Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

tesco.

Go down 
4 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:10

rozglądała się dookoła w poszukiwaniu czegoś, na co miałaby ochotę.
- nate, kupmy czekolade, nie jadłam czekolady chyba z milion lat - zwierzyła mu się, ze swojego problemu. kocham wczorajszą plo <3 tak z serii ciekawostek, cnie. wzięła nate'a pod rękę i oparła głowę, a raczej policzek na jego ramieniu - co dziś robiłeeeeś? byłeś na uczelni?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:15

muszę ten odcinek obejrzeć raz jeszcze na neciku, bo go nie pamiętam.
- byłem, ale mieliśmy krótsze zajęcia - wyjaśnił. tak naprawdę to zerwali się wcześniej z wykładów, żeby pójść do parku, powylegiwać się. przecież trzeba korzystać z ostatnich promieni słonecznych! - czekoladę, jaką chcesz? gorzką?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:20

- ja miałam dziś filozofię, ten koleś mnie nienawidzi, ja go też. w ogóle to dziwne, że zaliczyłam tamten rok, byłam pewna, że przez to, że nie pojechałam do atlanty będę musiała zdawać we wrześniu. no, ale ma szczęście - przewróciła oczami, łapiac pastę do zębów, bo miała ładne opakowanie, a tamta, co mieli w domu, już się kończyła - gorzką. aaaalbo nie, nie będę jadła czekolady bo będę gruba. aha, skoro już o tym mówimy, moja matka przyjeżdża do paryża w przyszłym tygodniu i chce się z nami spotkać.
zrobiła w tym momencie tak -,-, wiemy dlaczego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:23

- jezu, samer, wiesz, że jak będziesz gruba, a nie będziesz, bo czekolada jest zdrowa i jak zjesz kawałek to nie przybędzie ci od razu dziesięć kilo, to i tak będę cię kochał - mruknął, mając szczerze dosyć jej gadania o tyciu, bo sam popadnie w kompleksy. - twoja matka, huh? spotkamy się raz, jakoś to będzie.. - miał nadzieję.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:25

- mam nadzieję. ją powinni zamknąć w jakimś zakładzie dla psychicznie chorych, ostatnio zrobiła mi awanturę o to, że blair i mitchell wrócili do sydney, jakby była to moja wina - nie to, żeby nie była, ale spoczko :3 - to co jeszcze kupujemy?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:29

- hmm, nie wiem - nie lubił zakupów, nie orientował się co do ich stanu lodówki. - może jakieś owoce? zjadłbym melonaaaa. - nate pewnie jest w ciąży, wciąż jest głodny. - a matką się nie przejmuj, najwyżej powiem jej,żeby spierdalała, jak będzie niemiła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:32

- i tak lubi bardziej ciebie, niż mnie, nate. ona lubi wszystkich bardziej ode mnie. nie wiem dlaczego. ciągle mi wypomina, że po moich wybrykach w liceum z ojcem przez milion lat musieli naprawiać dobrą reputację rodziny, sratatata - przewróciła cięzko oczami, bo to naprawdę jej sie nie podobało. podrapała się po zupełnie płaskim brzuchu - kupmy jeszcze kiwi i winogrona. iiiii jakieś warzywa, to zrobię sałatkę, nie wiem jaką, ale była taka fajna w tej książce, którą kupiłam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:36

- nie przejmuj się tę suką, samer - poprosił i pogłaskał ją po ramionku, prawie upuszczając koszyk. znalazł dział z owocami i warzywami i spytał, czy samer może podawać, wrzucać, czy cokolwiek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:38

- okeej, nie będę - uśmiechnęła się do niego, może trochę z wdzięcznością i poprawiła włosy, które ciągle opadały jej na czoło. nie wiedziała co jest potrzebne do sałatki, więc wszystko po kolei wrzucała do koszyka, mając nadzieję, że się przyda, a jak nie to trudno.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:40

najwyżej oddadzą dla tych bezdomnych psów, co się plączą za oknem. - hej, i zaraz wracamy do domu, huh? - spytał, woląc nie patrzeć na to, co samer bierze, odwrócil się i oglądał ceny orzechów.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:43

pokiwała głową, ale dopiero potem zdała sobie sprawę z tego, że nate na nią nie patrzy, więc postukała go w ramię.
- tak, chyba, że chcesz jeszcze gdzieś iść, hm? weźmy brzoskwinie w puszce - powiedziała, naprawdę miała na nie ochotę, nie pomijając faktu, że na ananasy i suszone figi również, ale nie mogła się obiadać, kiedy za kilka dni miała przyjechać adelaide. włożyła prawą rękę do prawej, tylnej kieszeni w spodniach nate'a.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:46

- brzoskwinie, okej. nie chcę już nigdzie iść, tylko do domu, zgłoooooodniaaałem - jęknąl, łapiąc się za brzuch, zaraz nachylił się do samer, żeby pocałować ją lekko w usta, mówiąc coś, że pachnie ogórkami, a zaraz pociągnął ją do konserw.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 15:50

powlokła się za nim, bolały ją już nogi.
- bierzemy ogórki? - zapytała, unosząc obie brwi do góry - idę na tenisa, to znaczy zamierzam iść, ale nie wiem co z tego wyjdzie, ale dłajt pytał czy idę z nim.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 16:14

- aha, to jasne, idź z nim - machnął ręką, odwracając się do konserw, był trochę speniany, mógłby równie dobrze on sam z nią iść na tenisa, w końcu w liceum zdobywał jakieś nagrody i w ogóle. ale tym czasem powiedział, że nie chce ogórków, a brzoskwini nie ma.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 16:18

- w ogóle, dłajt mieszkał w londynie, przez ostatni rok i obiecał, że mnie zabierze, ale i tak mu nie wierzę - pokręciła głową, bo znała dobrze dłajta i pewnie już zapomniał. oświadczyła nejtowi, że w takim razie mogą iść do kasy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 16:19

- świetnie - stwierdził i poszedł do kasy, nie czekając na samer, bo wcale nie lubił słuchać o jakichś jej kolegach, czy chłopakach, sesese.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 16:22

poszła więc za nim, biorąc jeszcze czupaczupsy po drodze i oparła tyłek o tą ladę, gdzie idzie taka taśma, bo nate wypakowywał zakupy powiedzmy, więc przyglądała się swoim paznokciom.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 16:23

- jakie wzięłaś? - spytał, mając na myśli owe czupaczupsy, bo chyba dla niego też wzięła co nie! wyciągnął już portfel, nie było kolejek, a kasjerka uśmiechała się do niego, pokazując swój brak jedynki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 16:25

summer właściwie sie przestraszył tą kasjerką, a zaraz powiedziała nejtowi, że wzięła wszystkie smaki, bo nie mogła się zdecydować i gdzieś za jego plecami, a w zasadzie opierając na nich czoło, wybuchnęła śmiechem, oczywiście z zęba, a raczej jego braku tej kobiety.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 16:29

pokiwał głową i wytłumaczył kasjerce, że jego dziewczyna ma problemy z samozachowaniem i całą resztą, zapłacil i mruknął do samer, że mogą iść, tylko że on chce lizaczka na drogę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 16:31

dała mu jednego, uwieszając się na jego ramieniu i nadal chichocząc.
- hej, wcale nie mam żadnych problemów.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimeSro 11 Cze - 16:34

- jesteś głupia - powiedział i poszli i zacznij!
Powrót do góry Go down
pascal
ko-rek.
pascal

Male
Liczba postów : 117
Związany/a z : nią
Registration date : 26/05/2008

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:05

tesco jest 24/7? okej! więc szukał mleka, do kawy. na rano. xd
Powrót do góry Go down
szandra
groszek
szandra

Liczba postów : 22
Nastroj : buziaczek w pysiaczek
Registration date : 09/06/2008

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:09

oja. siedziała przy dziele z miodami, i takimi tam innymi no. zastanawiała się dlaczego na każdym słoiczku pisze pszczeli.

;x
Powrót do góry Go down
pascal
ko-rek.
pascal

Male

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:11

tak! to zupełnie zastanawiające! dlaczego tak jest właśnie napisane. ;c
on się na ten temat nie zastanawiał, za to ciekawił go fakt, dlaczego nikt nie może się oprzeć czirjos.
Powrót do góry Go down
szandra
groszek
szandra

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:14

zatupała nawet nogami, dalej siedząc bo intrygował ją ten fakt, złapała jeden miód w rękę, i przeciskała się między ludźmy aż dotarła do działu z alkoholami! <3
Powrót do góry Go down
pascal
ko-rek.
pascal

Male

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:19

i tam się spotkali! a on dalej się zastanawiał nad fenomenem ów płatków śniadaniowych, które promuje pszczółka. xdddddddddd - cześć, hej. - bo przeszedł obok niej z mlekiem w ręku.
Powrót do góry Go down
szandra
groszek
szandra

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:20

- aha, dzień dobry. - mruknęła oglądając pomaranczową etykietke danielsa, nawet zastanawiała się czy nie wziąc dżonego łokera, albo szkockiej poprostu.
Powrót do góry Go down
pascal
ko-rek.
pascal

Male

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:24

ale mu obiecała, że nie pije, już! ;ccccccc - kotku? co tu robisz? - rozejrzał się i przesunął wzrokiem po alkoholach. szkoda, że nie wziął koszyczka. w jednej ręce trzymał opakowanie płatków w drugiej mleko. na wino nie starczy rąk. ;c
Powrót do góry Go down
szandra
groszek
szandra

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:26

zacisneła zęby w akcie desperacji. - o! bo to dla ciebie, na prezent. - wymyśliła szybko wręczając mu między płatki, a mleko danielsa. oczywiście miała nadzieje, że sie z nią podzieli.
Powrót do góry Go down
pascal
ko-rek.
pascal

Male

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:27

-z jakiej okazji prezent? - zmarszczył czoło. wiedział, że kłamała, bo po pierwsze mówiła wybitnie szybko, a po drugie skrzydełka nosa jej się ruszały. ;c
Powrót do góry Go down
szandra
groszek
szandra

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:30

- z żadnej icmy już co, jestem strasznie głodna. - wyszczerzyła sie, łapiąc go pod ramie, przecie za rękę nie mogła, a w ogóle to czuła iż domyśla sie o niewinnym kłamstweku.
Powrót do góry Go down
pascal
ko-rek.
pascal

Male

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:34

i poszli do kasyyy, co on tam zapłacił. a potem do niego, bo miał krakersy w domu i chciał nakarmić biedną szandrę.
zacznę. xd
Powrót do góry Go down
Sponsored content

tesco. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: tesco.   tesco. - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

tesco.
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» tesco