| Hilary Howk | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Hilary Howk Pią 9 Maj - 21:43 | |
|
Ostatnio zmieniony przez hilary-h dnia Pią 30 Maj - 16:08, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Hilary Howk Pią 16 Maj - 21:33 | |
| Hilary, a wiesz, właśnie myślałem o Tobie! To były bardzo dobre myśli, w każdym razie. Hm, nieważne. Co z Himalajami? xD
Oleeeeeek. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Hilary Howk Pią 16 Maj - 23:41 | |
| oczywiście, że miłe! jestem bardzo dobrze przysposobiony, gdyby zrobili mnie w simsach to miałbym wszystkie punkty osobowości na maksa. wiesz, myślę, że dzisiaj już nieaktualne, ale mogę załatwić bilety samolotowe na jutro, hm, powiedzmy, że na siedemnastą? osiemnastą?
olek.
/booo o piętnastej spowiedź, a w niedzielę bierzmo więc wiesz ;d |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Hilary Howk Pią 16 Maj - 23:50 | |
| oł, okej. gdzie jedziesz, więc, hilary?
olek. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Hilary Howk Sob 17 Maj - 0:03 | |
| jasne, w porządku, baw się dobrze czy coś. całujęę!
olek. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Hilary Howk Pią 23 Maj - 13:43 | |
| Hej Hilary...piszę bo nie wiem czy cię głowa nie boli. Mnie boli, o i jeszcze piszę bo ja mam twój numer, a ty mojego nie masz, sle teraz już masz. To jest pokićkane, ale trudno. Nie nudzisz się czasami?
Viki. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Hilary Howk Pią 23 Maj - 13:57 | |
| A jeszcze nie wiem, ale wydaje mi się, że niedługo coś wymyślę. Jak wymyślę to cię powiadomię. Chyba idę na jakąś kawę. Idziesz ze mną?
viki | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Hilary Howk Pią 23 Maj - 14:01 | |
| Właściwie to już jestem w kawiarni. Cafe de Flore czy cuś. Nie wiem dokładnie bo mi się litery rozmazują.
V. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
Liczba postów : 219 Age : 32 Skąd : Japan Nastroj : c'mon baby ;) Związany/a z : samotnością. Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: Hilary Howk Pią 23 Maj - 16:23 | |
| Hej. Może masz ochotę na kawę ?
Chłopak z kawiarni. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
Liczba postów : 219 Age : 32 Skąd : Japan Nastroj : c'mon baby ;) Związany/a z : samotnością. Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: Hilary Howk Sob 24 Maj - 20:06 | |
| Ach, przepraszam, nie przedstawiłem się. Na imię mi Philip To teraz skoro już znasz moje imię, to wybierzesz się ze mną na kawę ? Philip. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 25 Maj - 17:24 | |
| Ach, właściwie to chętnie. Opowiesz mi czy ten chłopak z kawiarni się do ciebie odezwał. Jestem bardzo ciekawai w ogóle to mnie już głowa nie boli i fajnie jest.
V.
/300 post... | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 25 Maj - 17:31 | |
| | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 25 Maj - 20:56 | |
| Jutro, 18:00. Chez flores. Ok ? Philip. | |
|
| |
radwan patrycjusz.
Liczba postów : 410 Age : 33 Skąd : nowa zelandia........... Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: Hilary Howk Czw 29 Maj - 0:01 | |
| jakże miło, że piszesz! pamiętasz o naszym spotkaniu?
radwan ;3 | |
|
| |
radwan patrycjusz.
Liczba postów : 410 Age : 33 Skąd : nowa zelandia........... Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: Hilary Howk Czw 29 Maj - 0:11 | |
| hm, wybeiraj miejsce. ja się dostosuję.
radwan. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: Hilary Howk Czw 29 Maj - 23:10 | |
| Ahh... co do kawy, to nie szkodzi Może spacer ? Philip. | |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Hilary Howk Pią 30 Maj - 17:42 | |
| wydaję mi się, że ma mam. gdzie, jak, o której, kiedy? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 2:12 | |
| lit lounge. jutro. czuj się zaproszona! całuję, est |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 13:46 | |
| Hilary jak tam? Byłaś wczoraj na imprezie? Ja nie byłam, byłam troszkę zajęta.
Viki. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 13:54 | |
| A nic takiego. Nudziłam się i tyle. Miałam wczoraj przyjść, ale nic z tego nie wyszło. Mówisz, że nudno było? To się cieszę, że nic nie straciłam. Może się spotkamy gdzieś na kawie?
Viki. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 14:01 | |
| Może café des 2 moulins?
Viki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 15:25 | |
| kupiłem ci w chorwacji czekoladę, ale to był długi dzień i zostało same pazłotko. ;<
teoś. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 15:36 | |
| okej, możemy je razem wyprostować.
teoś |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 15:48 | |
| bo to z czekolady! oczywiście że pogniecione :c |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 16:23 | |
| A co? Miting dzisiaj tak? Nie nie idę. Nikt mnie nie zaprosił Gdyby mnie zaproszono to bym przyszła, ale tak to przecież nie pójdę jak mnie ktoś nie zaprosił. Nie jestem świnią. Viki. PS.Sorry, że tak przedtem szybko zwiałam. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 16:32 | |
| Też o tym myślałam. Ale mówi się trudno, może być może mnie jeszcze zaproszą, ale wątpię.
V. | |
|
| |
Roberto rodzynek.
Liczba postów : 253 Age : 35 Skąd : Stary Paryż. Hobby : muzyka. Nastroj : oczarowany. Związany/a z : ona. Twarz : Richie. Stringini. Wiek postaci: : 19 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 18:46 | |
| esemesek.
Dzięńdobry razej dobry wieczur Hil .
co porabiasz ? :?
Roberto. | |
|
| |
Roberto rodzynek.
Liczba postów : 253 Age : 35 Skąd : Stary Paryż. Hobby : muzyka. Nastroj : oczarowany. Związany/a z : ona. Twarz : Richie. Stringini. Wiek postaci: : 19 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 19:04 | |
| esemesek.
A jest nauczyciel wasz w pobliżu , bym wpadł no. pogadać :p
Roberto
// fakt. | |
|
| |
Roberto rodzynek.
| |
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 19:15 | |
| esemesek. trudno pa. mam nadzieję że cię jeszcze zobacze .
roberto. | |
|
| |
sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 22:11 | |
| zostawiłaś u mnie torebkę, ciesz się, że nie jestem żadnym kradziejem, bo po torebce byłoby kuku, co u radwana? cholernie śmiechowe to imię. | |
|
| |
sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 22:18 | |
| to masz siłę, żeby sobie po niego wpaść, piczka chce się z tobą przywitać i w ogóle tęskni za tobą. mogę ci ją nawet odsprzedać, jeśli chcesz? nawet za dwa pięćdziesiąt w zestawie z jajkami. powiedz, że chcesz. buziaczek, saszi. | |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 22:36 | |
| to ja ci przeszkadzam? przepraszam, że ci przeszkadzam. to wpadnij jak będziesz miała czas, bo piczka mi rzwędzi za uchem, że mam cię pozdrowić, bo ona mówiąca jest. od dzisiaj. to miłej nauki mogę życzyć? fajny w ogóle ten psor? sasz. | |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: Hilary Howk Nie 1 Cze - 22:50 | |
| tak? no więc ja się cieszę, bo nudzę się przeogromnie, ale skoro nauczyciel jami, to chyba nie powinnaś tak za bardzo kuć? xD | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: Hilary Howk Pon 2 Cze - 19:40 | |
| Hil, może urwiemy się gdzieś sami ?
Philip. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: Hilary Howk Pon 2 Cze - 19:43 | |
| Wiem, że jej nie zostawisz. Ale wieczorem, taak, późnym wieczorem, może pójdziemy na spacer, co ?
Philip | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: Hilary Howk Pon 2 Cze - 19:53 | |
| Ok To umówimy się kiedy indziej Kiedy tylko będziesz mieć wolny czas Philip. | |
|
| |
Ashley pierwsze ostrzeżenie - nie pisz idiotyzmów w wizytówkach.
Liczba postów : 128 Registration date : 12/05/2008
| Temat: Re: Hilary Howk Pon 2 Cze - 23:01 | |
| hej. czemu sie wgole nie odzywasz? | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Hilary Howk Sro 4 Cze - 17:59 | |
| Cze. Co tam? Byłaś w Lit Louge?
V. | |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: Hilary Howk Wto 17 Cze - 8:00 | |
| a kiedy byś chciała? ja jestem wolna, piczónia też, tak w ogóle co u ciebie? busi na mokro, sasz. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Hilary Howk Wto 17 Cze - 9:22 | |
| / przecież hilary ha nie żyje. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Hilary Howk | |
| |
|
| |