| antoinette | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
antoinette patrycjusz.
Liczba postów : 407 Age : 33 Skąd : pariiiiiiis Registration date : 06/05/2008
| Temat: antoinette Sob 10 Maj - 16:46 | |
| | |
|
| |
sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: antoinette Czw 15 Maj - 18:12 | |
| cześć, mała? obraziłaś się na mnie za ten seks? a może wcale go nie kojarzysz? i dobrze, ja też bym chciała. tak czy inaczej nie miałam złych intencji, cóż alkohol robi z ludźmi. mi to nie sprawiało jakiegoś problemu, nie wiem jak tobie. nieważne. | |
|
| |
sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: antoinette Czw 15 Maj - 18:20 | |
| toż tego nie wiedziałaś? słuchaj lepiej rad starej pijaczki, bo się ona na tym zna. chyba było nam razem dobrze, także fajnie. noi u mnie dobrze, a jednak brakuje mi tego codziennego seksu i nie mam się już z kim puszczać, bo diegóż sobie pojechał, a mieliśmy na lasek się umówić i tam biegać nago, jeśli jesteś zainteresowana? | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
Liczba postów : 407 Age : 33 Skąd : pariiiiiiis Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: antoinette Czw 15 Maj - 18:23 | |
| może jestem, ale kiedy teraz? to dobrze, że było nam dobrze, ale będę się teraz dziwnie czuła, ehe. dobra, nieważne. | |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: antoinette Czw 15 Maj - 18:28 | |
| nie czuj się w moim towarzystwie dziwnie, naprawdę. seks nigdy nikogo nie zabił, a przyjść możesz kiedy chcesz. ja uważam, że bez zobowiązań jest świetną zabawą, nie musisz słuchać pitolącej matki ani ojca, który na dodatek dłubie w nosie. dwudziesty pierwszy wiek, kochanie. | |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: antoinette Sob 17 Maj - 22:22 | |
| sram i drobię, jeśli cię to interesuje. tak naprawdę, to nic ciekawego, nudzę się. w ogóle z latiszą na opiadek się umówiłam, ale ona zajęta jest, także możemy i my wyskoczyć. chyba, że chcesz pobiegać po lasku bulońskim, bo ze mną zawsze możesz. takwięc nic ciekawego, modle się o jakąś imprezę, słyszałam, że zaniedługo coś ma być, fajnie. | |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: antoinette Sob 17 Maj - 22:27 | |
| świetnie, jest nas dwie. tatuaż dalej masz na tym tyłku, czy coś? bo mogłabym tam ci kwiatka dorysować, tak sobie pomyślałam. noalefajnie, że też ci się nudzi. możemy poszaleć w bulońskim, jeśli jest tak niewiele błota, ofk. nie byłam tam nigdy, także możesz pokazać mi okolice, buziak, lowe, | |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: antoinette Nie 1 Cze - 11:03 | |
| cześć kochanie, co u ciebie? | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: antoinette Pon 2 Cze - 19:51 | |
| ant, kochana ratuj mnie ;C
hil. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: antoinette | |
| |
|
| |
| antoinette | |
|