Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

sklep z ubraniami ciążowymi.

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

sklep z ubraniami ciążowymi. Empty
PisanieTemat: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 13:53

okej, przyszły z cintio. samer niechętnie przyglądała się ciężarnym manekinom, za szybą.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 13:55

ciężarne manekinyyyyyyyyyyyyy, xxxxddddd. spytała summer, czy wchodzą, drapiąc się po brzuchu, ciesząc się niezmiernie, że nie jest w ciąży <3. i liczyła po cichu swoje koleżanki, które zaciążyły ;d. póki co znalazła dwie, razem z samer.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 13:58

zaciążyły xd
- będę taka gruba? - zapytała machając ręką w stronę ciężarnego manekina, najbardziej z prawej strony.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 14:01

- tak, chyba że będziesz miała bliźniaki, to będziesz grubsza - poklepała ją po plecach, pocieszająco :3.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 14:03

- to okropne, nie chcę tak wyglądac - oparła się o sklepową szybę - nie kupuję nic, będę chodzić nago.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 14:05

- a potem, jak będziesz miała rozstępyyyy? - spytała, wyciągając papierosy z kieszenia swojego krótkiego płaszczyka dwurzędowego, ale zaraz je schowała, przypominając sobie, że nie można palić przy osobach w ciąży. - niektóre rzeczy nie są takie złe, sam - wpatrzyła sie w wystawę, ale jednak nie mogła znaleźć nic ładnego, xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 14:07

już jej się zepsuł humor, także nie miała zamiaru nic kupić.
- ja chcę zapalić, chcę się napić, czuję się jak w więzieniu - spojrzała na swój brzuch - wyyyypieprzaj ze mnie!!!!!!!! xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 14:10

- summer, nie możesz winić dzieckaa za to, że nie możesz korzystać z życia jak kieeeeedyś - pokręciła oczyma, uśmiechając się lekko. nie mówiła już, że jeśli summer ma kogoś winić, to tylko siebieee, xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 14:13

TAK NAJLEPIEJ ZWALIĆ CAŁĄ WINĘ NA SUMMER, BO PEWNIE SAMA SIEBIE ZAPŁODNIŁA, CONIE??!?!?!11?!?! xd
westchnęła cięzko, opadając na murek, krawężnik cokolwiek.
- heeej, tam jest blair, ta suka no wiesz, czytałaś celebrrrrr, chodźmy do niej - to ten ona zaraz pójdzie i jo samochut potrąci.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 14:17

no przecież, że cotak!!!111111!1
- okej, to ty idź, a ja zawiążę buta.....xd - bo przecież cintii nie może nic już potrącić ;_;. nachyliła się, bo przecież nie zawiąże go siłą woli. co z tego, że miała szpilki ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 14:19

cintia nosi szpilki, bo nie umie wiązać sznurówek.
więc summer, machając torebką, szybkim krokiem, a raczej biegiem, również szybkim xd ruszyła w stronę blair i wcale się nie rozglądając, wlazła na ulicę. wcale nawet nie zauważyła samochodu, dopiero poczuła przy uderzeniu i koniec, straciła przytomność, to tak jak ruda, uderzyła głową o szybę i upadła na krawężnik, ale summer brzuchem, nie tak jak ruda szyją. i teraz ruda jest krzywa. w każdym razie straciła przytomność, to raczej normalne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 14:24

to be honest, ja nie potrafię wiązać i robię dziwne kokardki.
cintia udawała, że wiąże swoje szpilki i jak tylko podniosła wzrok, zeby sprawdzić o co tyle krzyku, jakiś łup, sratata, nie mogła się powstrzymać, żeby nie rozdziawić pyszczka ;o - kurwaaaaaa, sameeeeeer! - rzekła, pod nosem, ale zaraz również głośno, szybkim krokiem (wcale nie marszem naszego prezydenta, xd) skierowała się w stronę summer, szukając swojego telefonu. oczywiście, kiedy potrzebny, to nigdy nie można znaleźć. - CHOLERAAAAA.
hej, i ktoś zadzwonił po karetkę, lec sej soł?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 14:25

no nie wiem i chodźmy do szpitala.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 20:28

sam nie wiedział, w jaki sposób się tutaj znalazł. może to kwestia tego, że natura nie odbarzyła go dobrą orietnacją w terenie i zwyczajnie się zgubił, ale przy okazji uznał też, że całkiem ładne są te ciuchy dla ciężarnych ;x.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 20:31

cintia już po raz drugi tego dnia zagościła w okolicach tego miłego sklepiku. tym razem sama, paląc swojego cienkiego papierosa mentolowego, z dużymi okularami na nosie, bo słońce wciąż zupełnie miło świeciło. przyszła sprawdzić czy summer nie zgubiła jednego, czy dwóch zębów? nie, chyba nie. ciągnęło ją do ciuchów, nawet takich ;c więc, przed sklepem stanęła, a raczej usiadła na schodkach, najwyżej dostanie jej się za zagradzanie drogi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 20:49

sorry że tak późno, ale starsza siostra chciała kompa.

rozejrzał się niepewnie, kątem oka wyhaczył sylwetkę c. gdzieś na schodach i uśmiechnął się do niej nieśmiało, no bo w końcu widok faceta w sklepie dla ciężarnych to niecodzienny widok.
- tu się chyba nie pali, no wiesz, ciężarne - powiedział, siadając obok niej na schodkach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 20:53

podniosła na niego wzrok, nieco sennie, bo nie zdążyła wypić swojej wieczornej kawy, bez której zazwyczaj nie radziła sobie z życiem. nie żeby sobie ogólnie radziła.
- ale ja nie jestem w ciąży. ty jesteś? - spytała, zerkając na jego brzuch. - czytałam o facecie w ciąży. i był ten taki film, z arnoldem, pamiętasz? - wszyscy chyba to oglądali ;d.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 20:59

- pamiętam - poczochrał się po włosach i zrobił minę pt "wszystko wiem i sałatę nawet zjem xd", bo naprawdę pamiętał. - ale nie, nie jestem w ciąży, po prostu jakoś tu zaszedłem - wytłumaczył się skwapliwie, krzywiąc się od zapachu papierosów, ponieważ nie palił. - a ty co tutaj robisz, skoro nie jesteś w ciąży? może masz jakieś przyszłościowe zamiary?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 21:02

- pfu, nie śpieszy mi się do tego - machnęła ręką, tę z papierosem, nie zwracając nawet uwagi na to, że trochę popiołu spadło na jej prawie nowe dżinsy guessa. - i w zasadzie miejsce to jest tak samo dobre jak jakikolwiek inne, żeby zapalić i podumać. - jasne, dumająca cintia, uwaga bo uwierzę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 21:06

strzepnął ten popiuł z jej spodni, dobrze się złożyło, że mógł podotykać sobie jej kolan, nawet nie kościstych.
- więc chyba lubisz filozofię, skoro tak zawzięcie dumasz? - seria głupich pytań sergia właśnie się rozpoczęła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 21:11

popiuł <3.
- nie znoszę filozofii, szczerze mówiąc - podrapała się pod okiem. powstrzymała się od powiedzenia mu, że nie lubi myśleć, bo nie chciała się pogrążać, xd. - no ale. jestem cintia.
jestem cintia i lubię banany.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 21:15

popiuł jest seksy, to przez moją koleżankę dyslektyczkę, z którą mam właśnie okazję pisywać na giegie.
- a ja jestem, hm, sergio - wyciągnął rękę w jej stronę, kiedy przypomniał sobie kazania swojej babci o tych wszystkich dobrych manierach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 21:18

bardzo seksy, ja potrafię napisać tóryści, na przykład. albo bapcia :3.
- sergio! tak nazywał się mój nauczyciel od hiszpańskiego, xdddd - powiedziała, bo ona to ja, a ja to ona, to magia, hary. - jesteś latynosem, hm? - spytała.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 21:22

- nie, przyjechałem z finlandii - pokręcił głową, śmiejąc się pod nosem. - jestem w paryżu dopiero od półtorej miesiąca i tak właściwie prawie nikogo tu nie znam ;c - wyznał smótno barco.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 21:26

- ja jestem w paryżu już, hoho, jakiś rok, a na chwilę obecną nie ma tu prawie żadnych moich znajomych - stwierdziła, kręcąc kosmyk włosów na palcu wskazującym. - wszyscy powyjeżdżali, albo poumierali ;d. finlandia, tam są pingwiny?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 21:28

- nie spotkałem żadnego, ale jak chcesz, to mogę cię kiedyś zabrać do finlandii - wyszczerzył zęby i pogłaskał ją po ramieniu, bo lubił dotykać dziewczyny, które mu się podobały, nawet tak nieznacznie. ja też lubię, ale robię tak z chłopakami xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 21:32

- och, naprawdę? kiedyś byłam w szwecji, to chyba dosyć niedaleko, prawda? - uśmiechnęła się niepewnie; cintia z geografii leżała, niestety. - a tak swoją drogą, to nie przepadam za pingwinami, chociaż podobno mają fajne futerko. hm, albo to były misie panda, xd. - zgasiła papierosa o schodek i oparła głowę o sergiowe ramię.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 21:40

- eh, sam nie wiem - chciał wzruszyć ramionami, ale wzruszył tylko jednym, no bo cóż, nie chciał jej zniechęcić. jej włosy załaskotały go delikatnie w szyję, pozwolił sobie więc objąć ją ramieniem. - naprawdę czuję się samotnie i z nikim dawno nie... yyyy, rozmawiałem - dodał, uprzedno gryząc się w język.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 21:44

- ja tak samo, i czuję się samotnie, i z nikim dawno nie rozmawiałam! możesz mnie z tej okazji zaprosić na lampkę wina, czy szampana, zależnie od tego, czym dysponujesz w swoim pałacyku - nieśmiało! położyła rękę na jego kolanie ;c wyszła z wprawy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitimeNie 18 Maj - 21:46

- jasne - mrugnął do niej porozumiewawczo, wstał i pociągnął ją w górę za rękę, po czym poszli na prawo, może lewo, nie wiem, ale na pewno w stronę akademików.
i zacznęęęę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: sklep z ubraniami ciążowymi.   sklep z ubraniami ciążowymi. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

sklep z ubraniami ciążowymi.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: