Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

taras!

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 21:24

no cóż, w zasadzie to nie miała pojęcia co ją podkusiło, żeby przywlec swój tyłek na tę imprezę. zazwyczaj unikała jakichkolwiek tłumów.
ale czasami każdy czuje się samotnie.
gdy tylko weszła do mieszkania, zakręciło jej się w głowie od zapachu różnorodonych perfum i alkoholu, więc pytając się jednej, czy dwóch osób o kierunek, trafiła na taras.
ze swoimi waniliowymi papierosami.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 21:30

a on właśnie wypadł z salonu na taras i rozejrzał się, wcale ucieszony, że jest tam ktoś poza nim, bo on przeciwnie, uwielbiał towarzystwo. uśmiechnął się, poprawił rurki na seksownym tyłku.
- cześć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 21:33

podniosła na niego wzrok, zaciągając się papierosem. zmrużyła odrobinę oczy. - cześć. już pęka w szwach? - spytała, uśmiachając się jednokącikowo, wskazując na drzwi od tarasu, na salon czyli.
no bo skoro wypadł! ;p
miała nadzieję,na przyjęcie jak u holly w śniadaniu u tiffany'ego, ale póki co się nie zapowiadało.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 21:42

- tak jakby - uśmiechnął się opierając o barierkę. zapalił papierosa i wystawił w jej stronę paczkę, bo tak wypada.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 21:44

- mam swoje - machnęła paczką swoich papierosów, ee, waniliowych plpelpelpelpe nie wiem jakich. - nie lubię tłumów. to znaczy, nie takich, których nie znam - zachichotała, zerkając na dół, przez barierkę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 21:46

- ja lubię, dużo ludzi generalnie imprezy lubię - uśmiechnął się opierając łokcie na barierce i wydmuchując dym - więc co cię tu sporowadza, hm? - spojrzał na nią, marszcząc czoło nawet.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 21:50

- nie wiem. ciekawość? - ziewnęła, przesłaniając usta dłonią, tę z papierosem. - frida. jestem frida - przedstawiła mu się, podała chyba nawet rękę. nie, nie dygała, bo już nie te laataa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 22:00

- zimno ci? - zapytał unosząc aż obie brwi. - diego, jestem diego - powtórzył jakby za nią i poprawił swój kołnieżyk.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 22:05

- nie. to znaczy, trochę. przyzwyczaiłam się do chłodnych wieczorów - uśmiechnęła się, stukając palcami o barierkę. - chociaż u nas w maaaaaadryyyycieee - szpanszpanlansszpanlanslansszpan - było dużo cieplej. wieczorami. hm, nieważne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 22:28

- HEJ JESTEŚ Z MADRYTU?! - zapytał podniecony tym faktem, niezmiernie. zdjął swoją marynarkę, gucciego! i podał jej - masz, bo umrzesz, z tego no chłodu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 22:30

- dzięki. tak, to źle? - spytała, trochę rozbawiona jego reakcją. opatuliła się jego marynareczką, wąchając przy okazji, cichcem, rękaw, pachnącym diego. seksy bardzo!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 22:40

owszem.
- nie, no to dobrze właśnie ja jestem z barcelony - podniecił się tym wszystkim, nie miał okazji rozmawiać z żadną hiszpanką od kilku miesięcy, a hiszpanki są hot. paola :C - wybacz, ale nigdy nie lubiłem realu madryt! - zaśmiał się - ale to chyba kwestia naszej drużyny. wiesz duma katalonii i te sprawy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 22:42

- ojezuu, grasz w piłkę? - zachichotała, drapiąc się po policzku i tradycyjnie zostawiając na nim czerwoną smugę. - nie mam pojęcia o sporcie. i każde miasto w hiszpanii wydaje mi się tak samo fajneeee.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 22:43

- nie, nie gram, ale no wiesz u nas to raczej wszyscy za piłką - tak hiszpanie żyją piłką nożną, diego mój diego z barcy właśnie, się nawet popłakał jak barca odpadła z ligi mistrzów xd byliśmy razem na tym meczu, było hot <3333 - jasne, hiszpania ogólnie jest fajna.
wyrzucił w końcu papierosa.
- ty też - dodał, uśmiechając się huh, łobuzersko?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:14

- wiem - odparła, wcale nie jakoś skromnie, bo przecież była świadoma swojej fajności, czyż nie? - dłuuugo jesteś w paryżu, diego?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:15

- kilka miesięcy, straciłem rachubę - oo o, jesteś - ale podoba mi się tutaj. a ty? paryż jest całkiem inny niż barcelona, bo nigdzie nie ma takich baletów jak na lloret!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:26

- noooo, już jakiś rok. paryż jest świetny, kocham bagietki i tych portrecistów pod wieżą eiffla - zaśmiała się. kiedyś sama też stanęła tam ze swoim kramikiem malarskim, namalowała jakąś parkę, ale uznała, że to nie dla niej!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:28

- o, malujesz? - zapytał, z udawanym zaciekawieniem, no wiesz przez rozmowę do łóżka czy coś takiego. wyjął kolejnego papierosa i z trudem go zapalił, przybliżajać się do niej, chwiejnie - bagietki są miłe, ale tęsknię za ciapatą :C
ja też!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:31

- czy ja wiem - wzruszyła ramionami i przesunęła palcem wskazującym prawej ręki po jego policzku. - maluję, namalować cię? - uniosła prawy kącik ust w nieznacznym uśmiechu. akty też malowała, hihi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:34

- namaluj, tutaj nawet pożyczymy od summer kredki - i wcale mu nie przeszkadzało, że będzie ktoś patrzał w końcu nie codziennie uprawia się seks pod wieżą ajfla. ej krejzolko ja ostatnio pisałam b. strona numer pięć, ya?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:40

a już widzę! wcześniej mi się nie pokazywało, xd
- nie maluję kredkami, diego - dźgnęła go palcem w brzuch. - ale mogę zrobić wyjątek. dawaj kredki. - zastanawiała się, po co summer kredki..xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:42

ja też się zastanawiam, może chciała adoptować dzieci, albo zrobić chociaż =d
- to czekaj, tylko czekaj - rzekł prosząco i znkinął za rozsuwanymi drzwiami. znalazł tylko długopis i ołówek i jakąś kartkę również, w kuchni, by zaraz wrócić - masz - rzucił jej - znaczy proszę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:44

już chciała mu nawyrzucać za te 'masz', ale się powstrzymała i uśmiechnęła zupełnie ładnie, siadająć na ziemi. - to nie wiem, jak mam cię narysować? xd - spytała, bo nie miała weny na wymyślanie, sory.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:47

- no tak. a ja mam zapozować? może się rozbiorę? - zaproponował wesoło - albo przyniosę coś do picia?
oparł się o barierkę, jakby właśnie pozował xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:50

- okej. tylko wszystko po kolei, najpierw drinki - przyklasnęła w dłonie jak jakaś wróżka, albo kobieta z jakiegoś rijaliti szoł typu 'dziesięć lat mniej'.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:52

podrapał się po głowie i ruszył z powrotem do mieszkania. wrócił zadowolony, z dwoma drinkami, z palemkami i w ogóle hot.
- proszę - podał jej jednego, ładniejszego chciał zasłużyć xd na obrazek oczywiście.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:57

xddddddd.
- dziękuję - powiedziała, odstawiła drinka na bok, bo ona też chciała zasłużyć na tego drinka, conie, xd. - to robieraj się, d! - zarządziła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeSob 10 Maj - 23:59

zdjął szybko koszulkę, bo to nietrudne i złapał za pasek.
- hej ho, frido, help! - dla zycia bez tytoniu, prawieże.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:01

/widzę was..................... . . . ......... . . . .. .. . .. . . . . farao
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:02

/ chodź, będzie trójko :C
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:03

frido to prawie figo fago............<3
- sam sobie nie radzisz, dzieciaku? - parsknęła, przyglądając mu się z dołu. ale ale wstała i swoimi długimi, chudymi palcami rozpięła jego pasek, rozporek też.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:03

/nie lubię na czeciego, idę od was; d.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:04

- no widzisz - udawał zasmucenie, chociaż zajebiście mu to wszystko odpowiadało, więc zsunął spodnie, razem z bokserkami - i co teraz? ty tu rządzisz, bosie.
to prawie jak nikol.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:07

- nie lubię rządzić. nie chce mi się malować - stwierdziła i uszczypnęłą go w ramię, zerkając na dół : d. sugestywnie, sesese?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:09

- to się rozbierz - i wcale nie czekał na jej decyzję czy coś w tym stylu tylko zsunął ramiączka jej sukienki? bluzki? jedno zębami xd drugie ręką.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:12

sukienki, lec sej soł! pozbyła się swojej sukienki więc, przesuwając językiem po swoich zębach. - tylko nie miej mnie za głupią dziwkę, diego - mruknęła i ugryzła go w dolną wargęęęęee.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:14

- aha - przytaknął, jezuuuuu i wcale nie miał jej za dziwkę, odpisz nejtem, więc teraz wsunął prawą rękę w jej majtky, bo to było całkowicie seksyyy i zdjął jej stanik.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:19

no odpisałam! tak myślę.
- i nie rób malinek - dodała jeszcze, po chwili namysłu bo w szkole krzyczą za malinki! ;d. przesunęła ustami po jego szyi, stając trochę na palcach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:20

owidzę teraz.
- spoczkoloczko- poinformował ją, że będzie grzeczny i zsunął jej majtky, było mu bardzo ciepło w tym momencie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:24

uwiesiła się na jego szyi, ręcyma i objęłą go w pasie, nogami, seksy. zrobiła mu malinkę na szyi, bo obowiązywał tylko jednostronny zakaz! :3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:26

- hej, grasz nie fair! - powiedział wcale nie wyniośle, tylko rozbawiony i złapał ją za pośladki, zaraz robiąc jej malinkę na, na POWIECE, ha, jak nina z tomkiem, moi znajomi xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:33

na powiece, seksy!
- JASNE, i kto to mówi? - oburzyła się trochę, co ukazała przez ugryzienie diegowego ucha, małżowiny!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:35

- tylko oddałem - pacnął ją niecierpliwie w tyłek i zaraz przyparł całym swoim ciałem do barierki i WSZEDŁ W NIĄ raczej brutalnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:38

- oooch - stwierdziła, zamykając oczy, a może właśnie otwierając je nieco szerzej, w każdym razie chętnie by go jeszcze zjechała za tę malinkę, ale nie było takiej możliwości, już! a ja lecę, pa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitimeNie 11 Maj - 0:41

pa!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

taras! Empty
PisanieTemat: Re: taras!   taras! Icon_minitime

Powrót do góry Go down

taras!