Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

agencja nieruchomości.

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

agencja nieruchomości. Empty
PisanieTemat: agencja nieruchomości.   agencja nieruchomości. Icon_minitimeSob 17 Maj - 13:26

ellert nieruchomości xd to firma rudej ciotki, a po słupsku jeździ ałtobus z reklamą ellert nieruchomości.
w każdym razie summer i olek, stali przed wejściem, bo właśnie przyjechali jej samochodem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: agencja nieruchomości.   agencja nieruchomości. Icon_minitimeSob 17 Maj - 13:31

okej pomińmy moment wyboru mieszkania xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: agencja nieruchomości.   agencja nieruchomości. Icon_minitimeSob 17 Maj - 13:32

wyszli xd to znaczy, że olek miał klucze do mieszkania. summer uwiesiła się na jego ramieniu i uśmiechnęła do jakiegoś dzieciaczka ubrudzonego czeko.
- to gdzie teraz?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: agencja nieruchomości.   agencja nieruchomości. Icon_minitimeSob 17 Maj - 13:38

objął ją w talii jedną ręką, bo to całkiem seksy i zamachał kluczami.
-nie wiem, chyba muszę sobie kupić jakiś breloczek.
bo to najważniejsze xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: agencja nieruchomości.   agencja nieruchomości. Icon_minitimeSob 17 Maj - 13:40

no.
- a gdzie się kupuje breloczki? - zapytała średnio inteligentnie, bo ona przy kluczach od samochodu miała tylko taki co od audi dostała, więc właśnie wyjęła klucze z torebki i otworzyła oliwerowi drzwi xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: agencja nieruchomości.   agencja nieruchomości. Icon_minitimeSob 17 Maj - 13:45

-nie, chodź na piechotę-nie wsiadł, tylko pociągnął ją za rękę, wcale nie szarpał-tam, do kiosku!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: agencja nieruchomości.   agencja nieruchomości. Icon_minitimeSob 17 Maj - 13:46

- dobra, a jaki sobie kupisz. jak chcesz to ci zrobię taki nie wiem, z moim zdjęciem - roześmiała się perliście, wcale nie protestując tylko próbując mu dorównać kroku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: agencja nieruchomości.   agencja nieruchomości. Icon_minitimeSob 17 Maj - 14:00

-to jest jakiś pomysł-przytaknął-to może zrobię sobie taki brelok na dziesięć metrów, ze wszystkim.-zastanowił się xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: agencja nieruchomości.   agencja nieruchomości. Icon_minitimeSob 17 Maj - 14:02

- okej, zrobię ci na urodziny, we wrześniu - oparła się o kiosk, bo była już w zasadzie trochę zmęczona. i ja idę bo umówiłam się na randewu, na nadrzeczu, a to daleko -,- a mam mokrą głowę jeszcze. buzi buzi i serio mówiłam, że masz do mnie przyjechać! xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: agencja nieruchomości.   agencja nieruchomości. Icon_minitimeSob 17 Maj - 14:06

okejko <3 to kupił breloczek.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: agencja nieruchomości.   agencja nieruchomości. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

agencja nieruchomości.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: