Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

jerk me, jerk me.

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
mamba
nowość.
mamba

Liczba postów : 4
Registration date : 06/05/2008

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 13:25

Z moich obserwacji wynika, że maj to okres przeplatającego się szczęścia i nieszczęścia (oczywiście wszystko zależy od punktu widzenia). Wiele z nas odwiedza gorące wyspy, żeby potem, w wakacje, móc cały czas spędzić w mieście, polując na uroczych azjatów. Ale niestety, niektóre wyjazdy kończą się tragicznie. Mam tu na myśli jeden konkretny wypadek, o którym zapewne część z was słyszała. Ta część, która czytuje nudne dzienniki piszące bez przerwy o polityce i klęskach żywiołowych w Afryce.
Ci z was, którzy macie lepsze zajęcia od czytania gazet, zapytacie pewnie: „Ale o co chodzi?”. Ja zaraz wszystko wytłumaczę.

PLATYNOWE DZIECKO PARYŻA.

Jego wybryki, lub też ich brak, były często poruszane na naszej stronie ( kot ), więc postać Oliviera jest nam wszystkim znana. Jego głośny i burzliwy romans z paryską gwiazdą Nicole (znaną również jako Paris), wizyty u dentysty i cała reszta były w pewnym momencie głównymi tematami do plotek (kiedy w Paryżu panował kryzys i nie było o czym plotkować..). Liczne problemy w jego związku z Cintią, która to, jak wszyscy wiemy, namiętnie go zdradzała, robiły nadzieje wszystkim małolatom, które pragnęły rozkochać w sobie O, nawet, jeśli aby to osiągnąć musiałyby przefarbować się na rudo.
Ale nasz przyjaciel, kochanek i wzór do naśladowania odszedł na zawsze. Zginął w katastrofie lotniczej, kiedy wybierał się na przedwczesne wakacje.

„(…)Niestety Wojciech Tomczak zmarł 4 dni po wypadku. Popażenia Marka Panasia były tak duże, że zmarł dzień później po swoim koledze. Olivier umarł też.”

Minutą ciszy uczcijmy pamięć naszego ulubieńca, który już nigdy nam nie doradzi w doborze szamponu do włosów.

rendeer

JADĄ, JADĄ MISIE…

Właśnie, uważajcie na nie, Summer już padła ofiarą szalonego kierowcy. Na nieszczęście (albo szczęście…) po tym jak wyrżnęła twarzą w chodnik i wybiła sobie połowę zębów, co udało jej się już naprawić, poroniła! Oczywiście, potem spędziła Bóg wie ile czasu lamentując za dzieckiem, Cintia trochę ją popocieszała, Nate również, nawet jeśli nieskutecznie.
Co może wydać się nam odrobinę podejrzane, C była przy wypadku. Może to ona go spowodowała, boooooo, na przykład, zazdrościła S dziecka?
Kto wie!

AKADEMICKIE ROMANSE.

Katja i Jeremiah chodzą po mieście i się na sobie wyżywają, a potem w jej pokoju akademickim się obmacują. Kto się czubi, ten się lubi, jak widzimy.
Cintia również zawitała w akademiku, u włochatego Latynosa. Ów Latynos, o wdzięcznym imieniu Sergio, zaprosił ją chyba na coś do picia, ale wiemy jak takie rzeczy się kończą… Pieprzyli się niezliczoną ilość razy, czyli nic specjalnego.
Wydaje mi się, że C była po prostu potrzebowała pocieszyciela po tym, jak Dylan przestał odpisywać na jej SMSy! (pewnie też widzieliście tę nowiutką nokię lecącą z okna apartamentu C).

POZA TYM…

flower Armand i Sophie kiszą się na Krecie, czy innej wyspie. Zażerają się czekoladkami, myślą że kiedy jest ciepło, to można sobie pozwolić na więcej słodyczy? Oj, kochaneczki…

flower Blanca i Manchester (jak można tak nazwać dziecko?) gwałcą się w herbaciarni, pijąc szampana. Czyli, że ich lubimy.

flower Rich i Irja też gdzieś wyjechali, co chyba niespecjalnie daje się we znaki Paryżowi.

flower Cyril i Gwen, ta farbowana blondynka, nie wychodzą z jego mieszkania, zgadnijcie czym się zajmują?

flower Manolo i Nanette robią zakupy. Osobno. I są dla siebie niemili. Mówiłam już, że kto się czubi, ten się lubi, prawda?

flower Viki i Hilcia robią porządki w swoim pałacu, którego pozazdrościłaby im Hermina G!

NO WŁAŚNIE;

Mam nadzieję, że wszyscy wiecie, że we czwartek obowiązkowo przychodzicie do wyżej wspomnianych V&H na ich seksowną altankę obrośniętą trującym bluszczem. Punkt dziewiętnasta!

A TERAZ KONKURS!

Kto znajdzie naszą przyjaciółkę Nikol, albo któregoś z jej znajomych (Patric i ten drugi) dostanie zapas miętowych chusteczek w srebrnym pudełeczku z dedykacją od Michaela (albo Janet) Jacksona!
Doszły mnie słuchy, że N sprzedaje bambusy w doniczkach na jakimś rynku pod Sydney. Ale nie traćcie nadziei, może wciąż kryje się gdzieś w Paryżu

Podsumowując;
Dużo seksu, zdrad, nieszczęść. A możecie mi wierzyć, że tego wszystkiego będzie jeszcze więcej.

Tymczasem łapię okulary przeciwsłoneczne Chanel i wracam na mój, pachnący kokosowym olejkiem do opalania, leżak. Jeśli jesteś seksownym, na wpół nagim, bananowym chłopcem, to nie krępuj się – u mnie będziesz zawsze mile widziany!

xoxo
Mamba.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 14:03

Olivier, [*]..........
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 15:16

Olivier [*] zrobiłam [...] xddddddddddddddddddddddd
krejzi bardzo panno mambo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 15:42

[...], samer...........................xd
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female
Liczba postów : 1449
Twarz : Amanda Peet
Wiek postaci: : 19
Registration date : 09/05/2008

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:31

[*] a ja chcę szampooon! ;(
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:49

azjatów z dużej ty rasistko! i w ogóle to czego po angielsku tytuł jak to francja : /.

a tak w ogóle to hot i goronco, tylko czego tak dużo o cintii...........xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:51

wcale nie tak dużo, kwapisszu jeden...............................................
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female
Liczba postów : 706
Nastroj : apple juice
Twarz : rihanna
Wiek postaci: : 17
Registration date : 06/05/2008

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:56

oooo
Powrót do góry Go down
radwan
patrycjusz.
radwan

Male
Liczba postów : 410
Registration date : 18/05/2008

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:53

oliiiii ;C
[*]
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 17:54

[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 18:26

cintia napisał:
wcale nie tak dużo, kwapisszu jeden...............................................

to przeczytaj sobie xd!

NIKOL [*]

musimy mieć siłę, aby trwać !

xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 18:40

loîc napisał:
musimy mieć siłę, aby trwać !

xd

tajest! nowe motto ;2
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:25

WSZYSCY NA IMPREZE DO HILCI UBIERACIE SIĘ NA CZARNO, MNIE I NEJTA NIE BĘDZIE [xddddddd] AALE TO NA CZEŚĆ OLKA, CZEŚĆ.

SAMERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:28

olek by chciał żebyście się dobrze bawili.........
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:29

chyba się nawet umyję z okazji tej imprezy xddd
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female
Liczba postów : 97
Hobby : kawa i papierosy.
Registration date : 16/05/2008

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:57

O kurczę pieczone... nieeeeeeeeee.

Olivierrrrrrrrrr
{*}
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 22:10

uczcijmy pamięć oliviera wypiciem szamponu ;<
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 23:07

loîc napisał:

No nie wiem, może go zapytasz? ;/
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 23:11

hilary-h napisał:
loîc napisał:

okej nieważne, że olivier to moja postać, xd.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 23:14

loîc napisał:
hilary-h napisał:
loîc napisał:

okej nieważne, że olivier to moja postać, xd.

Cii, tam powiedzmy że nigdy go na oczy nie widziałaś ;P

Z resztą ... nie powinno się decydować za zmarłych, ale myślę że ... czarny kolor niczego nie załatwi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeWto 20 Maj - 23:21

zostawmy to rodzinie hale'ów. szkoda mi tylko taty olka bo mu żona przecież umarła, billowi też coś tam. . . . :c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeSro 21 Maj - 9:08

to jak chcesz ubierz się na rórzowo :/
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeSro 21 Maj - 13:48

samer masz brzydkiego avatara. patrząc jakościowo.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeSro 21 Maj - 16:34

nie powiedziałam że się nie ubiorę na czarno, i że go nie szanuję, tylko że czarny niczego nie załatwi
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeSro 21 Maj - 16:44

ojezu, przeżywacie, jakby było kogo
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeSro 21 Maj - 21:32

bo jest kogo, oliviera nie ma, załamałam się i chyba umówię się do psychologa ;<<
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeSro 21 Maj - 22:14

cho, pudziemy razem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeSro 21 Maj - 22:59

okej, to odwołuję powyższe. ;p
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeSro 21 Maj - 23:28

chelsea napisał:
okej, to odwołuję powyższe. ;p

o. i dobrze .. Sad
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeSro 21 Maj - 23:40

aż mi się przypomniał pogrzeb jima <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 15:18

a może niech olivier zmartwychwstanie xdddd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitimeCzw 22 Maj - 15:25

chelsea napisał:
aż mi się przypomniał pogrzeb jima <3

mi też! :c
Powrót do góry Go down
Sponsored content

jerk me, jerk me. Empty
PisanieTemat: Re: jerk me, jerk me.   jerk me, jerk me. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

jerk me, jerk me.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach