Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

nate.nate@yahoo.com

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

nate.nate@yahoo.com Empty
PisanieTemat: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeSob 10 Maj - 15:38

eeeeeeeeeeeeeee
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeSob 10 Maj - 15:44

okej, nate, wiem, (........tyle przecinów prawie jak semih!)że powinnam raczej powiedzieć ci to wszystko w oczy, ale mogę powtórzyć, jak chcesz, po rpsostu tak mi łatwiej zebrać myśli, no wiesz jak siedzę i myślę, aha.
przede wszystkim chciałam cie przeprosić za tamta impreze no z olkiem i w ogóle, to nie powinnobyło się wydarzyć. oczywiście to wszystko nie było bez powodu, bo jakiś powód musiał być....... pewnie też zauwazyłeś że ostatnioo zajebiście się od siebie oddalliliśmy i no cholera jakoś tak wyszło. no, a potem tyyy i blair. miałam naprawdę nadzieje, że moje i jej stisunki beda wygadyały całkiem dobrze, ale w tej sytuacji to oczywiście nie możliwe, bo nie wyobrażam sobie udawać że jest wszystko ok na jakichś rodzinnych obiadkasch i innych. wiem, że nie powinnam, ale jestem o nią choelrnie zazdrosna i na każdym kroku sobie myśle w czym ona może być lepsza ode mnie i zajebiście dużo mi takich wychodzi1111111111 dlatego o to wszystko się martwię. bo, zresztą już ci mówiłam, ale powtórze i powtarzać mogę z milion, razy, że kocham cię, NARPWDĘ CIĘ KOCHAM i nie chcę żebyśmy się rozstaliiii . a wczoraj no poniosło mnie. ja rozumiem, że ty jesteś superdobrym człowiekiem i strasznie to doceniam, ale chyba sobie nawet nie zdajesz sprawy z tego, że słysząc waszą rozmowę zrobiło mi się słabo, widząc jak ty na nią patrzysz, jezuuuu u. ale masz rację pewnie jestem przewrażiwiona, a to tylko jedna z moich miliona wad...........

:C:C::C:C:C:C:CC:C:

samer
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeSob 10 Maj - 15:59

ja tym bardziej, nie umiem myśleć, boli mnie głowa, bo wczoraj z latiszą trochę przesadziłyśmy w lit lounge....... nie ważne.
jesli to dla ciebie naprawdę wielkie poświęcenie, że nie będziesz na nią patrzał, to ja mogę, nie wiem co mogę chyba nic na to nie poradzę.....
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeSob 10 Maj - 16:03

możemy!

summer.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeSob 10 Maj - 16:13

nie wiem w poniedziałeeek? nie pójdę na uczelnię, załatwię co trzeba tylko w redakcjiii i możemy iść. aha, jestem w ritz. to tak dla twojej informacji.

samer.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeSob 10 Maj - 16:19

a tak zapomniałam, jasne przyjdę i w ogóle nateee ee e, chodź tu do mnie :C

summer.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 20:47

aha, chyba powinniśmy ustalić kiedy będziesz się widywał z dzieckiem.
o ile w ogóle chcesz, o ile w ogóle interesuje cię to, że jestem w ciąży.

summer
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 20:57

nie żartowałam.
czyli nie jesteś zainteresowany?

s.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:07

/xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:11

no raczej.............
..................
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:17

jezu, nate............ nie wiem. jest mi cholernie ciężko, nie ma cię przy mnie, to jest jeszcze głupsze i wcale mi się nie podoba wizja, że mam być matką -_-

samer.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:22

teraz to posiedzieć sobie z b. możesz jej przekazać, że jej nienawidzę.

s.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:25

jak uważasz kochanie.
a jak wam się mieszka?
pewnie fajnie skoro mnie nie ma Smile
podejrzewam, że ona lubi mnie tak bardzo jak ja ją.

s.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:29

to straszne. ale pewnie jest milion rzeczy, w których jest naprawdę świetna, hm?

s.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:33

przykro mi, naprawdę. nate, ale ja nie chcę żebyśmy byli ze sobą tylko ze względu na dziecko..

s.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:37

jezu, nate, to tak wygląda...........bo ostatnio wszystko źle wygląda. i wcale mi się to nie podoba. ale ja się naprodukowałam, mówiłam ci jak mi na tobie zalezy, a ty udowodniłeś że masz to gdzieś </3

s.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:41

a możesz mi to jakoś udowodnić? bo na razie nie robisz nic w tym kierunku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:44

jezu, jutro u mnie w redakcji o piętnastej, pasuje?

/pasuje? xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeCzw 15 Maj - 21:48

okej, dziewiętnasta. w redakcji. mam jutro w cholerę roboty, zajęcia, duuużo zajęć i będe latać od uczelni do redakcji.

s.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeNie 18 Maj - 18:54

natee, jedźmy na seszele.
kocham cię, pamiętaj o tym, nawet jeśli zobaczysz gdzieś na mieście b.
całuję.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitimeNie 18 Maj - 20:51

a co, wolisz gdzieś indziej?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: nate.nate@yahoo.com   nate.nate@yahoo.com Icon_minitime

Powrót do góry Go down

nate.nate@yahoo.com
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» nate