnie, nawet miłość i seks również.
Olivier & Cintia
To jakże wzruszające, ale to podobno koniec ich związku. Wszystko zaczęło się od felernej, zbiorowej, zaznaczam zbiorowej zdrady O & S, a następnie C & D, na ognisku z okazji wiosny, czy jakiegoś innego ciekawego wydarzenia. Sąsiedzi O i C, słyszeli, że odchodzi i odszedł. Ale chyba niezbyt długo się przejmował, bo nazajutrz widziano go z S. Żeby się w tym nie pogubić, trzeba ukończyć co najmniej pięć certyfikatów i mieć dwa dyplomy z Sorbony i mówię serio. Także nie będziemy się dłużej nad tym rozwodzić, C i tak pewnie sobie znalazła pocieszyciela, od łóżka.
Savannah & Aaron
To związek bardzo dziwny, prawie że platoniczny. S nakłamała A, że ma siedemnaście lat, a ponoć dopiero ukończy czternaście, hm? To JESZCZE pedofilia. I nie wiem dlaczego S znalazła sobie o dziesięć lat starszego nudziarza, skoro wokół, NAWET w jej szkole tyle seksownych tyłeczków. Pewnie poleciała na gruby portfel A, bo jak wiemy ma dużo pieniędzy i kancelarię. Kto by nie chciał faceta z kancelarią? To nawet trochę obrzydliwe, A czy nie czujesz się jakbyś pieprzył się ze swoją no, córką? Mimo wszystko strasznie ich lubię. Pieprzą się na ławkach, krzesłach, w kancelarii, rzygają, liżą się, a nawet posuwają się do robienia palcówek w miejscach publicznych, nawet bardzo publicznych. Buziaczki.
Juliette & Mitchell & Kristin
Gdyby nie to, że on ma w sobotę urodziny, pewnie nawet bym go nie znała. Nie wiem czy są parą, ale się POCAŁOWALI, a patrząc na nich to cholernie dużo. Wszystko zaczęło się od poznania w jakimiś banalnym miejscu, zapewne park, czy coś innego. J udawała, że biega, a M przypadkiem na nią wpadł. Ale to jak zwykle. Chodzą po parku, restauracjach, kawiarniach i… rany, znają się już tydzień, T Y D Z I E N, a on jeszcze jej nie przeleciał. Dramat. Nie pomijając faktu, że jeszcze kilka dni wcześniej M i K, lądują w łóżku, a właściwie to na kanapie w mieszkaniu S. M, kochaneczku jak to jest? J czy K? A może obie? No ja bym brała.
Diego & Maia & Di & […] & Madison
Nie to co taki D, który przeleciał cały Paryż, razem ze znaną już w świecie i wszechświecie dziwką D. Ktoś mógłby się zastanawiać po co im taki wielki dom, na dwie osoby, ale ja już ich rozgryzłam : będą zapraszać znajomych i organizować dzikie orgie w każdej ze swoich sypialni. Znacie mój numer, co nie?
Hilcia & Viki
H wszyscy znają, ale V to ten słodziak nowy. Zdaje mi się bardzo samotna, skoro szuka pocieszenia u boku H. Podejrzewa je się o związek homoseksualny, hm? Zastanawiający jest tylko fakt, dlaczego H przez długi czas ma chłopaków. To pewnie tylko taka przykrywka, ale ja wam mówię, że nie ma się czego wstydzić, to Paryż, a Paryż kocha nie tylko dziwki i gejów, lesbijki również!
Josephine & Hipolito
Niebawem ślub. Czyli nuda.
Seth & Cinnamon
S, tak ten seksowny, seksowny, SEKSOWNY S i jego kochanka numer 83763563563, grają w chwilę szczerości? Chwilę prawdy? Nie ważne, grają zupełnie szczerze w Le Sunside. Oczywiście przy jego stoliku, za jego pieniądze. Zastanawiam się, czy C nie jest kolejną napaloną gówniarą, która chce leci tylko i wyłącznie na jego portfel? Chociaż nie to przecież S, więc raczej niemożliwe. W każdym razie są śmieszni, oboje, C może trochę bardziej, chociaż każdy byłby nieco zawstydzony w jego obecności, no nawet ja. Rzucają ubraniami, szkoda, że nie tańczą na stole, NAGO, bo polubiłabym ich jeszcze bardziej. Potem dochodzi do zbliżenia, w Ritz, ale chyba tylko jakieś harce nago, czekamy na coś dzikiego, hr.
Bourbon & Caprice
Dzieciaczki, nie wiem, kto was pokrzywdził tak głupimi imionami, ale nawet zaczynam się cieszyć z tego, że jestem na tyle wspaniałomyślna i używam skrótów. W każdym razie nie każcie mi pisać tego jeszcze raz. Ktoś mówił coś o ślubach? B i C, twierdzą, że nie chcą brać żadnego ślubu, huhu, jasne zobaczymy co zrobicie jak urodzicie, to znaczy jak C urodzi. Nie należę do osób, które mają wtyki u szatana i nie potrafię, NIESTETY, przewidzieć przyszłości, ale coś mi tu śmierdzi, to na pewno dzidziuś. C nie wydaje się być najlepszą partnerką do łóżka, a ja chętnie cię odwiedzę B, tylko zamknij E w szafie, bo to ją zgorszy. Aha, C ma brzydkie szpilki, Marc Jacobs, zeszły sezon?
Summer & Nate
Kiedy wszyscy myślą, nawet O, który wybacza C 865776 razy, że N to tak zwana cipa, on, po długiej jakże pasjonującej rozmowie z S, zdradza ją. Tak, tak właśnie on, właśnie ją. Ta wieść podburzyła nieco nawet niebiosa, bo to trochę jakby dziwne? S rozpacza, strasznie rozpacza, rzuca ogórkami kiszonymi po mieszkaniu, wyrywa włosy, sobie nie B. Niektóre z was nie rozumieją, że jeden seksowny tyłek facetowi nigdy nie wystarczy, a N to niestety tylko facet. Nie chcę zapeszać, ale N i S pewnie się pogodzą, jak O i C, ale na razie jest hot.
Irja & Rich
Siostra marnotrawna A, zostaje porwana? Zgwałcona? Coś w tym rodzaju, w każdym razie w I, pojawiają się wyrzuty sumienia, ale ja w to nie wierzę. Pewnie chce udowodnić R, że nie jest tak naiwna, bo pewnie nikt jeszcze nie słyszał o tym, że R, zdradził ją z S, sprzątaczką. Śmiesznie, śmieszne bardzo śmieszne. Jak I umrze będzie całkiem ciekawie!
Life In Paris
Blaise chce być jak Roberto i podrywa każdą napotkaną dziewczynę, ale na razie mu nie wychodzi, bo żadnej jeszcze nie przeleciał. Chyba, że liczyć Alexię, ale to nie dziewczyna, tak mówią! Armand i Sophie, mają orgazm kiedy się spotykają, aha, w porządku. Książe Matthew i Latisha, kupują sobie prezenty, czy ona jemu. Eleonore i Robbie piją kawę w jego pokoju, nuda, nuda, NUDA.
No stress, dzióbki, do następnego.
PLO.