| nate.nate@yahoo.com | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: nate.nate@yahoo.com Sob 10 Maj - 15:38 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Sob 10 Maj - 15:44 | |
| okej, nate, wiem, (........tyle przecinów prawie jak semih!)że powinnam raczej powiedzieć ci to wszystko w oczy, ale mogę powtórzyć, jak chcesz, po rpsostu tak mi łatwiej zebrać myśli, no wiesz jak siedzę i myślę, aha. przede wszystkim chciałam cie przeprosić za tamta impreze no z olkiem i w ogóle, to nie powinnobyło się wydarzyć. oczywiście to wszystko nie było bez powodu, bo jakiś powód musiał być....... pewnie też zauwazyłeś że ostatnioo zajebiście się od siebie oddalliliśmy i no cholera jakoś tak wyszło. no, a potem tyyy i blair. miałam naprawdę nadzieje, że moje i jej stisunki beda wygadyały całkiem dobrze, ale w tej sytuacji to oczywiście nie możliwe, bo nie wyobrażam sobie udawać że jest wszystko ok na jakichś rodzinnych obiadkasch i innych. wiem, że nie powinnam, ale jestem o nią choelrnie zazdrosna i na każdym kroku sobie myśle w czym ona może być lepsza ode mnie i zajebiście dużo mi takich wychodzi1111111111 dlatego o to wszystko się martwię. bo, zresztą już ci mówiłam, ale powtórze i powtarzać mogę z milion, razy, że kocham cię, NARPWDĘ CIĘ KOCHAM i nie chcę żebyśmy się rozstaliiii . a wczoraj no poniosło mnie. ja rozumiem, że ty jesteś superdobrym człowiekiem i strasznie to doceniam, ale chyba sobie nawet nie zdajesz sprawy z tego, że słysząc waszą rozmowę zrobiło mi się słabo, widząc jak ty na nią patrzysz, jezuuuu u. ale masz rację pewnie jestem przewrażiwiona, a to tylko jedna z moich miliona wad...........
:C:C::C:C:C:C:CC:C:
samer |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Sob 10 Maj - 15:59 | |
| ja tym bardziej, nie umiem myśleć, boli mnie głowa, bo wczoraj z latiszą trochę przesadziłyśmy w lit lounge....... nie ważne. jesli to dla ciebie naprawdę wielkie poświęcenie, że nie będziesz na nią patrzał, to ja mogę, nie wiem co mogę chyba nic na to nie poradzę..... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Sob 10 Maj - 16:03 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Sob 10 Maj - 16:13 | |
| nie wiem w poniedziałeeek? nie pójdę na uczelnię, załatwię co trzeba tylko w redakcjiii i możemy iść. aha, jestem w ritz. to tak dla twojej informacji.
samer. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Sob 10 Maj - 16:19 | |
| a tak zapomniałam, jasne przyjdę i w ogóle nateee ee e, chodź tu do mnie :C
summer. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 20:47 | |
| aha, chyba powinniśmy ustalić kiedy będziesz się widywał z dzieckiem. o ile w ogóle chcesz, o ile w ogóle interesuje cię to, że jestem w ciąży.
summer |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 20:57 | |
| nie żartowałam. czyli nie jesteś zainteresowany?
s. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 21:07 | |
| /xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 21:11 | |
| no raczej............. .................. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 21:17 | |
| jezu, nate............ nie wiem. jest mi cholernie ciężko, nie ma cię przy mnie, to jest jeszcze głupsze i wcale mi się nie podoba wizja, że mam być matką -_-
samer. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 21:22 | |
| teraz to posiedzieć sobie z b. możesz jej przekazać, że jej nienawidzę.
s. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 21:25 | |
| jak uważasz kochanie. a jak wam się mieszka? pewnie fajnie skoro mnie nie ma podejrzewam, że ona lubi mnie tak bardzo jak ja ją. s. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 21:29 | |
| to straszne. ale pewnie jest milion rzeczy, w których jest naprawdę świetna, hm?
s. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 21:33 | |
| przykro mi, naprawdę. nate, ale ja nie chcę żebyśmy byli ze sobą tylko ze względu na dziecko..
s. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 21:37 | |
| jezu, nate, to tak wygląda...........bo ostatnio wszystko źle wygląda. i wcale mi się to nie podoba. ale ja się naprodukowałam, mówiłam ci jak mi na tobie zalezy, a ty udowodniłeś że masz to gdzieś </3
s. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 21:41 | |
| a możesz mi to jakoś udowodnić? bo na razie nie robisz nic w tym kierunku. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 21:44 | |
| jezu, jutro u mnie w redakcji o piętnastej, pasuje?
/pasuje? xd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Czw 15 Maj - 21:48 | |
| okej, dziewiętnasta. w redakcji. mam jutro w cholerę roboty, zajęcia, duuużo zajęć i będe latać od uczelni do redakcji.
s. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Nie 18 Maj - 18:54 | |
| natee, jedźmy na seszele. kocham cię, pamiętaj o tym, nawet jeśli zobaczysz gdzieś na mieście b. całuję. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com Nie 18 Maj - 20:51 | |
| a co, wolisz gdzieś indziej? |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: nate.nate@yahoo.com | |
| |
|
| |