Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

miszęlki.

Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 18:41

- nie wiem, sprawdzałem, dokąd poszłaś - odparł, wyjmując szkalnkę z jej ręki. napił się nawet trochę i odstawił sok na blat, po czym sam na nim usiadł.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 18:45

- uciekłam - uśmiechnęła się krzywo i poszła do łazienki, musiała przecież zapakować kosemtyki, to chyba najtrudniejsze zadanie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 18:50

a on wrócił do sypialni i ustawił właśnie przy drzwiach frontowych dwie pełne walizki, które na pewno nie były lekkie. usiadł na podłodze, opierając się plecami o ścianę i dysząc po przenoszeniu tych walizek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 18:53

ona również wróciła, ale po jakimś czasie, niosąc 96586868 kosmetyczek, ale to dopiero połowa. rzuciła to wszystko na łóżko i usiadła na nogach, przed nim. oparła łokcie na jego kolanach i uśmiechnęła się.
- pakowanie jest strasznie męczące.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 18:56

- wiem - przyznał jej rację i przyciągnął ją do siebie, po czym pocałował miękko w dolną wargę. - ale to już chyba wszystko? - zapytał, głaszcząc ją po plecach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 18:58

opadła więc gdzieś tam pomiędzy jego kroczem i oparła głowę na jego twardym ramieniu. zastanowiła się chwilę.
- jeszcze balsamy, kremy i szampony - poinformowała go - aha i spodnie, no i buty. o torebkach też mam wspomnieć?
uśmiechnęła się niewyraźnie i pocałowała go w brodęł.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 19:02

- o jezu - jęknął w jej włosy. - masz tego niesamowicie dużo - stwierdził. - może weź tylko te najpotrzebniejsze rzeczy, przecież mam szampon w domu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 19:04

- nathan, ja nie pracuję jako sprzątaczka. i zdecydowanie nie moge pachnieć męskim szamponem. ty możesz - nachyliła się nawet i powąchała jego włosky z uśmiechem, przeciągając potem nosem po jego szyi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 19:09

- nie jest aż tak męski - powiedział, wzruszając ramionami. - a poza tym sprzątaczki są seksowne, hm. - już wyobrażał sobie jej reakcję xddd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 19:11

spojrzała na niego raczej dziwnie, bo o ile dobrze pamiętała, te sprzątaczki w szkole wcale nie były seksowne i odsunęła się od niego, na myśl, że z jakąkolwiek mógł się pieprzyć i poszła do łazienki pakować szampony.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 19:15

zdecydował więc, że może najlepiej dla niego będzie się nie odzywać i poszedł do jednej z szaf, trafił akurat na spodnie, które zaczął wrzucać do walizki. sprawdził oczywiście rozmar, tak na przyszłość, żeby móc porównać miszęl za dziesięć lat z tą oto teraźniejszą.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 19:17

a co będzie za dziesięć lat?
wróciła z kolejnymi kosmetyczkami, wrzuciła do toreb buty i klasnęła w dłonie.
- to chyba wszystko - oznajmiła z wielką ulgą.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 19:22

miszęl przytyje po urodzeniu dziesięciu dzieci, może dziewięciu xd.
- to wspaniale, że wszystko. cztery torby - oznajmił, zastanawiając się, jak to zniesie na dół. objął ją ramieniem i pociągnął w stronę sypialni, czytaj: łóżka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 19:26

miszęl przez chwilę rysowała ludziki i te wszystkie, na nathana torsie, by zaraz przewrócić go na plecy i pocałować, zupełnie żarliwie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 19:29

wymamrotał coś mało zrozumiałego w jej usta, ściągając swoją najnowszą koszulkę i przyciskając ją do siebie.
- wolę jednak stewardesy od sprzątaczek - uśmiechnął się nieznacznie, jednokącikowo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 19:31

- to dobrze, raczej - zamachała do niego wesoło rzęsami i usiadła na jego brzuchu okrakiem, by teraz wylizać mu wargi, mru.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 19:34

ścisnął ją za pośladki i roześmiał się nieperliście.
i idęęę, bo mi się wena kończy i uczyć się muszę, paaa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 19:36

pa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 20:41

poprawiła się i dobrała do jego rozporka, mru. zaraz znajdę wenę!!!! obiecuję.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 20:47

- ładny sufit - stwierdził, oglądając sobie przy tym jeszcze wszystkie ściany i widoki za oknem. w końcu jednak przeniósł wzrok na miszęl, żeby się nie zdenerwowała, że na nią nie patrzy czy coś. zdjął z niej bluzkę, chyba że może napisałam przypadkiem, że już zdjął wcześniej, nie wiem, w każdym razie bluzka została zdjęta. - masz stringi z rozcięciem w kroku? - zapytał, uśmiechając się z nadzieją w oczach.
bo nadzieja umiera ostatnia! xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 20:49

- nie pamiętam - pokazała mu język, stopami zsuwająć spodnie, tu in łan, conie. pocałowała go gdzieś w okolicach pępka, by zaraz zsunąć bokserki, ze snupim <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 20:52

a czyje spodnie zsunęła?
- to ja lepiej sprawdzę, czy mają rozcięcie - poinformował ją i włożył dłoń między jej nogi, okazało się jednak, że nie mają. - eeej no, ja się nie zgadzam! - zaprotestował, machając nad głową jej stanikiem w trygryski, którego przed chwilą ją pozbawił.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 20:54

jego. nawet teraz zsunęła jego bokserki, odgarnęła włosy z czoła. nachyliła się jakos tak krejzolsko i uśmiechnęła się przygryzając malinowe wargi. no i ten, wylizała mu, czekaj sprawdzę w zeszycie od biologii, okej wylizała mu członka, nie lubię strasznie tego słowa, przygryzając nawet lekko, mru.
Powrót do góry Go down
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 20:57

/jego męskość!
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 20:59

też nie lubię tego słowa, ani podobnych mu słów, ani synonimów, no nie lubię!
aż wierzgnął nogą z podniety i z tego wszystkiego prawie spadłby z łóżka, ale w ostatniej chwili złapał się za ramę i podciągnął.
- jezuuuu, nie mogę się doczekać, aż z tobą zamieszkam! - powtórzył poraz setny, nawet samego siebie utwierdzając w tym przekonaniu. ściągnął jej galoty i przeczołgał się w jakiś dziwny sposób na nią.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:15

- mhm, ja też - mruknęła do jego ucha, które zaraz, dumna z siebie xd przygryzła. poprawiła się nawet i zrobiła mu malynkę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:19

a w wyznaniach gejszy był fragment o tym, że węgorze poszukują niezamieszkanych jaskiń, hyhy.
...więc jego węgorz wślizgnął się w jej jaskinię, niestety zamieszkaną i w tym momencie umarłam ze śmiechu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:22

oboże, proszę nie pisz więcej takich rzeczy, bo marzenka się na mnie dziwnie patrzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xdddddddddddddddddddddddddddd zesikam się zaraz ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okej, spoko, już, jestem, spokojna, semih, pozdro. miszęl przywarła do niego całym ciałem, chcąc więcej, a ustami do jego szyi, pachnącej i wysunęła bijoderka w przód.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:25

ja się popłakałam, ale sorry xd.
więc wszedł w nią głębiej, całując ją gdzieś mniej więcej w okolicach szyi i poruszył się w niej szybko, łapiąc ją za pośladki i przyciskając do siebie, rządny głębszych doznań, co oczywiście miało swój efekt w postaci extasy, się znaczy ekstazy, mam kosmate myśli <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:28

ja też, przez ciebie </3 xd
okej, przechodziła, wcale nie na drugą stronę ulicy, tylko ogromnie przyjemne wzniesienie, jęcząc w jego ramię, raczej głośno i wbijając paznokcie w jego plecy, drapiąc je może również, ale jak mniemam, w takich momentach tego się nie odczuwa. nawet coś mu, napisałam mó, xd powiedziała, ale to nie miało żadnego sensu, że jej słowa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:31

- cooooo ooo ooo? - wydyszał w jej ucho, które za chwilę deliktatnie przygryzł, ale nie tak jakoś za mocno, żeby potem jeszcze miała miejsce na kolczyki. i, jak to się mówi, przyspieszył, przyspieszyyyyyył i taaa, META! xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:33

ojej, krejzi bardzo piszesz : 3333
opadła na jakieś wielkie poduszki obok, dysząc ciężko i głaskając nathana po brzuchu.
- już nic.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:37

mam dziwny humor, w ogóle to hormony mi odbiły, płaczę bez powodu xd.
- aha - mruknął, zsapany i w ogóle zdyszany, ojej, odłączyłam klawiaturę! ale już mam, już mam, kabelek w dziurkę i te sprawy. wziął ją za rękę, tą którą głaskała jego brzuch, akurat nie miał ochoty na głaskanie jego brzucha. pocałował tylko wnętrze jej dłoni i ostatni raz westchnął bardzo ciężko, zmęczony jak po... seksie?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:39

no brawo.
uśmiechnęła się do niego i wstała, w ramach poszukania swoich majtek, to jest stringów, aha. i nawet je ubrała, razem ze stanikiem i opadła na brzegu łóżka obok niego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:43

a on wsunął bokserki na tyłek, były właśnie pod ręką, inaczej to by dupy nie ruszył. przesunął ręką wzdłuż jej kręgosłupa, prawie że aż między pośladki i pocałował ją w łopatkę, obejmując ramieniem.
- następna sesja będzie już u mnie, a raczej u nas - powiedział w niebo wzięty, jak maryja panna, ale nie mieszam jej do tego, bo nie wypada xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:45

no raczej, wiesz ja się do bierzmo przygotowuję, jutro mam spotka.
- zobaczymy - przygryzła lekko dolną wargę, machając do niego brwiami, całkiem uszczęśliwiona. ubrała się nawet całkiem i cmoknęła go w usta, ya - jak ja bez ciebie wytrzymam w poniedziałek? - przewróciła oczami, morderczo niezadowolona myślą poniedziałku bez nathana.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:49

też mam jutro xd.
- nie wiem, możesz się pomasturbować przy moim zdjęciu - doradził jej wspaniałomyślnie ze złośliwym uśmieszkiem, pochlebiając samemu sobie i odgarnął włosy z jej karku, który zaraz pocałował ze trzy razy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 21:55

- o tak, z pewnością przy ośmiuset pasażerach, hm - zamrugała do niego oczami, po czym wstała, przyglądając się walizkom - poza tym niektórzy pasażerowie są zupełnie przystojni, pomieszczenie dla stewardess wygodne, koleżanki mogą mnie zastąpić, conie - usmiechnęła się łobuzersko zupełnie, opadając chudym tyłkiem na jednej z walizek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 22:11

- haha, bardzo śmieszne - odparł z iroinią, krzywiąc się lekko na myśl o miszęl z jakimś pudzianem czy kimś równie innym niż wszyscy. wciągnął na siebie spodnie, rurki czarne, zapiął też pasek i udał obrażonego, właściwie to się obraził.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 22:12

widziałam pudziana na lotnisku w londynie xd
- oj, żartowałam tylko - powiedziała, bo to było śmieszne raczej dla niej i teraz złapała dwie swoje walizki, było prawie jak pudzian!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitimePon 19 Maj - 22:18

ta jasne, oczywiście, jak pudzian. nathanowi dostały się te jej cięższe walizki, ale nie narzekał, w ogóle to się nie odzywał, bo wciąż był urażony jej pomysłowością i w ogólę to męskiej dumy się nie krzywdzi, zwłaszcza po robieniu sobie dobrze ;x. jakoś wydostali sie z jego mieszkania, sratata, firma przewozowa, no ja cię kręcę i możesz zaczynać tam u niego, hrrr.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

miszęlki. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: miszęlki.   miszęlki. - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

miszęlki.
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» miszelki.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach