Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

ałto manola

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 18:54

- a wyglądasz jak jakiś alfonso - mruknęła, rozcierając dłonią swoje ramię, bo było trochę obolałe, od tego ciągłego popychania i całej reszcie. - więc, powiesz mi, gdzie jedziemy? aha, jestem nanette.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 18:55

- nie wiem, jak najdalej stąd, póki co. chyba, że wolisz żeby cię złapali i zabili, za to, że nie powiesz im prawdy - odjechał z piskiem opon - to znaczy, ty nawet nic o mnie nie wiesz, ale oni ci nie uwierzą.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 18:58

- a co niby według (weglud, xddddddd) nich mialabym wiedzieć, hm? jesteś przemytnikiem, seryjnym mordercą, gwałcicielem? - uniosła oba kąciki ust, opierając się przedramionami o oparcie fotela obok kierowcy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:00

- nie mówmy o mnie - pokręcił głową, włączając radio xd żeby było przyjemniej. skręcił na autostradę - milion? półtora? na ile twoi rodzice są wypłacalni? ;3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:01

- chcesz mnie porwać, eeeee? - spytała, bo stwierdziła, że mogła się wszystkiego po nim spodziewać, trochę się przestraszyła, bo nie pamiętała numeru do rodziców, w razie czegooo, xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:03

a on miał jej torebkę, haha, zonk.
zastanowił się chwilę. nacisnął guzik, który wskazywał zamknięcie wszystkich drzwi.
- nanette, bardzo mi przykro, ale to nie ode mnie zależy. zostałaś porwana : 3- oświadczył jej spokojnie. chciał być miły. on wcale by jej nie porwał, on miał ją tylko pilnować, to jego szef.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:07

zrobiła tak zwane 'wtf' i zamrugała.
- ty chyba sobie żartujesz, hm? - spytała spokojnie, aczkolwiek jej głos mógł odrobinę zadrżeć. - to takie mamy cię, hm?
okej, zaczynała wierzyć w jego słowa i opadła bezsilnie na te tylne siedzenie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:08

- niestety - wzruszył powoli ramionami, przyśpieszając. musiał jak najszybciej wywieźć ją za francusko - hiszpańską granicę, tak żeby mafia się nie zorientowała, huh.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:12

to prawie jak w od zmierzchu do świtu <333333333333 zróbmy wampiry, xd.
- wypuść mnie, manolo - poprosiła, cicho, zamykając oczy. i wcale nie było tak, że chciało jej się siku. policzyła do dziesięciu, zanim z powrotem otworzyła oczky, popatrzyła do lusterka, ale było wyłamane, xd. - albo przynajmniej otwórz okno, do choleryyy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:16

- chcesz uciec przez okno? - zapytał, uchylając jej, drugim guziczkiem pół mm, matma pozdro, szyby. poprawił swoją marynarkę i rozsiadł się wygodniej, ściszając radio, bo prawie jej nie słyszał.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:19

- jasne. nie jestem taka głupia, zeby uciekać z jadącego samochodu. - powstrzymała się od dodania jakiegoś 'idioto', bo na filmach widziała, że nie wolno zadzierać z ciemnymi chłopcyma :c. bo oglądała wczoraj pulp fiction, on pewnie ma broń, jeszcze przez przypadek odstrzeli jej głowę ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:20

- wcale nie powiedziałem, że jesteś głupia - powiedział powoli, nudziło mu się, bo jechaliii i jechaliiiiii.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:29

- ooo oo okej. może wydam ci się nudna, ale gdzie mnie wywozisz i kiedy tam będziemy? nie powinieneś mi zakleić oczu? ust? jeszcze zobaczę którędy jedziesz, oj! - zachichotała i podciągnęła nogi pod siebie, nie lubiła jeździć samochodem. - swoją drogą, jestem głodna.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:31

zatrzymał samochód na poboczu, bo go wkurwiała.
- nie pouczaj mnie, jestem raczej profesjonalistą. chcę cię traktować ludzko, ale jak będziesz klepać głupoty to ci zakleję, zwiążę nogi i ręce również. zaraz pojedziemy do jakiegos burger kinga, tudzież mcdonalda, jak wolisz - spojrzał na nią groźnie, z góry, bo był większy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:33

- fuj - stwierdziła, marszcząc czoło. wcale się już go nie bała, strach przerodził się w swojego rodzaju rozbawienie. ale nie marudziła już. - w porządku. będę cicho, będę grzeczna. - zawsze była grzeczna, chciałaby tym razem nie być, ale jednak wolała mu nie podpadać!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:36

okej, wzięłam kartkę i wymyślam postaci.
ruszył znów, pomiędzy jakimiś innymi samochodami, zaraz zjeżdżając na stację benzynową. zatrzymał się na parkingu.
- chcesz do łazienki? kupię ci batoniki - poinformował ją, wyjmując kluczyk ze stacyjki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:41

- nie chcę. lubię tłiksy. masz, weź tę nieszczęsną komórkę <3 - wręczyła mu telefon, bo on chyba zapomniał go od niej wziąć :c. a ona nie chciała oszukiwać i poprosiła jeszcze tylko, żeby nie wyłał radia.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:44

- tłiksy. okej - mruknął i wyszedł z samochodu, zamykając go. miał centralny zamek, tak dla twojej informacji. szklane drzwi, rozsunęły się przed nim. kupił cztery butelki koli i wody, wszystki tłiksy, trochę snikersów, on też musiał coś jeść i zaraz wrócił z zakupami. wrzucił jej wszystko na tylne siedzenie - masz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:47

- nie mówi się masz. dziękuję - podziękowała i powiedziała mu też, że bardzo się stęskniła za jego miłym nastawieniem do świata i rozpakowała tłiksa, w dwa palce wzięła jednego i ugryzła, zepsują jej się ząbki! ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:51

- już niedaleko - poinformował jej, biorąc butelkę coca coli. odpalił silnik i ruszył, znudziła mu się ta jazda samochodem, ja lubię.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:52

- niedaleko dokąd? - przewróciła oczyma, opierając czoło o okno, nie miała tłustego, xd. - nie sypiam w jakichś barakach, czy bunkrach, tak z góry mówię.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:55

- to nie będziesz musiała spać - wzruszył ramionami - rozumiesz pojęcie porwanie? - znów się wkurzył, miał słabą psychę, jak moja ola : * - nie wybierasz sobie hotelu, skarbie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 19:58

- wybacz, ale nigdy nikt mnie nie brał i nie porywał, wiesz - poczwórne zaprzeczenie! :3. - to jest śmieszne, nie porywacie już dzieci gwiazd filmowych, hm? - spytała, nieco znużona. bo o tej porze dawno już spała............xd okej, nie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:03

- nie wiem jaki jest cel twojego porwania - odburknął, pożerając snikersa, bo zrobił się głodny. to wszystko przez nią - będziemy w barcelonie, mamy mieszkanie, to znaczy mój szef ma, kazał cię tam zabrać. nie spodziewaj się takich luksusów jak telefon, ale telewizor jest.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:05

- tylko nie mów mi, że mamy tam dojechać dzisiaj - westchnął ciężko. nie znosiła długich podróży. - nie lepiej byłoby polecieć samolotem? albo popłynąć wpław? xd - przez paryskie morze, cnie... - ale nieważne, nieważne...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:09

- dziś dojedziemy, spokojnie - jechali dwieście dziesięć na godzinę w tym momencie, a za nimi żandarmeria ;xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx więc przyśpieszył jeszcze - teraz uwaga, bo uciekamyy - poinformował ją.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:12

- teeeee emocje! - stwierdziła, niezupełnie entuzjastycznie i zapięłaby pas, gdyby ten nie był przerwany ;x. więc skuliła się i wyglądała przez okno. - a jak zacznąąąą strzelać, mam wleźć pod siedzenie? ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:15

- rób co chcesz - warknął na nią, raczej oschle i zjechał w pierwszy możliwy zjazd, by zaraz zniknąć za rogiem, na ulicę, gdzie znajdowały się miriady, wcale nie takich samych, bo to nie anglia </3 domków.,
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:18

- nie mogę robić co chcę, bo ZOSTAłAM PORWANA - zauważyła i nic poza tym nie powiedziała, bo jak wszyscy wiemy się bała. - zguubiłeś ich? - miala nadzieję, że tak. bo nie chciała skończyć rozpłaszczona na słupie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:20

- mhm, raczej tak - powiedział, spoglądając do tyłu. potem spojrzał na nią i uśmiechnął się - przygotuj się, zaraz wjeżdżamy do hiszpanii - nadal sie uśmiechając opadł na swój fotel i poprawił spodnie, bo wbiły mu się w krocze ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:31

- nie mam paszportu, xd - zauważyła zupełnie błyskotliwie. - nie lubię siedzieć z tyłu, nie mogę obok ciebie, hum? - właśnie? tam są fajne schowki <3.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:34

- dziewczyno orientujesz się chociaż trochę w tym co dzieje się na świecie? jesteśmy w unii europejskiej, układ schengen, mówi ci to coś? - to było do prawdy żałosne, więc poprawił sobie pasek, wzdychając - no to przechodź do przodu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:37

- ach, tak, wybacz, przecież to hiszpania. - bo ona myślała, że meksyk.... przeszła do przodu, machając, wcale nie celowo, tyłkiem przed jego nosem. - tu jest wygodniej! - uregulowała, tyruryru, siedzenia i całą resztę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:39

- no raczej - przytaknął, zjadając jej jednko tłiksa. tłiksnijmy się razem, czy jak to tam było - już niedaleko, mój samochód to prawie jak samolot - uśmiechnął się, jednokącikowo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:43

- to ty jesteś jak ci z tej kreskówki o wyścigach, co jeżdżą jak wariaciii. - szalony wyścig? coś tam, z tym co łapał gołębie. ej, będziesz po plo, nie? to wtedy będę pisała dłuższe pościki, bo teraz weńczy nie ma. ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:45

będę chyba, to znaczy zobaczę, bo na plo będę udawać chorą xd
- nie oglądam kreskówek, nancy - powiedział spokojnie, uśmiechając się do niej i wykrzywiając głowę w bok.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:48

powodzenia, xd.
- nie jestem nancy - powiedziała, odchylając głowę do tyłu, gramoląc się na fotelu, ale zaraz odwróciła się w jego stronę, oglądając jego profil. krzywy nos, pewnie był złamany!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

ałto manola Empty
PisanieTemat: Re: ałto manola   ałto manola Icon_minitime

Powrót do góry Go down

ałto manola
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» mieszkanie manola i nan.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach